Marcel505 Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Ach jo, ten sníh. Jsem v tom dnes večer jel... Citovat
Kvasky Odesláno 3. březen 2006 Odesláno 3. březen 2006 Dy? je to krásný... :D Zejtra vyrazím na běžky krapet protáhnout tělo... Ale je fakt, že se taky těším na léto. Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: komisar co naděláme dle mého je jen zima a léto:Duž mne to nebaví stále škrabat auto a ometat. Naštěstí mam auto v garáži. Ale chápu tě taky by mi to nebavilo To ti závidím ale ráno opět do prace a v neděli taktéž ze sněhu má největší prdel náš pes Ben:Dtomu se zima líbí http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=78101 ] [upravil dne 3.3.06 komisar] Tak to našemu psu se zima taky libí to je asi jedinej člen rodiny co je spokojenej Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Teď jsem se vrátil z Plzně a silnice jsou katastrofální !!! Silničáři na to úplně kašlou tak je pěkná vrstva na silnici. A když to někde projely tak ti blbci místo toho aby to shrabaly tak to jen posolily a je s toho klouzavá břečka horší něž sníh Citovat
Pája Rybišár Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 puvodně zaslal:Petr Red 406 Teď jsem se vrátil z Plzně a silnice jsou katastrofální !!! Silničáři na to úplně kašlou tak je pěkná vrstva na silnici. A když to někde projely tak ti blbci místo toho aby to shrabaly tak to jen posolily a je s toho klouzavá břečka horší něž sníh Já se jím nedivím zvedat zadek ve tři hodiny ráno:D:D ps:Máš jezdit dřive:D:D:cool:,,,,,,Ale je to hruza u nas jeste nejel ani jeden pluh!!!:cool: Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Včera jsem jel v 18 hodin z Humpolce a D1 jako sklo, přesto někteří byli schopni (zejména zmalované fabie a felicie) uhánět v hustém sněhu po namrzlé dálnici i víc než 140 (já jel Dukátem kolem 90 - 100, občas jsem cítil, jak má to auto snahu putovat podle své vlastní úvahy, a přesto mě někteří zabedněnci problikávali a mysleli si, že je zdržuju) Jak já tu zimu nesnáším (nesnáším jí nikdy, nejsem lyžař, ale letošní nám dává fakt pokouřit) Citovat
Péťa Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 U nás v \"podhůří\" to je OK. Teď jsem se vrátil zvenku, hodinku jsem vyhazoval A pořád sype Na silnici je \"souvislá uježděná vrstva sněhu\" - ideální pro jízdu. Rozhodně lepší, než sračky. Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: Peta U nás v \"podhůří\" to je OK. Teď jsem se vrátil zvenku, hodinku jsem vyhazoval A pořád sype Na silnici je \"souvislá uježděná vrstva sněhu\" - ideální pro jízdu. Rozhodně lepší, než sračky. Přesně, na vrstvě sněhu se jezdí lip než na té břečce Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 U nás je teď tak 4-5 stupňů nad nulou. Tak to zase akorát taje Ach jo to zase bude bahno Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 A takhle to dnes u nás vypadá Citovat
Freedy Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Už mě to začíná pěkně štvát,:grr ........ na sníh jsem zvyklej, ale temhle trvá moc dlouho a už mě nebaví to každou chvíli házet, abych moh zaparkovat a to nemluvil zajet do garáže. http://freedy.webzdarma.cz/060304_120615a.JPG Citovat
Neon Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Petr 406 red: Koukám, že ty neuděláš bez fo?áku ani ránu, co?? Jinak zimu mám taky rád, ale už to trvá nějak dlouho, rád už bych na auto hodil zase letní elektrony... Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: Neon Petr 406 red: Koukám, že ty neuděláš bez fo?áku ani ránu, co?? Jinak zimu mám taky rád, ale už to trvá nějak dlouho, rád už bych na auto hodil zase letní elektrony... Mě moc fotit nebaví, jen auto a nebo nějaký srazy jinak ne. Nebo když někam jedu tak ho mám u sebe dokumentace je třeba. Jinak souhlasím s Tebou taky už bych chtěl dát elektrony!! Citovat
aka Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Neon Petr 406 red: Koukám, že ty neuděláš bez fo?áku ani ránu, co?? Jinak zimu mám taky rád, ale už to trvá nějak dlouho, rád už bych na auto hodil zase letní elektrony... Mě moc fotit nebaví, jen auto a nebo nějaký srazy jinak ne. Nebo když někam jedu tak ho mám u sebe dokumentace je třeba. Jinak souhlasím s Tebou taky už bych chtěl dát elektrony!! sqele zpravodajstvi o pocasi :D:D:D a jaky srazy?:myslim:D:D:D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. březen 2006 Autor Odesláno 4. březen 2006 aka: Všechny srazy co jsem byl mam zdokumentovaný jak peugeot tak tuning. Citovat
aka Odesláno 4. březen 2006 Odesláno 4. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red aka: Všechny srazy co jsem byl mam zdokumentovaný jak peugeot tak tuning. to ja nastesti ne....uz jen vsechny ty dzbany...to by bylo prilis fotek....jeste ze fotej i ostatni:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red aka: Všechny srazy co jsem byl mam zdokumentovaný jak peugeot tak tuning. to ja nastesti ne....uz jen vsechny ty dzbany...to by bylo prilis fotek....jeste ze fotej i ostatni:D Ostatní, tak těch moc není kdo fotí :D:D Citovat
Fusion Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red aka: Všechny srazy co jsem byl mam zdokumentovaný jak peugeot tak tuning. to ja nastesti ne....uz jen vsechny ty dzbany...to by bylo prilis fotek....jeste ze fotej i ostatni:D Ostatní, tak těch moc není kdo fotí :D:D Já už z té zimy začínám mít halucinace. Dneska sem měl dojem že jedu po sněhu a pořád kloužu.. divný. Mmch. Petře, nemáš tu fotku své krásné vínové 406 (avatar) ve formátu tak 1024*768, že bych ji použil na takovej menší projekt? Citovat
Aluška Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Brno dneska ráno, všude plno sněhu a zatím se drží, raději se nedívám ani na počasí a nechám se překvapit, jak to bude dál. Někde v dlouhodobější předpovědi jsem slyšela, že má mrznout a sněžit do konce března :bojim . S tím rozhodně nesouhlasím, není náhodou 21. března první jarní den?? Nebo se to posunulo až na duben, či na květen???? :myslim . [upravil dne 5/3/06 Aluška] Citovat
Petr 406 red Odesláno 5. březen 2006 Autor Odesláno 5. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red aka: Všechny srazy co jsem byl mam zdokumentovaný jak peugeot tak tuning. to ja nastesti ne....uz jen vsechny ty dzbany...to by bylo prilis fotek....jeste ze fotej i ostatni:D Ostatní, tak těch moc není kdo fotí :D:D Já už z té zimy začínám mít halucinace. Dneska sem měl dojem že jedu po sněhu a pořád kloužu.. divný. Mmch. Petře, nemáš tu fotku své krásné vínové 406 (avatar) ve formátu tak 1024*768, že bych ji použil na takovej menší projekt? A na jaký projekt jestli se mohu zeptat?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.