Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

I my všem přejeme krásné Vánoce a úspěšný vstup do nového roku ;)

Odesláno

Mimochodem že si tak rýpnu - možná bych uvítal nějaké oficiální vlákno od vedení klubu ne"PFko", ale nějaké hodnocení roku uplynulého - co se povedlo, zrealizovalo a podobně. A jaké jsou plány na rok příští. Nehodlám kvůli tomu zakládat dotazové vlákno, ani tady nikoho tentokráte neoznačím, jen si to sem tak odložím...

Odesláno

@Radek Hurvajz   "...ale nějaké hodnocení roku uplynulého - co se povedlo, zrealizovalo a podobně. A jaké jsou plány na rok příští..."

Sorry - tohle mi teda fakt nepřišlo že by tam bylo. Nebo neumím číst mezi řádky infantilní básničky a slevového kódu do klubového eshopu? :myslim

Odesláno

Presně... 😉 Udrželi sme to.... 🥳 a budem dělat všechno pro to, aby sme to udrželi dál... ✊ 😀 A co se povedlo...? 👍 Kromě posílání mailu 🙈 všechno co bylo v plánu... 😎 A co v plánu je, se včas dozvíte... 🤐😉😂 

Přeju všem krásnej zejtřejší den 🌞 a pochutnejte si na všem co budete mít na stole... (k jídlu samozřejmě..., svícen ani ubrus nepapejte... 😁). Užívejte si každej moment alespoň z půlky tak jako já... a pod stromečkem najděte hlavně štěstí, klid a pohodu.... :)

Odesláno (upraveno)

Přeji všem příjemný vánoční svátky. V Novém roce 2020 hodně zdraví, pohody, štěstí a mnoho kilometrů bez nehod, pokud možno bez pokut, ať se tu opět za rok sejdeme.

Upraveno uživatelem Péťa
Dovolil jsem si opravit překlep.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...