Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 5008 na co si dát pozor při koupi ojetiny

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, narazil jsem na dvě 5008 (2014 se 130tis  a 2015 se 115tis) Cenově jsou nastejno. Jsou v ní 1,6 HDI 84 KW a jedna je s manuálem a druhá s automatem. Je hodně nachylný na poruchu automat nebo je jistota manuál.ta s automatem má o něco lepší výbavu, ale nic co bych musel nutně mít.... Na co dalšího si dát pozor? Díky za rady.

Odesláno

taky me zajima protoze ty 5008 jsou dost casto s automatem.

Taky je dulezite si uvedomit ze vyzaduje nejakou udrzbu.

Treba co 60 000 novy olej a veci okolo. Nevim mozna je u Peugeotu vetsi interval?

Manual by tech 200 000 mel vydrzet ne?

A urcite bych preferoval HDi. Kolega ma tu 1.6 v benzinu a na zacatku s tim byl vecne v servisu(kupoval ojety ,ale od autorizovaneho prodejce Peugeotu)

Odesláno (upraveno)

Měl jsem 5008 1,6 HDi 82 kW s robotem 9 let, 207 t. km, teď ho má syn. OK, mohu doporučit.

Olej v převodovce jsem nechával měnit po 60 nebo 80 t., stejně, jako to dělám u manuálů. Převodovka je stejně citlivá/necitlivá na výměnu oleje, jako manuál.

Nevím, co ještě napsat - bylo to bezva vozidlo.

Ještě mohu sdělit, že úřední odhad takového nepoškozeného vozidla vč. DPH je 146300 Kč.

Dej sem inzeráty, zkritizujeme:D

Spíše si dej pozor, aby kilometry nebyly stočené - nech prověřit historii, anebo kontaktuj autorizovaný servis, kam ta vozidla jezdila.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Tak kritizujte :P

Jedno od federálu Tu tu mi prověřil už @jarokare v sekci k tomu určené.

A pak z AAA Tu ale na sautu.cz nemaji kompletní vím kód.

Tak nerad bych koupil robota aby se mi za branou autobazaru vysypal...Uz jen To, že tam člověk musí psát o vinko...ve mě rozsveci varovnou kontrolku:) 

No a pak by ještě připadala v úvahu nechat auto dotahnout...

Odesláno

Tak za mě pokud teda tak bych vzal tu od Federálu. Mě přijde lepší a máš k tomu kola příčníky má to TZ. V podstatě pro Tebe hotové auto. Ta druhá má skleněnou střechu to se mi nelíbí a nejsem si jist jestli na to když je skleněná střecha jde dávat příčníky. A má to robota ano vím že tyhle už byli lepší než v těch prvních a že pokud se tomu dá péče tak to je v pohodě ale pokud robota tak asi jen od novoty aby měl člověk jistotu že tomu byla dopřána péče. Podle mě je fakt lepší ta bílá. 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, pavelu96 napsal:

@Vena garážmistr Na 5008 s panoramou jdou příčníky - jsou tam otvory v hagusech...

Jo jsou dva druhy příčníků. Jedny jsou pro plechovou střechu a pro skleněnou bez podélných lyžin. A druhý jsou pro skleněnou střechu s lyžinami. Ty mám já.

@Fruktis tady jsi koukal? https://skladovevozy.peugeot.cz/ojete-vozy/vysledky-hledani/peugeot/5008?price_from=129900&price_to=999900&year_from=2010&year_to=2020&kilometers_from=0&kilometers_to=302605&fuel=nafta

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...