ozzy56 Odesláno 5. leden 2022 Odesláno 5. leden 2022 nic netrvá věčně, jednou se ten systém, kdy výrobu skoro všeho přesunuli šikmookým musel zastavit , ale soudruzi ,,se poučili z krizového vývoje'' a už se staví po Evropě nové továrny..., ty čipy apod. pak nebudou za hrst rýže jako doposud, ale tipuju, že tam budou pracovat imigranti, tak to vyjde nastejno, a náklady zaplatí evropané v cenách aut , neviděl bych to tak černě jak to nyní vypadá, dávám tomu tak rok, max. dva a bude zas skvěle Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 5. leden 2022 Odesláno 5. leden 2022 (upraveno) @ozzy56 ...pokud to byla ironie, tak se povedla. Pokud ne, tak Ti zavidim optimismus ... https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/nakladni-doprava-nemecko-elektromobil.A220103_144756_automoto_fdv ..."normalni" auta uz nebudou.. ...a ty co budou, si vetsina nebude moci dovolit koupit nebo pouzivat... ..tohle nam vsem prinese ten New Green Deal z Brusele...... ....pricemz jen sama flotila kontejnerovych obchodnich lodi vyprodukuje rocne vic emisi nez cela evropska automobilova doprava dohromady..... Upraveno 5. leden 2022 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy ozzy56 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2022 Odesláno 5. leden 2022 mno , je to ironie, ale přecházející do reality jinak politicky jsem pro Stranu mírného pokroku v mezích zákona (Švejk) BubakGS ohodnotil 1 Citovat
SCT77 Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 Tak jen trochu statistiky: V roce 2021 se v Česku prodalo 909 Rifterů, v roce 2020 jich přitom bylo 1 720. Koment některých novinářů, že o vůz nebyl zájem, nechávám bez komentáře, spíše si jen významně ťukám na čelo ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 před 16 minutami, SCT77 napsal: Koment některých novinářů, že o vůz nebyl zájem, nechávám bez komentáře, spíše si jen významně ťukám na čelo Jarda Nohavica by řek: ,,aj mezi nima možu sedět voli'' pjetrof a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 Zájem by byl, kdyby bylo, co kupovat. A je jedno jestli je to Rifter nebo jiný model. Někde jsem teď četl, že třeba 5008 v nějaký konfiguraci má dodací lhůty 18-24 měsíců. Citovat
SCT77 Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 @radim.1008 Přesně tak a není to problém jen u Peugeotu. Známy čeká rok na Škodiaqa... Citovat
filoyof012000 Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 Tak nevím... https://plugavel.com/6795/car/stopping-of-recreational-vehicles-and-thermal-vans-at-stellantis/ H. Citovat
Martin-ant Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 (upraveno) Takže máme jasno, ne? Buď ty tři v elektrice (což mi vychází cca 2x dráž - teda u mě) anebo Toyotu... Sad but true... P.S. jen by mě zajímalo, co udělají s objednávkama... Upraveno 7. leden 2022 uživatelem Martin-ant Doplnění Citovat
radim.1008 Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 Nic, zruší je. Tím přijdou o další část příznivců a objednatelů. A že by se doba otočila zpět, tomu už ani nevěřím. A kdo tohle bude kupovat v elektrice by mě taky zajímalo... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
pjetrof Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 uzavřené objednávky by měly být v naprosté většině vyrobeny .. takovou by měl.mit importér informaci .. Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2022 Odesláno 7. leden 2022 Bohužel to dopadne jako za poslední dva roky.. většinu nebo všechny objednávky škrtnou.. vyjde to pro Stellantis levněji než emisní povolenky radim.1008 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. leden 2022 Odesláno 8. leden 2022 No tvl oni nejen že zařízli klony Riftera ale zařízli i klony Travellera. Tak teď už věřím tomu že je zařízli nadobro protože Traveller a jeho klony už byli jednu dobu odstavený z výroby a že když je odstaví podruhý tak už se nevrátí. Četl jsem teda že se to týká jen těch osobních verzí auta která jsou homologovaná jako užitkáče zatím budou dál se spalovákama. Citovat
SCT77 Odesláno 8. leden 2022 Odesláno 8. leden 2022 @Vena garážmistr A Peugeot nedávno představil užitkového Travellera ve vodíkové verzi s tím, že okamžitě zahajují výrobu. Citovat
filoyof012000 Odesláno 8. leden 2022 Odesláno 8. leden 2022 No.. tady píšou taky https://www.autoforum.cz/predstaveni/stellantis-se-rozhodl-skrtnout-si-v-cr-2-667-prodanych-aut-doda-je-uz-jen-ve-verzich-kterych-prodal-6-kusu/ Toyota má v ceníku ProAce City Verso klasický, aktuálne HDi s automatem... ALe teda taky stojí randál. Před rokem a půl, když jsem řešil auto bych na XL sedmimístný v nějaký pěkný specifikaci potřeboval necelejch 600, dneska o 200 víc. Koukám, že se o tu současnou 807 budu muset pěkně starat a vydržet s ní asi do smrti. Honza perito, Vena garážmistr a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. leden 2022 Odesláno 9. leden 2022 Svět se v prdel obrací.... radim.1008, ozzy56 a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. leden 2022 Odesláno 9. leden 2022 (upraveno) já myslím, že v těch automobilkách nejsou úplní tupci, ale prostě když se snažíš někomu (EU) vysvětlit, že to co chce je nesmysl a on pořád mele svou, tak se šprajcneš a začneš vyrábět to, co odpovídá jeho představám--vždyť lidi co si nemohou koupit takové auto jaké si představují, už pořádek udělají, třeba tím, které politické strany budou volit..., tím nechci říct, že elektro je špatně, ale špatné je to násilí plynoucí z Bruselu Upraveno 9. leden 2022 uživatelem ozzy56 Vena garážmistr, Raďous007 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
ejik Odesláno 9. leden 2022 Odesláno 9. leden 2022 Otázka je či je to všade v Európe alebo iba u nás Citovat
BubakGS Odesláno 9. leden 2022 Odesláno 9. leden 2022 (upraveno) ..vsude... nekde jeste hur nez u nas.. mam prizen v Holandsku... tam uz si normalni auto lidi v podstate koupit nemuzou ... Dansko je taky masakr - kombinace dani, poplatku a pojistek dela pro normalni lidi spalovaci auta naprosto nedostupna... Upraveno 9. leden 2022 uživatelem BubakGS Citovat
radim.1008 Odesláno 9. leden 2022 Odesláno 9. leden 2022 Je to jako mor... Vena garážmistr a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.