profor Odesláno 19. říjen 2020 Autor Odesláno 19. říjen 2020 (upraveno) Spolujazdcova sedačka (z 508) rachotila, keď nebola obsadená. Po odkrytovaní operadla som našiel prasknutú gumku priťahujúcu plast bedrovej opierky a ten rachotil. A je ticho Upraveno 19. říjen 2020 uživatelem profor foto Citovat
loque Odesláno 21. říjen 2020 Odesláno 21. říjen 2020 V 16. 10. 2020 at 19:40, profor napsal: Môžem sa spýtať, že koľko km malo za sebou auto, keď sa tie sedačky vyberali? Lebo vyzerajú ako z 20 ročnej dodávky po 400.000km.... slimboy ohodnotil 1 Citovat
profor Odesláno 21. říjen 2020 Autor Odesláno 21. říjen 2020 (upraveno) 45000 cca, ale to sú poťahy Keď ich dám dole, je to nové sedadlo Upraveno 21. říjen 2020 uživatelem profor Citovat
loque Odesláno 21. říjen 2020 Odesláno 21. říjen 2020 A čo sú to za poťahy, resp. odkial? Lebo vyzerajú byť presne na mieru pre 3008. Citovat
profor Odesláno 21. říjen 2020 Autor Odesláno 21. říjen 2020 Veď to aj sú originálne z Peugeotu Citovat
profor Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 Zbožňujem to kódovanie:) HonzaZ ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 @profor To sis dodělal nové barevné schémata? Citovat
profor Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 (upraveno) Ono je to tak, tie tam sú, ale nemáme ich možnosť vybrať narozdiel od napr. Citroënu (inak NAC sa montuje aj do Toyoty, Opel ich má atď). Ja som si manuálne "prekódoval" tému za použitia aplikácie od jedného francúza a komunikoval som s NAC pomocou ním napísaného kódu, ktorý som naprogramoval do Arduina. Tak je prakticky možné zmeniť všetko v NAC(alebo RCC), druhá vec je, že nie všetko sa prejaví. Tak som si prial v konfigurácii vozidla v sekcii prístup možnosť odomknúť len kufor, čo je super vec, aj keď nemám motorizovaný kufor. Každopádne nemusím po zatvorení ešte auto zamakať. Prikódoval som si aj amplify a palubný počítač a odkódoval apple carplay a mirrorlink a webové služby, ktoré som nikdy nepoužil. Nechal som si len android auto. S amplify si vieš vybrať tú tému, ako mám na obrázkoch a aj červenú tému. Ale len dočasne. Čiže po vypnutí a zapnutí zapaľovania máš naspäť modrú. Ja som si ale nafest zapol tú tému ako na obrazku. Na budíkoxh to ale zapínam pomocou mojej can gateway, ktorú priebežne rozširujem o nové funkcie a tak keď som zistil, ktorý telegram mení farbu na budikoch, priprogramoval som si to do gw. To menu na budikoch je menu, ktorým gw nastavujem. Upraveno 5. červen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Péťa, HonzaZ, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 Klobouk dolů, tebe jen tak něco neodradí Citovat
profor Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 (upraveno) Ďakujem, zaujíma ma to a nebojím sa:) Upraveno 5. červen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 už jsem myslel, že jsi se někde ztratil . Jinak super, líbí se mi to. Bohužel to pro mě ale není... připadá mi, že mluvíš čínsky , já tomu vůbec nerozumím. Citovat
profor Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 Ale neee, cez zimu som nekódoval, ale teraz idem dávať robiť plošáky, tak som musel dofinišovat hardvér a pustil sa do kódovania:) Citovat
Mikis Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 A proč to tam není odblokované přímo z výroby to zase nějak šidí zákazníky, když už to tam je. Citovat
profor Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 Aby si to mohol mať v inej výbave? Citovat
profor Odesláno 5. červen 2021 Autor Odesláno 5. červen 2021 Dneska sa mi podarilo pridať si do menu na tlačítku autíčka diagnostiku a snažil som sa popresúvať položky v tom menu, napr som chcel zgrupiť všetky parkovacie položky na začiatku. Aj napriek preorganizovaniu a uisteniu sa, že sa mi dve nezhodujú na jednom mieste, rádio si ponechalo poradie. Možno je to tak, že sa tie položky zreorganizujú počas FW update Nevadí. Budem skúšať Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
profor Odesláno 26. červen 2021 Autor Odesláno 26. červen 2021 Novinka, ktorá výrazne uľahčí život s Android Auto. Zelené led indikujú napájanie (treba ich slabšie) a oranžová indikuje 9 V a viac z PD nabíjačky. smitino, BubakGS a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 Taky bych potřeboval dovysvětlit.. co to vlastně je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.