Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mel bych prosbu, zda by se nasel nekdo z ochotnych Brnaku, ktery by mel cas a chut vyzvednout mi v Brne kavovar a mel pak cestu do Phy. Diky

Odesláno (upraveno)

Ted minimalně tyden do Brna nepojedu, ale pak by to možna šlo. Předal bych to Pe.Trovi kteryho uvidim 25.1. teda pokud se nic nepotento.

Pokud nevymysliš nic jednoduššího tak pisni.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Ok diky, jeste jsem na inzerat nevolal, tak zitra zkusim, jak by dotycny byl ochoten pockat. John zrovna taky 14dni mimo Brno sakrys :D

Odesláno

pred ctrnacti dny jsem klubakovi vezl kavovar z prahy na moravu....zacinate byt uz trapni 😂

brno pha mne ceka v lednu dvakrat mozna trikrat (driv nez 25.1.) ale zatim neumim rict kdy presne.

Odesláno

V Brně Ti to klidně vyzvednu, ale do té malé pede.e 😀jménem Praha určitě nejbližší měsíc nepojedu, tak jedině že by to někdo potom ode mě vzal. 😉 

Odesláno

@Pe.Tr Jj, nez jsem zalozil vlakno, zrovna jsem cetl a take premyslel, zda to neni trapny :D Takze teoreticky bys behem ledna mohl u Saldy vyzvednout, kdyz bych jeho nabidku vyuzil :)

Odesláno

@Šalda No me by stacilo klidne i do vetsi pede..e Pribrami :D  Ba ne jde mi hlavne o to osobni prevzeti (a zaplaceni 5300kc) v Brne a pak uz ke me, to by se vymyslelo (klidne i PPL apod)

Návštěvník
Odesláno
před 2 hodinami, Šalda napsal:

Kluci, ani jeden z vás není Brňák, tak co 😀 i když vlastně já už taky ne, su celej 1 kilometr daleko 😀

Jak nejseš Brňák? Znám spoustu Pražáků co dojížději do práce v Praze a ke značce začátek obce to mají i 60 km. 😀

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...