Přejít na obsah

petrhla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Vše od uživatele petrhla

  1. petrhla

    Ambientni osvětlení

    Díky, asi rovnou zajedu na ten Čerňák.
  2. Vyřešil jste někdo v Praze opravu ambientniho osvětlení? Dnes jsem to zkoušel u Domanskeho ve Stodůlkách a technik vůbec netušil nic o nějakém kabelu a přehrání SW. Díky za info.
  3. petrhla

    Zimni Pneu problem v TP

    Pro Peugeot jsou na 255/55 R17 doporučené jen König K-summit van K84. Cena jen 10.500,-
  4. petrhla

    Zimni Pneu problem v TP

    Citace z vyhlášky : Pneumatiky musí být pro každý typ vozidla použity tak, aby jejich konstrukce, provedení, rozměry a huštění odpovídaly podmínkám provozu, zejména největší povolené hmotnosti vozidla (povoleným zatížením připadajícím na nápravy) a jeho nejvyšší konstrukční rychlosti (rychlostní kategorie pneumatik musí být shodná nebo vyšší, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla). V případě použití zimních pneumatik (M+S) s nižší kategorií rychlosti, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla, je nutno na tuto skutečnost upozornit dodatkovým označením formou nálepky, která musí být v zorném poli řidiče . Takže pokud koupíte zimní pneu s indexem T a vyšším, tak žádnou nálepku nepotřebujete.
  5. Mám EAT8 a nic podobného nepozoruji. Jakmile je podle radaru volno, tak AT ihned zrychlí. Jak velký máš nastavený bezpečný rozestup?
  6. Kontrolka se mi rozsvítila po 5200 km, dotankovano 11,5 l adblue. Jezdím asi 80% město a zbytek okresky. Kontrolka hned zhasnula.
  7. Na webu svolavacky.cz je teď 5 nebezpečných závad k opravě. Řešil jste to už někdo v servisu? https://svolavacky.cz/dodavky-peugeot-a-citroen-mohou-byt-opravdu-nebezpecne-tyden-14-19/
×
×
  • Vytvořit...