Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

jelikož se naše rodinka bude rozrůstat o dva členy bylo potřeba koupit novou pračku ( bohužel kvůli místu nebylo možné zvolit solo sušičku tak máme 2v1 vybral jsem dle recenzí od známých a na netu výrobce HOOVER ale otázka zní jakej doporučíte prací prášek( gel) na barevné prádlo 

popř. jakou používáte aviváž která fakt hezky a dlouho voní ? 

Děkuji 🙂 

Odesláno

Tak zrovna takovouhle otázku bych tedy od Tebe vůbec nečekal ale časy se mění, stárneme 😂

Odesláno

A asi nehrozí Kubo že by jsi se s nadcházejícím otcovstvím naučil i kam patří měkké "i" a kam tvrdé "y" co? 🤪

Odesláno

Je skoda ty pracky se susickou v jednom. Meli jsme, a ted kdyz mame kazdy separe, je vudet ten rozdil...misto nebyl problem, suska sla na pracku. Jinak zena pere odjakziva v persilu, ale pokud je nejaky jiny prasek v akci, a nazna ze je ok, tak klidne zakoupime. Nemyslim, ze jsou v tech znamejsich znackach az tak velke kvalitativni rozdily.

Odesláno

No jelikož čekáme dvojčata tak varianta sušička na pračku bohužel protože bude asi potřeba si odkládat dítka kde to jen půjde 😄 každopádně varianta nákupu v SNR mě taky zajímá 🙂 a co aviváž ? 

sem tam slyším že nějaké cocolino zda se to tak jmenuje voní fakt dobře  

Odesláno

Tak to Kubo gratulace a zrovna dva kousky jedním... víš čím. :super Čekal bych tuhle otázku spíš od ženský. A nebo jen dotaz na pračku/sušičku. Ale koukám, že to bereš vážně. :)

Odesláno

S pracíma práškama je to jako se vším zbožím pro východní blok. Není Persil jako Persil. V Německu se prodává  třeba Megaperls, který se do Čech vůbec nedováží. V aviváži máchají jenom socky. A to myslím vážně. Chtějí navonět prádlo, který smrdí. Když je prádlo vypráno v kvalitním prášku v potřebném množství, není potřeba "vonět" aviváží, která smradlavý prádlo stejně nepřevoní. Je to napsáno asi drsně, protože hodně lidí aviváž používá a nebudou můj názor sdílet. No ale co už?🙂

Odesláno

Gratulujeme k dvojčatům :potlesk (Nejhorší je první rok a pak už je to brnkačka :papa)

Ale z5 k tématu - Od té doby co máme sušičku, aviváž nepoužíváme. Prádlo je úplně jiné, než jen z pračky a sušení kdekoli... Na praní gely Perwoll z Dojčlandu. :super

Odesláno

Persil nebo Ariel. Ale mám vyzkoušené, že Ariel nějak líp voní a líp vypere vyjetej olej z džín. To je určitě informace, kterou ocení každý rodič malých dětí. :D Kupuju jenom v akci kolem 280Kč/5+ kg v krabici, tyto dvě značky.

Odesláno
před 2 hodinami, 306-Kubik-S16 napsal:

Děkujem 🙂 no spíš mám takové informace od Verči zjistit co se kde doporučuje na netu ale mě napadla rodinu Lva že by mohla poradit  🙂 

Se podívej na e mimino.. Tam víjou fšechno.. 😃 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...