Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkoušel jste už někdo neoriginální disky v reálu? U Berlinga někdo psal že má velké brzdiče a na disky které měli momentálně k vyzkoušení by se pak nevešla závaží.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli už má někdo zkušenosti s neoiginálními Alu disky na Rifter? Koukal jsem na tu škvíru mezi brzdičem a originálním 16" diskem u Berlinga je fakt dost malá tak že by s neoriginálními disky mohl být opravdu problém.

berlingo_rafek.jpg

berlingo_rafek2.jpg

Odesláno (upraveno)

Ahojte,

RIFTER, BERLINGO, COMBO by mali používať rovnakú techniku, tak si dovolím prispieť do diskusie aj ja 😀

Na OPEL COMBO LIFE 1.5 96 kW mám na zimu pripravené BROCK RC30 7x16 5x108 ET47, foto prikladám, závažia sú štandardnej hrúbky (existujú aj tenšie).

Peter

COMBO disk-brzda.jpg

Upraveno uživatelem petervel
Odesláno

Kolesá ešte nemám na aute, včera som len jedno vyskúšal po prečítaní tejto diskusie (aj na citroenovskom fóre).

Disky sú schválené výrobcom pre COMBO s týmto motorom, tak som pred pol hodinou foto poslal aj predajcovi diskov (eshop) s otázkou či je to OK. Čakám na odpoveď.

Odesláno

Na zimu volím Autec Xenos - jedinná možnost :)

V rozměru 7x17 5x108 jsem našel jen tyhle, aby měly ET44... původně jsem myslel, že bude dost těžké vybrat disky, aby se líbily mě i ženě, ale takhle nebylo o čem debatovat :))

Odesláno (upraveno)

Ahoj.....jo na ty jsem koukal taky a ještě se mě líbí Autech Astana.....akorát ET42. Bych poprosil o foto až budou na autě 😊

Upraveno uživatelem petrkaspi
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak gentleman - auto jsem objednal s "plecháčema" a dostal k tomu docela epesní šedivé krycí poklice - auto s nima vypadá docela pěkně. Alu Taranaki jsou v akci a stojí něco přes 16 tisíc - ale je k nim třeba dokoupit 20ks šroubů (na eshopu jeden stojí 133 korun) a okrasné středy. Zřejmě tedy koupím 4ks plecháčů i na letní a bude. Za ušetřené korunky koupím tažné, příčníky, řetězy a ještě zbyde 🤣

Jen ty plecháče nemůžu nikde na eshopu najít ...

Rifter_2.jpg

Upraveno uživatelem Packy
Odesláno

Dostal jsem na Taranaki od dealera velmi zajímavou cenu ... kazí to jen cena za šrouby (kus za 133). Je u šroubu rozdíl mezi originálním a certifikovaným "neoriginálním"??

• O 4 týdny později...
Odesláno

perito : ty disky vypadají mega luxusně ! to jsou 16" nebo 17" ? a ještě by mě zajímalo, jak jsou na tom vůle kolem třmenů s ohledem na vyvažovací závaží, dost se o tom píše, že je u Riftera s neorigo disky málo místa po obvodě pro třmeny. Díky moc za odpověď :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...