Péťa Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 Bez kabelů, včetně ovladače. Je bez vady. Chtěl bych za něj alespoň lahev až dvě dobrého vína (pro neznalé - bílé, suché) Tuner dnes nepoužitelný, HDD podle parametrů 160GB: https://www.lg.com/cz/video-systemy/lg-RHT497H-dvd-hdd-rekordery
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 Hele přehrává to DVD když je vyndaný disk??
Péťa Odesláno 9. leden 2020 Autor Odesláno 9. leden 2020 Disk v něm je, proč by nebyl? Nezkoušel jsem to, ale předpokládám, že by normálně DVD přehrával.
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 No protoze kdyz tam disk je tak je to hrozna brzda pri zapnuti. Ten naš od Sony to tak ma, ale bez disku nefunguje a ted uz nacte asi kazdy 5. DVD a to jeste na nekolikaty pokus.
Šalda Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 Před měsícem sem 2 plně funkční a dobrý přehrávače LG a Philips hodil do popelnice. Sem ani nečekal že by to někdo ještě chtěl. Jinak sorry za OT
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 Tak vetsinu mam na HDD v PC, ale porad je tu spousta DVD ktere si obcas pustime. Do PC to tahat a uplne zrusit prehravač nechci protoze si to potom holky nebudou moct pustit. I kdyz ten napad tu uz byl.
Péťa Odesláno 9. leden 2020 Autor Odesláno 9. leden 2020 @Šalda No právě, já vždycky všechno vyhodím nebo někomu dám a pak se divím, co se tady prodává Tak zkouším. @Radek Hurvajz Mám ho v kanclu, až příští týden přijedeš, tak můžeme všechno vyzkoušet
Pepito Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 @Péťa, promiň že Ti to dám do Tvého vlákna, ale když už se tu rozjela diskuze o DVD Panasonic, tak taky přispěji. Kupoval jsem ho v roce 2006 a slouží do dneška. Převádím na něj videa z VHS a stříhám je na něm a nahrávám na DVD disky. https://www.idnes.cz/technet/audio-foto-video/rekorder-ktery-je-rychlejsi-nez-blesk.A060130_123857_tec_video_psp
Péťa Odesláno 12. únor 2020 Autor Odesláno 12. únor 2020 Zapomněl jsem ho v pondělí dát dětem do eletroodpadu, který nosí do školy. Další termín v pondělí 17.2., snad nezapomenu Do té doby k dispozici.
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2020 Odesláno 13. únor 2020 tak mi ho bookni, nějaký nám nefunguje, ale nevim, zda na chalupě, či u babči dole. Pokud nekoupila nový. Jinak bych ho asi bral
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.