Weri 605 Odesláno 7. únor 2020 Autor Odesláno 7. únor 2020 Hele a to budete mít každej čtvrtek fotbálek....? Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 7. únor 2020 Odesláno 7. únor 2020 před 50 minutami, Pe.Tr napsal: -jsem zjistil zajímavou rovnici , čím mín jsem doma tím mín žeru Tato rovnice platí i pro mne. Pojď pojedem někam spolu Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2020 Odesláno 7. únor 2020 (upraveno) @Weri 605 nn je to individualne podle toho jak je volna hala. bavime se o unoru a breznu , od dubna je zase zaplaceny venek v cakovicich uterky @Klemoň ani hovínko ! nejraději odpočívám v tichu. Upraveno 7. únor 2020 uživatelem Pe.Tr Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 7. únor 2020 Autor Odesláno 7. únor 2020 Tak joo.. já jen jestli neposunout pražskej... tak dík... Citovat
Klemoň Odesláno 7. únor 2020 Odesláno 7. únor 2020 Před hodinou, Pe.Tr napsal: ani hovínko ! nejraději odpočívám v tichu. Srabe Citovat
Weri 605 Odesláno 2. březen 2020 Autor Odesláno 2. březen 2020 18:00 ve čtvrtek se teším... možná budu mít pár minut sekeru... doufám, že zaparkuju... Citovat
Klemoň Odesláno 5. březen 2020 Odesláno 5. březen 2020 @Vena garážmistr poprosím dnes o těch 20 šišatých nesmyslů , protože kvůli Péťovi (Náchod) a jemu podobným , na příští sraz nedorazím. Musím na schůzi jiného spolku (poletuch) . Tedy abych byl upřímný spíše než Péťa za to může naše vláda. Ten zákon je úplně stejně nesmyslný jako ten o zbraních Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. březen 2020 Odesláno 5. březen 2020 @Klemoň je otázka jestli dorazím. Protože jsem fakt servanej jak borůvka nějak se to na mě teď nahrnulo. Šišatý nesmysly plánuju stejně vzít sebou až povezu tu šedou hajtru co tu mám. Citovat
Klemoň Odesláno 5. březen 2020 Odesláno 5. březen 2020 Bezva , tak tím se to vyřeší . . . . a večer tě naložím ,když nemáš sílu šlapat na pedály ??? Citovat
Weri 605 Odesláno 5. březen 2020 Autor Odesláno 5. březen 2020 Tak kolik nás bude...? 4 nebo se eště někdo přidá...? Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. březen 2020 Odesláno 5. březen 2020 my plesovali Péťa, regius, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 5. březen 2020 Autor Odesláno 5. březen 2020 My si konečně s Klemoňem pořádnně pokecali.... Nikdo nám do toho nemluvil.. Začínáte to teda ale pěkně flákat...! Takže 2.4. v 18:00 povinný nástup pro všechny..! Schreek ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 5. březen 2020 Odesláno 5. březen 2020 A nejen pokecali. Při odjezdu slovy Werči : " Mě asi nestačíš, já pojedu svižně" Vzpomněl jsem si jak jel Véna , a říkám si v duchu tak nic , hnát se za ní nebudu. Na kruháči u Globusu já do leva a Werča rovně. Tak si říkám pá pá. Najedu kolem Tesca na estakádu do Vysočan a svištím si to domů. V duchu si říkám kde už je asi Werča. Doplachtím dolů na Kbelskou, stojím v levém odbočovacím a najednou kde se vzala , tu se vzala - připlachtila @Weri 605. Tak na ní zatroubím , koukala na mne a co si myslela asi ani nechci vědět Citovat
Weri 605 Odesláno 5. březen 2020 Autor Odesláno 5. březen 2020 Já nesnáším ty kruháky tam a světla.... a dolu si jel jako čuník ... páč sem tě měla před sebou a pak si mi ujel... to víš - nepotřebuju sbalit další švestku, tak sem se krotila trochu.... ale hlavně jak sem sjela na Kbelskou, tak se tam musel do levýho nacpat slimák polák co předjížděl hlemejždě rumuna.... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 5. březen 2020 Odesláno 5. březen 2020 Nááááhodou jsem dolů padal 87km na tachu , takže tak 82 reálně a to na limitu 80km/h není jak čuník . . . točil jsem to dolů na čtveráka a brzdil motorem . . . Citovat
Veverka Odesláno 6. březen 2020 Odesláno 6. březen 2020 Cože to? Jo, aha, čtvrtek. Tak čtvrtky já nedávám... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. březen 2020 Odesláno 6. březen 2020 (upraveno) před 4 hodinami, Klemoň napsal: A nejen pokecali. Při odjezdu slovy Werči : " Mě asi nestačíš, já pojedu svižně" Vzpomněl jsem si jak jel Véna , a říkám si v duchu tak nic , hnát se za ní nebudu. Na kruháči u Globusu já do leva a Werča rovně. Tak si říkám pá pá. Najedu kolem Tesca na estakádu do Vysočan a svištím si to domů. V duchu si říkám kde už je asi Werča. Doplachtím dolů na Kbelskou, stojím v levém odbočovacím a najednou kde se vzala , tu se vzala - připlachtila @Weri 605. Tak na ní zatroubím , koukala na mne a co si myslela asi ani nechci vědět A proč jsi jel přes půl světa? jo aha já Ty jsi neměl nikoho kdo by Ti udělal cestu tam těma kančíma stezkama. Já se polepším ale tentokrát jsem malinko neodhadl situaci a vzal jsem opravu která se dík distribuci ND protáhla přes víkend a Po - St jsem byl i jezdit takže jsem to rozebíral po chvilkách po ježdění a včera jsem to musel poskládat zpátky a odevzdat. A přiznám se bez červenání že večer jsem padnul na kanape a ani jsem nedokoukal to první co jsem si pustil a usnul jsem jako špalek. Jo a za chvilku valím z domu od 6 služba na odtahu a ještě nevím jestli jen 24 nebo 48 hod. Upraveno 6. březen 2020 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.