Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Také to sleduji, zatím se nikdo neozval, asi je to lepší iniciovat dotazem přímo na Peugeot zasláním VIN, ale vzhledem k tomu že moje auto i po 36 000 km táhne doprava a to už bylo 3x na geometrii, tak se obávám že to může být jeden z důvodů. Docela děsí ten počet závad. 

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 28. 4. 2019 at 12:37, jarokare napsal:

@Péťa sorry , toho jsem si nevšiml , ale když se jím stane , tak mu to zjistím ;)

V 28. 4. 2019 at 10:21, Péťa napsal:

@jarokare To vlákno je jen pro řádné Členy klubu. @Vašek Traveller není řádný člen.

@Péťa Omlouvám se, netušil jsem, že na tomto fóru jsou informace za poplatek,  i když se dají zjistit od prodejce bezúplatně.🤔  Ale ok. Provoz něco stojí. 
 @jarokaredíky za nabídku pomoci, vážím si toho, i když jsi hned dostal přes papulu😉

Jinak jako většina tady, dle dobrozdání prodejce, po kontrole VIN, svolávačka se mého auta také netýká. Koukal jsem, že se jedná především o ty první modely, kde se to auto dodělávalo za pochodu😥

Odesláno (upraveno)

Tim bych si nebyl zcela jistej, kupoval jsem auto pred mesicem a musel jsem na nej cekat o tyden dyl, protoze bylo prave dotceny posledni svolavackou.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
V 2. 7. 2019 at 7:31, uncos napsal:

Zdravím, 1.května. mi JAROKARE zjisti,že na moje auto se žádná svolávačka nevztahuje......a šup je tady:myslim:myslim:myslim....

ale netuším co je JFD....

svolávačka.jpg

JFD je kod svolavaci akce .pres vin se da zjistit co konkretne

Odesláno (upraveno)

Čau, došel mi stejnej dopis. Už jsi to nějak řešil, popřípadě v čem je problém? Diky

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...