Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemám vzít pártystan....? 🤔 takovej ten jednoduchej....

Tuším 3x3m.... jak předsíň před klubovnu...? 🤩ve čtyřech lidech za 10 minut postavený.... (jen čtyři chlapi 17 minut 😂 a jen 4 ženský za 6 minut i se zástěnama... 🤣🤣🤣)

Odesláno (upraveno)

Hele zase bych to moc nehrotil . . .   To není svatební párty, ale sešlost kamarádů s opékáním buřtů !  Tak bych se na párty stan vy . . . .

@Schreek bych poprosil ať alespoň trochu vytemperuje tu klubovnu/buňku , aby si tam mohly zalézt moje zmrzlá Kůstka s Katkou , popřípadě všichni , když to bude s počasím na prd. V lepším případě budeme podupávat venku (u vody je fakt zima) a udit se všichni , v horším případě (zima a olezlá vlhkost) budeme zalezlí všichni a na střídačku vybíhat ven a otáčet klobásy na roštu . . . :papa    A vzhledem k předpovědi to opravdu vidím spíše na tu buňku  :myslim

13:00 +7° 79% Zataženo

14:00 +7° 78% Zataženo, přeháňky

15:00 +6° 87% Zataženo, přeháňky

16:00 +5° 91% 0,1 mm Zataženo, přeháňky

17:00 +5° 92% 0,1 mm Zataženo, přeháňky

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Mě to ve stejnejch časech píše

8,9,9,8,7 ⁰C, u všech časů převážně zataženo, a u všech časů srážky 0%....

To tvoje počasí ukazuje špatně, to nechceme.... 🤣

Odesláno (upraveno)

No ty jsi napsala předpokládané teploty a já uvedl pociťované teploty , protože ty jsou reálnější.  A neboj to lidi neodradí , tedy  . . .  ty co by odradila zima, tak už pod 10°C stejně nepřijedou - proto je nás tak málo. 😟   Ale bojím se , že až zjistí Šárka na místě jaká je tam kosa , tak mne skopne do rybníka . . .  🙃

Ale jsem optimista - každá akce na kterou jsem vytáhl @Schreek a nebo @Pe.Tr , tak bylo počasí ve finále pěkné - viz moje dvě moto akce :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

No já to aktuálně vidím tak, že to nevidím :nevim Takže si to tam zítra užijte a držím palce, ať počasí vyjde ;) 

Odesláno

Nadar pardalove,
preju pekne pocasi a vynikajici burty. Ja se ze zdravotnich duvodu tentokrate nezucastnim, ackoli bych radsi pekl burty nez lezel doma.

Odesláno
před 3 hodinami, xSilver napsal:

Ja se ze zdravotnich duvodu tentokrate nezucastnim

No tak dobrá - pošli ženu o oba dorostence , tebe oželíme  😂

Odesláno
Před hodinou, Verýsek napsal:

Zase se to musí dělat když nemůžu

Výmluvy - nejede MJ , tak se milostivá taky vymlouvá - copak vy to chystáte ??? :mrk

Odesláno

A jooo no jo , elektroprskolety všech značek - vždyť já vím :mad:      Akorát mne nenapadlo , že tam musíš dělat modelku sedící na kapotě  😇

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...