Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Spolujazdcova sedačka (z 508) rachotila, keď nebola obsadená.

Po odkrytovaní operadla som našiel prasknutú gumku priťahujúcu plast bedrovej opierky a ten rachotil.

A je ticho :)

Rachotina_01.thumb.jpg.f51647a0fed43ca25b08e8c42f531bc7.jpg

Rachotina_02.thumb.jpg.9bd6f097fe2dd9ac1163ec757a5bf422.jpg

Upraveno uživatelem profor
foto
Odesláno
V 16. 10. 2020 at 19:40, profor napsal:

:)

20201016_165850.jpg

Môžem sa spýtať, že koľko km malo za sebou auto, keď sa tie sedačky vyberali? Lebo vyzerajú ako z 20 ročnej dodávky po 400.000km....

• O 7 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Ono je to tak, tie tam sú,  ale nemáme  ich možnosť vybrať narozdiel od napr. Citroënu (inak NAC sa montuje aj do Toyoty, Opel ich má atď).

Ja som si manuálne "prekódoval" tému za použitia aplikácie od jedného francúza a komunikoval som s NAC pomocou ním napísaného kódu, ktorý som naprogramoval do Arduina.

Tak je prakticky možné zmeniť všetko v NAC(alebo RCC), druhá vec je, že nie všetko sa prejaví. Tak som si prial v konfigurácii vozidla v sekcii prístup možnosť odomknúť len kufor, čo je super vec, aj keď  nemám motorizovaný kufor. Každopádne nemusím po zatvorení ešte auto zamakať. 

Prikódoval som si aj amplify a palubný počítač a odkódoval apple carplay a mirrorlink a webové služby, ktoré som nikdy nepoužil. Nechal som si len android auto. 

S amplify si vieš vybrať tú tému, ako mám na obrázkoch a aj červenú tému. Ale len dočasne. Čiže po vypnutí a zapnutí zapaľovania máš naspäť modrú. 

Ja som si ale nafest zapol tú tému ako na obrazku.

Na budíkoxh to ale zapínam pomocou mojej can gateway, ktorú priebežne rozširujem o nové funkcie a tak keď som zistil, ktorý telegram mení farbu na budikoch, priprogramoval som si to do gw. To menu na budikoch je menu, ktorým gw nastavujem.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek
Guest Petr 3008
Odesláno

už jsem myslel, že jsi se někde ztratil 😆 .  Jinak 👍 super, líbí se mi to.  Bohužel to pro mě ale není...  připadá mi, že mluvíš čínsky 🤣🤣, já tomu vůbec nerozumím. 

Odesláno

Dneska sa mi podarilo pridať si do menu na tlačítku autíčka diagnostiku a snažil som sa popresúvať položky v tom menu, napr som chcel zgrupiť všetky parkovacie položky na začiatku.

Aj napriek preorganizovaniu a uisteniu sa, že sa mi dve nezhodujú na jednom mieste, rádio si ponechalo poradie. Možno je to tak, že sa tie položky zreorganizujú počas FW update :)

Nevadí. Budem skúšať :)

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...