Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno (upraveno)

Jen pro informaci - zrušil jsem objednávky, které zůstaly viset jako neuhrazené. Došlo k tomu při snaze provést platbu přes PayPal, kdy mi to tam házelo nesmysly, včetně platby v USD, tak jsem platbu přerušil. Objednávku jsem vytvořil novou a uhradil převodem.

Upraveno uživatelem Petr 3008
chybný text
Guest Petr 3008
Odesláno

Ďík, balíček dneska přitál na místě určení. Super 👍

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, mám dotaz k objednávce  5509 ze dne 12.2.  Kontaktovali jste mě přes SZ, že část zboží není. Před týdnem jsem vám poslal v SZ návrh řešení a reakce žádná. Mrkněte, prosím, na to

• O 2 měsíce později...
Odesláno

@Jarda.kk trošku sme se zdrželi přípravou srazu, ale už je vyrobeno a dnes se bude posílat.. teoreticky bys to do pátku měl mít doma.. :)

omlouvám se za zdržení... 😇

• O 7 měsíců později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak včera ( konečně) přišel balíček :mrk

Akorát jsem přemýšlel, jestli bude něco pod logem, když jsem zaškrtl, že nechci nick, ale stejně jsem musel do kolonky něco napsat :myslim příště zkusím mezery :D

• O 1 rok později...
Odesláno

Dobrý den,

včera jsem chtěl objednat nějaké věci z eshopu. Měl jsem tam 3 různé druhy zboží, ale zarazilo mě že za každou jsem měl platit poštovné  zvlášť. Je to chyba nebo to tak máte nastavené??

Objednávku jsem nepotvrdil a dnes ráno koukám že je vytvořena 3x 😮🤷‍♂️

Pro jistotu jsem všechny zrušil, ať v tom nemáte zmatky.

Děkuji

Odesláno

@Draslar poštovné bohužel počítá systém a nejde to nastavit jinak, ale pokud se započítá víckrát, tak ho vracím.. :)

klidně si tedy objednej, klidně zaplať všechno a já to pak odečtu a vrátím.. případně vrátím i za položky, které nebudou odeslány.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...