jendas87 Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 Zdravím mám problém nejspiš s BSI žena jela s prace a říkala že se ji rozvítila kontrolka dobijení a po chvily už uplně všechny. Diagnostika vypsala hromadu chyb ale hlavne zapoměla spárované klíče(dokonce zapomela i vin kod) když chci spárovat klíč tak píše že inteligentni jednotka je nova a je potřeba ji nakonfigurovat to sem zkoušel ale když chci napárovat klíče tak zas po zadani pinu napíše že je nová. Tak jedině mě napadlo sehnat jinou BSi jinak už si nevím rady. Auto peugeot 307 2.0hdi 79kw rok 2001 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 Nebyl by levnější Servis Peugeot? Třeba by to prostě přehráli a bylo by to. Ja bych to aspoň zkusil Citovat
jarokare Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 Radek má pravdu , do prázdný jednotky klíče nenahraješ (někdy se při podpětí dokáže smazat a chová se jako nová) , v servisu práce cca do hodinky Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
jendas87 Odesláno 27. květen 2019 Autor Odesláno 27. květen 2019 no k servisu to mám cca 45km musel bych sehnat odtah ale problem co se s tím stalo neřeši ale hlavně je to už stare a servis by byl draší jak celý auto. Cena od servisu odtah 2500kc přehrání cca 2000 a v hodinovce 750kc + oprava nejspíš altiku repas 4500kc a to asi nejsem u konce to ho radši hodím ze skaly. Citovat
307rg Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 No a keď zoženieš inú BSI jednotku tak tu už nebude treba nakonfigurovať? Podľa mňa hej. Citovat
jendas87 Odesláno 27. květen 2019 Autor Odesláno 27. květen 2019 to asi určitě bude potřebovat. právě že takhle co je v autě se tváři že je ale když chci načíst klíč tak to po zadání pinu napiše že je nová a je potřeba ji nakonfigurovat Citovat
307rg Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 Ale veď ti to hore vysvetlili už, pravdepodobne sa zmazala vinou náhleho poklesu napätia (podľa popisu ako sa to stalo) takže bez kompletnej konfigurácie sa nepohneš, buď dotiahneš auto do peugeotu, alebo elektrikára ktorý tomu rozumie a má aj výbavu, dotiahneš k autu. Ináč nechcem byť hnusný, ale s pokazeným alternátorom ani so zlým akumulátorom sa fakt neoplatí v dnešnej dobe samých počítačov jazdiť. Citovat
ChouLu Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 Dokázal bych ti s tím v rámci Prahy pomoci napiš mi do zpráv VIN Citovat
ChouLu Odesláno 28. květen 2019 Odesláno 28. květen 2019 @kovy_s to ještě neznamená, že by tam pasovala Citovat
jendas87 Odesláno 28. květen 2019 Autor Odesláno 28. květen 2019 před 21 hodinami, ChouLu napsal: Dokázal bych ti s tím v rámci Prahy pomoci napiš mi do zpráv VIN Díky za nabídku ale už v Praze nejsem sem na druhé staně republiky i s autem Moravská Třebová Citovat
jendas87 Odesláno 28. květen 2019 Autor Odesláno 28. květen 2019 před 12 hodinami, kovy_s napsal: BSI na RHS případně mám. No nevím jestli by jen BSI pomohla koukal sem že někteří prodáváji cely set i s ŘJ motoru a klíčkem. Ještě až bude trochu počasí zkusím napíchnout diagnostiku a zkusím se v tom povrtat. Citovat
Kyf Odesláno 4. únor 2021 Odesláno 4. únor 2021 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, asi mám také problém s bsi. Koupil jsem peugeot 307 hdi 79 kw 2002, vše bylo v pohodě, ale asi po ujetí cca 2000 km mi to spadlo do nouzáku. Na dia. vypisuje chybu 1457, ale dpf byl vykuchaný a dle znečištění, už nějaký pátek. Koupil jsem nový i s diferenčním čídlem a aditivační nádobkou nechal smazat chybu vše bylo ok. Každých asi 800 km se na 1min rozsvědcelo pečené kuře a psalo mi to hlášku fap otevřeno a vynulovalo číselník. Po 2500 km to zase spadlo do nouzáku. Mezitím, mi vyletěl airbag v sedačce spolujezdce (v tu chvíli stálo na místě). Auto už nechce spustit přes dia. ani čerpadlo aditivační nádobky. Trochu už si nevím rady kde začít. Nechce se mi ho zbavovat. Citovat
PaKr Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 (upraveno) V práci přišel kolega, že z ničeho nic nenastartoval, při klíčku v druhé poloze jenom cvakne a nic, tak dal nabít baterku, ale nic se nezměnilo. Tak jsem si vzpomněl na pojistku F8 a řekl, že po práci na to kouknu. Po připojení baterky se rozsvítila přístrojovka a kontrolky a blikala stopka a hladové oko - světla vypnutá, klíček nebyl ani ve spínačce. Středový displej mrtvý, displej v tacho neukazuje stav km, nejde centrál. Auto má střešní okno (asi origo), které nebylo dovřené (nevím jak dlouho), tak jediné co mě napadlo, jestli nemohlo natéct ze střechy vnitřkem A sloupku do BSI. Diag nemám, takže chyby nemůžu poskytnout. Pokud by se BSI musela měnit, tak se dá spárovat s autem i použitá BSI nebo musí být nová ? Nebo sehnat BSI + čip imo +ŘJ motoru a vyměnit to komplet? EDIT: Jinak pojistka F8 je dobrá, ostatní v BSM jsem zkouknul tak zběžně, na maxipojistky jsem nekoukal vůbec, někdo nějaký tip? VIN: VF33ANFUB82482575 Upraveno 5. únor 2021 uživatelem PaKr Citovat
inoxing Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Asi nateklo do bsi. Vytahni ji z auta a nech ji vysusit, treba to pomuze a priste si da kolega bacha na to, aby nechal otevrene okno. Novou bsi nutne nepotrebujes, ale u stare se musi programovat. Zkus vysusit nejdriv tu bsi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.