Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Petr 406 red

Původně zaslal: komisar

co naděláme dle mého je jen zima a léto:Duž mne to nebaví stále škrabat auto a ometat.

Naštěstí mam auto v garáži. Ale chápu tě taky by mi to nebavilo :D

To ti závidím ale ráno opět do prace a v neděli taktéž:papa ze sněhu má největší prdel náš pes Ben:Dtomu se zima líbí

http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=78101

]

[upravil dne 3.3.06 komisar]

Tak to našemu psu se zima taky libí to je asi jedinej člen rodiny co je spokojenej :D

Odesláno

Teď jsem se vrátil z Plzně a silnice jsou katastrofální !!! Silničáři na to úplně kašlou tak je pěkná vrstva na silnici. A když to někde projely tak ti blbci místo toho aby to shrabaly tak to jen posolily a je s toho klouzavá břečka horší něž sníh :grr:grr:grr

Odesláno

puvodně zaslal:Petr Red 406 Teď jsem se vrátil z Plzně a silnice jsou katastrofální !!! Silničáři na to úplně kašlou tak je pěkná vrstva na silnici. A když to někde projely tak ti blbci místo toho aby to shrabaly tak to jen posolily a je s toho klouzavá břečka horší něž sníh

Já se jím nedivím zvedat zadek ve tři hodiny ráno:D:D

ps:Máš jezdit dřive:D:D:cool:,,,,,,Ale je to hruza u nas jeste nejel ani jeden pluh!!!:grr:cool::papa

Odesláno

Včera jsem jel v 18 hodin z Humpolce a D1 jako sklo, přesto někteří byli schopni (zejména zmalované fabie a felicie) uhánět v hustém sněhu po namrzlé dálnici i víc než 140 (já jel Dukátem kolem 90 - 100, občas jsem cítil, jak má to auto snahu putovat podle své vlastní úvahy, a přesto mě někteří zabedněnci problikávali a mysleli si, že je zdržuju)

Jak já tu zimu nesnáším (nesnáším jí nikdy, nejsem lyžař, ale letošní nám dává fakt pokouřit)

Odesláno

U nás v \"podhůří\" to je OK. Teď jsem se vrátil zvenku, hodinku jsem vyhazoval :D A pořád sype :( Na silnici je \"souvislá uježděná vrstva sněhu\" - ideální pro jízdu. Rozhodně lepší, než sračky.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

U nás v \"podhůří\" to je OK. Teď jsem se vrátil zvenku, hodinku jsem vyhazoval :D A pořád sype :( Na silnici je \"souvislá uježděná vrstva sněhu\" - ideální pro jízdu. Rozhodně lepší, než sračky.

Přesně, na vrstvě sněhu se jezdí lip než na té břečce :grr

Odesláno

Petr 406 red: Koukám, že ty neuděláš bez fo?áku ani ránu, co??:D

Jinak zimu mám taky rád, ale už to trvá nějak dlouho, rád už bych na auto hodil zase letní elektrony...:roll

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jinak zimu mám taky rád, ale už to trvá nějak dlouho, rád už bych na auto hodil zase letní elektrony...:roll

Mě moc fotit nebaví, jen auto a nebo nějaký srazy jinak ne. :D Nebo když někam jedu tak ho mám u sebe dokumentace je třeba. :super

Jinak souhlasím s Tebou taky už bych chtěl dát elektrony!!

Odesláno

Původně zaslal: Neon

Mě moc fotit nebaví, jen auto a nebo nějaký srazy jinak ne. :D Nebo když někam jedu tak ho mám u sebe dokumentace je třeba. :super

Jinak souhlasím s Tebou taky už bych chtěl dát elektrony!!

sqele zpravodajstvi o pocasi :D:D:D:D

a jaky srazy?:myslim:myslim:D:D:D:D

Odesláno

aka:

Všechny srazy co jsem byl mam zdokumentovaný jak peugeot tak tuning.

to ja nastesti ne....uz jen vsechny ty dzbany...to by bylo prilis fotek....jeste ze fotej i ostatni:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

aka:

to ja nastesti ne....uz jen vsechny ty dzbany...to by bylo prilis fotek....jeste ze fotej i ostatni:D

Ostatní, tak těch moc není kdo fotí :D:D:D

Odesláno

aka:

Já už z té zimy začínám mít halucinace. Dneska sem měl dojem že jedu po sněhu a pořád kloužu.. divný.

Mmch. Petře, nemáš tu fotku své krásné vínové 406 (avatar) ve formátu tak 1024*768, že bych ji použil na takovej menší projekt? :)

Odesláno

Brno dneska ráno, všude plno sněhu a zatím se drží, raději se nedívám ani na počasí a nechám se překvapit, jak to bude dál. Někde v dlouhodobější předpovědi jsem slyšela, že má mrznout a sněžit do konce března :bojim :bojim . S tím rozhodně nesouhlasím, není náhodou 21. března první jarní den?? Nebo se to posunulo až na duben, či na květen???? :myslim :myslim .

[upravil dne 5/3/06 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

aka:

Já už z té zimy začínám mít halucinace. Dneska sem měl dojem že jedu po sněhu a pořád kloužu.. divný.

Mmch. Petře, nemáš tu fotku své krásné vínové 406 (avatar) ve formátu tak 1024*768, že bych ji použil na takovej menší projekt? :)

A na jaký projekt jestli se mohu zeptat??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...