Ferry Odesláno 2. leden 2020 Odesláno 2. leden 2020 Mel bych prosbu, zda by se nasel nekdo z ochotnych Brnaku, ktery by mel cas a chut vyzvednout mi v Brne kavovar a mel pak cestu do Phy. Diky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2020 Odesláno 2. leden 2020 (upraveno) Ted minimalně tyden do Brna nepojedu, ale pak by to možna šlo. Předal bych to Pe.Trovi kteryho uvidim 25.1. teda pokud se nic nepotento. Pokud nevymysliš nic jednoduššího tak pisni. Upraveno 2. leden 2020 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 2. leden 2020 Autor Odesláno 2. leden 2020 Ok diky, jeste jsem na inzerat nevolal, tak zitra zkusim, jak by dotycny byl ochoten pockat. John zrovna taky 14dni mimo Brno sakrys Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2020 Odesláno 2. leden 2020 pred ctrnacti dny jsem klubakovi vezl kavovar z prahy na moravu....zacinate byt uz trapni brno pha mne ceka v lednu dvakrat mozna trikrat (driv nez 25.1.) ale zatim neumim rict kdy presne. Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2020 Odesláno 2. leden 2020 V Brně Ti to klidně vyzvednu, ale do té malé pede.e jménem Praha určitě nejbližší měsíc nepojedu, tak jedině že by to někdo potom ode mě vzal. Citovat
Ferry Odesláno 2. leden 2020 Autor Odesláno 2. leden 2020 @Pe.Tr Jj, nez jsem zalozil vlakno, zrovna jsem cetl a take premyslel, zda to neni trapny Takze teoreticky bys behem ledna mohl u Saldy vyzvednout, kdyz bych jeho nabidku vyuzil ? Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 2. leden 2020 Autor Odesláno 2. leden 2020 @Šalda No me by stacilo klidne i do vetsi pede..e Pribrami Ba ne jde mi hlavne o to osobni prevzeti (a zaplaceni 5300kc) v Brne a pak uz ke me, to by se vymyslelo (klidne i PPL apod) Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2020 Odesláno 2. leden 2020 @Ferry, Jasný, tak mu zítra zavolej, a kdyžtak mě na něj dáš číslo, já se s ním už domluvím. Zbytek kdyžtak po SZ. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2020 Autor Odesláno 3. leden 2020 Tak diky Saldovi uz je to v behu, velke diky za ochotu a tady uz asi vyreseno Šalda, Radek Hurvajz a brixtr ohodnotil 3 Citovat
Šalda Odesláno 4. leden 2020 Odesláno 4. leden 2020 Kluci, ani jeden z vás není Brňák, tak co i když vlastně já už taky ne, su celej 1 kilometr daleko Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. leden 2020 Odesláno 4. leden 2020 mezinarodni spoluprace Ostrava - Brno - Praha p.s. zajímavý, Brno v predikci textu nemam Citovat
Návštěvník Odesláno 4. leden 2020 Odesláno 4. leden 2020 před 2 hodinami, Šalda napsal: Kluci, ani jeden z vás není Brňák, tak co i když vlastně já už taky ne, su celej 1 kilometr daleko Jak nejseš Brňák? Znám spoustu Pražáků co dojížději do práce v Praze a ke značce začátek obce to mají i 60 km. Citovat
Šalda Odesláno 4. leden 2020 Odesláno 4. leden 2020 Tak celej můj šťastnej život (než sem se oženil) jsem bydlel v Brně, teď už ne, ale Brňák su pořád, a poznám to podle lidí kolem mě, každej kolem mě říká že jede do Brna, jen já říkám že jedu do města KoudaK, inoxing a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.