Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Se mi to nějak nezdá. Že by tenhle dvanáctilitr měl výkon 132 kW, čili jen jako moje dvě 306-ky? Ksimyslím že by motor s tímto výkonem s touhle obludou ani nehnul. Oder?

Odesláno

Mě se na tom líbí to dofukování kol za jízdy a možnost plavby :D :D . Já když jdu dofukovat kola, tak mě většínou nejdou odšroubovat ventilky, tak s tím vždycky bojuji a čekám, že se najde nějaký gentleman a pomůže mi. Ale gentlemanů, že čím dál méně :( :( .

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Vertex

To bych si spíš koupil obyč OTéčko za 20

OTéčko je prcek, takhle FUGINA je lepší.......Vertexi jdi do ní :D:D:D

Dám dohromady Griffe, bouchnu ho a jdu do OT, to mi stačí

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Mě se na tom líbí to dofukování kol za jízdy a možnost plavby :D :D . Já když jdu dofukovat kola, tak mě většínou nejdou odšroubovat ventilky, tak s tím vždycky bojuji a čekám, že se najde nějaký gentleman a pomůže mi. Ale gentlemanů, že čím dál méně :( :( .

Tak to jedině nějaký, co se nefoukaj.:myslim

3333.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Aluška

Tak to jedině nějaký, co se nefoukaj.:myslim

3333.jpg

O těch jsem už slyšela. To by na mé 306 vypadalo akčně :mrk .

Odesláno

JEeeee to je idealni auticko k nam na cesty kde jsou kratery jako do riti nekdy mam strach abych do tech krateru z autem nezapadl protoze bych uz asi nevyjel :D:D:D No a s takovym drobeckem bych nemusel mit strach:D:D

Odesláno

MK 405: Otázkou je jestli armáda PR platí... musel bys jezdit v maskáčích a vydávat se za vojáka profesionála.

Ale zase bys měl výhodu při parkování. Vozy ozbrojených sil mají výjimku v zákazech a hlavně bych chtěl vidět toho poldu jak na to dává botičku, nebo to nechá odtáhnout... :aut

Odesláno
Původně zaslal: mk405

:o wau, to se dá taky koupit? :o no nechtěl bych platit to poviné ručení :aut

Povinný ručení je fraška, ale ten benzín , ten bych fakt platit nechtěl.

Když jsem byl na vojně, měli jsme v kasárnách několik ZILů (info pro Alušku - taky měly dofukování kol, ale plavat schopný nebyly) a Ty kočáry měly NORMOVANOU spotřebu 100 l / 100 km. A když s tím jeden můj spolubojovník docílil nějakejch 80l / 100 km, dostal od mazáků šílenou sodovku (protože to, blbec, přiznal a lampasům to chvíli vrtalo v palici). Další zvláštností tohoto ruského stroje byl dřevěný rám kabiny, na který byly normálně na férovku přibitý plechy a panty - z toho jsem byl fakt vykulenej.

Celkovej dojem ze ZILa byl na jedna - v dospělejším autě jsem už nikdy v životě nejel - a to jsem si po vojně koupil i VOLHU M 21 (carevnu), kde si člověk mezi všemi těmi UNY a FÁVY (tehdejší výkřiky techniky na našich silnicích) taky přijde jako obr.

Odesláno

jj, brácha na vojně jezdil s tatrou - osmikolkou. Taky měla dofukování za jízdy. Říkal, že ten kompresor snese dofukovat až pět průstřelů ze samopalu na kolo.

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Otázkou je jestli armáda PR platí...

jistě že platí...a prozatím si dokonce musí i kupovat dálniční známky...

2Medvěd: jj Zil je opravdu dospělej stroj...nejlepší je na něm ale podle mě ten supr sound...to je laďáček:D

pitomý dofukování kol má i Hummer...a stačí mi na něj ŘP sk.C a má navíc klimu:D

Odesláno

Tommy306: No jo, ale na Hummera potřebuješ pár melounů. Jestli se nepletu tak na OT ti C stačí taky a je bratru za čtvrt melounu.

A cena v případě havárie ani nemluvě - za Hummera rozbiješ poslední prásátko, na OT ti stačí koupit nějaká ta pixla barvy... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...