davidse Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen (upraveno) Dneska první výlet Poodří 33 km Upraveno Pátek v 06:44 uživatelem davidse Milan+, zbynek..s, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. březen Odesláno 13. březen Tento týden druhá vyjížďka (v úterý mi hodinky naměřily pouze 0,99 km) stejná jako ta první Ale s dnešním protivětrem tam i z5 to byl daleko větší vopruz PaKr, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen Včera vyjížďka s kamarády. Péťa, pavelu96, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen @oddie šunková klobáska bystročické zelí křen a brusinky prostě mňamka. Citovat
pavelu96 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Dneska poprvé na Singltreku a hned na tvrdo černá Hejnický hřeben Vypadá to tam jako na podzim, všude listí, klacky a klády přes trail. Nikdo z provozovatelů tam asi ještě nebyl... Největší prďák se 170 tepy/m jsem kupodivu vyšlápl, ale zbytek stoupáku k Hubertce jsem trpěl jako pes... Pepito, Péťa a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
davidse Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen (upraveno) Landek a okolí 30 km Upraveno Pátek v 06:45 uživatelem davidse Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 19. březen Odesláno 19. březen (upraveno) Poodří 35 km Upraveno Pátek v 06:46 uživatelem davidse zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 22. březen Odesláno 22. březen (upraveno) Hlučínsko a okolí 40 km Upraveno Pátek v 06:46 uživatelem davidse Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 24. březen Odesláno 24. březen (upraveno) Ostrava a Poodří 30 km Upraveno Pátek v 06:47 uživatelem davidse Milan+, zbynek..s a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 27. březen Autor Odesláno 27. březen Dnešní výlet s kamarády. Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben (upraveno) Kozmice a oklolí 40 Km Upraveno Pátek v 06:48 uživatelem davidse zbynek..s, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben @davidse Vždy obdivuji tolik fotek z výletu co uděláš Citovat
Pepito Odesláno 2. duben Autor Odesláno 2. duben Včera jsem se byl projet po okolí. Bylo hezké počasí. zbynek..s a Péťa ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben (upraveno) bynek..s............Dneska 400 fotek, můj Panasonic umí 6 fotek za sekundu ta špičkové fotáky dají klidně 20 fotek za sekundu, většinou dám tak 100 fotek za výlet Upraveno 2. duben uživatelem davidse Citovat
zbynek..s Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben Nevím jak velký foťák máš, ale i tohle zařízení je větší a tahat to sebou, vím asi si už zvyklý. Víš jak zastavit , vytáhnout, vyfotit, dát zpátky a pokračování Citovat
davidse Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben (upraveno) Panasonic Lumix DC-S5 + Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S. mám batoh kde mám pití, mobil, klíče, kapesníky atd Upraveno 2. duben uživatelem davidse zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 3. duben Autor Odesláno 3. duben Dnes jsme se byli s kamarády projet na kole. Jeli jsme podobnou trasu jakou jsem jel ve středu. Bylo krásné počasí. Péťa, pavelu96 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
davidse Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Poodří 35 km Upraveno Pátek v 06:50 uživatelem davidse Pepito, zbynek..s a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 8. duben Autor Odesláno 8. duben Dnešní kratší výlet okolo Bouzova. pavelu96, Péťa, PaKr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.