Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mno, tak zas nanovo. 

Dnes zase při rozjezdu křupání jak prase, při točení volantem na místě to divně tluče a opět křupe, při vyjetí díry to ťukne. Auto zvednuto a nikde nic špatně. Žádné vůle, nic. Tak už fakt netuším, co by to mohlo dělat. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

No 4 roky to budou. Taky ho podezřívám, ale že by horní uložení dělalo to křoupání při rozjezdu? Ani mě tak nekrká to sem tam tlouknutí, jako to křoupání. Jenže nedělá to furt. Ráno cestou do práce si sem tam křupne, odpoledne pro děti taky a pak cestou zpátky ve městě to je něco neskutečnýho. Pružina drží na místě. Ani na STK na tom hejbadle s autem nic. Před rokem jsem s tím byl i u Vény na dílně a taky jsme tam na nic nepřišli.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem objednal vše, uložení, spodní čepy, axiály a čepy řízení, kosti...  Tento týden mám odpolední, takže šup do práce na dílnu, zašil jsem auto mezi ještěrky, abych nebyl moc nápadnej a šlo se na věc. Vyměnil jsem na pravé straně uložení (špatné mi nepřišlo ale když už to bylo venku..), kost, která se klasicky protočila a spodní čep. Ten byl podle mě už horší, ne úplně KO, ale nic moc. Musel se řezat a nakonec jsem tahal ven i rameno, zbytek čepu nešel z ramena vymlátit, takže přišel na řadu lis. Auto jsem hodil ven na parkoviště a ťuk ťuk, během té jízdy žádný divný zvuky, křupání ani tlukot. Tak snad už to dá pokoj. no a zbytek dílů si nechám do foroty na příště :D 

Odesláno

@ozzy56no nechtělo se mi, jelikož je tam vše tak nějak nedlouho. Ale než to hledat... V obchodě s dílama mi doporučili kluci co prodávají značku GSP, že to stojí půl toho, co nějaké známé značky a dost to drží. Takže komplet všechny ty díly co jsem vypsal vejš mě přišly na 2.5k... Což není špatný. Uvidíme kolik to dá. Kdyby zas tak 2 roky /100k km, bylo by to fajn. Holt jezdím hodně, a budu muset vše co 2 roky měnit. 

Odesláno

ono zas když máš možnost zajet na dílnu v práci, tak je to brnkačka 😉, může pomoct kamoš co je na šichtě, já třeba tu  matku na spodním kuláku v práci odpálil autogenem 👍, takže práci, kde se kolikrát udu*peš měl hotovou za minutu , jenom jsem si dal k autu hasičák kdyby něco..., to samé na kostích atd., když něco nešlo povolit, další velká výhoda v dispozici lisu 👍, jenže pak nám zakázali vjíždět svýma autama do firmy bez zakázky, holt, nová doba 🤠

Odesláno (upraveno)

Tady je to také zakázaný, jelikož nedělám v prostorech mého zaměstnavatele ale automobilky Toyota. Ale tak cesta se vždy najde, že 😉 Sice tu není zdviž, ale mám tu hromadu ještěrek. 4 špalky pod nosníky na vidle a auto je nahoře. Já se s tím už nepatlám, jak to nejde ven, mám po ruce flexu. Tohle byla akce na hodinu a půl, nejhorší bylo stáhnout a nasadit du blbě tvarovanou pružinu.

Posledně šel spodní kulák ven z těhlice až autogenem. Těhlice do ruda a až pak povolil. Teď máme na dílně naštěstí dost silnej rázák, ten to přebere. Jen ručním trhákem bych ho ven nedostal. 

• O 1 měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...