Gotrek Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Tak co? Kdo do toho jde? http://www.tipcar.cz/karta//1141888517/81,,,od:,do:,od:,do:,00,cz,A/_Ostatni_12710502.htm Citovat
Bohouš Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Bohužel by se mě nevešlo do garáže....... Citovat
Vertex Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 To bych si spíš koupil obyč OTéčko za 20 Citovat
Garfield Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Se mi to nějak nezdá. Že by tenhle dvanáctilitr měl výkon 132 kW, čili jen jako moje dvě 306-ky? Ksimyslím že by motor s tímto výkonem s touhle obludou ani nehnul. Oder? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Já ho chci do autoškoly!!!!!!! Myslíte, že by to označení \"AUTOŠKOLA\" na střeše bylo vidět? Citovat
Guest ZILA Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 kurdeto je škoda ja bych to i bral ale nema to upravu karavan:myslim Citovat
Aluška Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Mě se na tom líbí to dofukování kol za jízdy a možnost plavby :D . Já když jdu dofukovat kola, tak mě většínou nejdou odšroubovat ventilky, tak s tím vždycky bojuji a čekám, že se najde nějaký gentleman a pomůže mi. Ale gentlemanů, že čím dál méně :( . Citovat
Bohouš Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Vertex To bych si spíš koupil obyč OTéčko za 20 OTéčko je prcek, takhle FUGINA je lepší.......Vertexi jdi do ní :D:D Citovat
Vertex Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Vertex To bych si spíš koupil obyč OTéčko za 20 OTéčko je prcek, takhle FUGINA je lepší.......Vertexi jdi do ní :D:D Dám dohromady Griffe, bouchnu ho a jdu do OT, to mi stačí Citovat
Kurt Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Mě se na tom líbí to dofukování kol za jízdy a možnost plavby :D . Já když jdu dofukovat kola, tak mě většínou nejdou odšroubovat ventilky, tak s tím vždycky bojuji a čekám, že se najde nějaký gentleman a pomůže mi. Ale gentlemanů, že čím dál méně :( . Tak to jedině nějaký, co se nefoukaj. Citovat
Aluška Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Aluška Mě se na tom líbí to dofukování kol za jízdy a možnost plavby :D . Já když jdu dofukovat kola, tak mě většínou nejdou odšroubovat ventilky, tak s tím vždycky bojuji a čekám, že se najde nějaký gentleman a pomůže mi. Ale gentlemanů, že čím dál méně :( . Tak to jedině nějaký, co se nefoukaj. O těch jsem už slyšela. To by na mé 306 vypadalo akčně . Citovat
mk405 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 wau, to se dá taky koupit? no nechtěl bych platit to poviné ručení Citovat
Marda106 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 JEeeee to je idealni auticko k nam na cesty kde jsou kratery jako do riti nekdy mam strach abych do tech krateru z autem nezapadl protoze bych uz asi nevyjel :D:D No a s takovym drobeckem bych nemusel mit strach:D:D Citovat
Petano Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Ja bych hlavne rek ze s takovym drobeckem te vubec nejaka silnice zajimat nemusi ... Citovat
Gotrek Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 MK 405: Otázkou je jestli armáda PR platí... musel bys jezdit v maskáčích a vydávat se za vojáka profesionála. Ale zase bys měl výhodu při parkování. Vozy ozbrojených sil mají výjimku v zákazech a hlavně bych chtěl vidět toho poldu jak na to dává botičku, nebo to nechá odtáhnout... Citovat
Medvěd Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: mk405 wau, to se dá taky koupit? no nechtěl bych platit to poviné ručení Povinný ručení je fraška, ale ten benzín , ten bych fakt platit nechtěl. Když jsem byl na vojně, měli jsme v kasárnách několik ZILů (info pro Alušku - taky měly dofukování kol, ale plavat schopný nebyly) a Ty kočáry měly NORMOVANOU spotřebu 100 l / 100 km. A když s tím jeden můj spolubojovník docílil nějakejch 80l / 100 km, dostal od mazáků šílenou sodovku (protože to, blbec, přiznal a lampasům to chvíli vrtalo v palici). Další zvláštností tohoto ruského stroje byl dřevěný rám kabiny, na který byly normálně na férovku přibitý plechy a panty - z toho jsem byl fakt vykulenej. Celkovej dojem ze ZILa byl na jedna - v dospělejším autě jsem už nikdy v životě nejel - a to jsem si po vojně koupil i VOLHU M 21 (carevnu), kde si člověk mezi všemi těmi UNY a FÁVY (tehdejší výkřiky techniky na našich silnicích) taky přijde jako obr. Citovat
Gotrek Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 jj, brácha na vojně jezdil s tatrou - osmikolkou. Taky měla dofukování za jízdy. Říkal, že ten kompresor snese dofukovat až pět průstřelů ze samopalu na kolo. Citovat
Tommy306 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Gotrek Otázkou je jestli armáda PR platí... jistě že platí...a prozatím si dokonce musí i kupovat dálniční známky... 2Medvěd: jj Zil je opravdu dospělej stroj...nejlepší je na něm ale podle mě ten supr sound...to je laďáček:D pitomý dofukování kol má i Hummer...a stačí mi na něj ŘP sk.C a má navíc klimu:D Citovat
Gotrek Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Tommy306: No jo, ale na Hummera potřebuješ pár melounů. Jestli se nepletu tak na OT ti C stačí taky a je bratru za čtvrt melounu. A cena v případě havárie ani nemluvě - za Hummera rozbiješ poslední prásátko, na OT ti stačí koupit nějaká ta pixla barvy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.