Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 50 minutami, Pe.Tr napsal:

-jsem zjistil zajímavou rovnici , čím mín jsem doma tím mín žeru :D 

Tato rovnice platí i pro mne.  Pojď pojedem někam spolu 😂

• O 4 týdny později...
Odesláno

18:00 ve čtvrtek se teším... možná budu mít pár minut sekeru... doufám, že zaparkuju... 😂

Odesláno

@Vena garážmistr poprosím dnes o těch 20 šišatých nesmyslů , protože kvůli Péťovi (Náchod) a jemu podobným , na příští sraz nedorazím. 😞      Musím na schůzi jiného spolku (poletuch) 🛩️.

Tedy abych byl upřímný spíše než Péťa za to může naše vláda. :bacha   Ten zákon je úplně stejně nesmyslný jako ten o zbraních 🤮 

Odesláno

Bezva , tak tím se to vyřeší . . . .      a večer tě naložím ,když nemáš sílu šlapat na pedály  ???

Odesláno

My si konečně s Klemoňem pořádnně pokecali.... Nikdo nám do toho nemluvil.. 😂😂😂

Začínáte to teda ale pěkně flákat...! Takže 2.4. v 18:00 povinný nástup pro všechny..! 😎

Odesláno

A nejen pokecali. :papa      Při odjezdu slovy Werči :  " Mě asi nestačíš, já pojedu svižně"    :aut        Vzpomněl jsem si jak jel Véna , a říkám si v duchu tak nic , hnát se za ní nebudu.  Na kruháči u Globusu já do leva a Werča rovně. Tak si říkám pá pá.  Najedu kolem Tesca na estakádu do Vysočan a svištím si to domů. V duchu si říkám kde už je asi Werča.

Doplachtím dolů na Kbelskou, stojím v levém odbočovacím a najednou kde se vzala , tu se vzala - připlachtila @Weri 605. Tak na ní zatroubím , koukala na mne a co si myslela asi ani nechci vědět 🤣

Odesláno

Já nesnáším ty kruháky tam a světla.... a dolu si jel jako čuník ... páč sem tě měla před sebou a pak si mi ujel... 😂 to víš - nepotřebuju sbalit další švestku, tak sem se krotila trochu.... 😎 ale hlavně jak sem sjela na Kbelskou, tak se tam musel do levýho nacpat slimák polák co předjížděl hlemejždě rumuna.... 🤦‍♀️

Odesláno

Nááááhodou jsem dolů padal 87km na tachu , takže tak 82 reálně a to na limitu 80km/h není jak čuník . . .  točil jsem to dolů na čtveráka a brzdil motorem . . .

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Klemoň napsal:

A nejen pokecali. :papa      Při odjezdu slovy Werči :  " Mě asi nestačíš, já pojedu svižně"    :aut        Vzpomněl jsem si jak jel Véna , a říkám si v duchu tak nic , hnát se za ní nebudu.  Na kruháči u Globusu já do leva a Werča rovně. Tak si říkám pá pá.  Najedu kolem Tesca na estakádu do Vysočan a svištím si to domů. V duchu si říkám kde už je asi Werča.

Doplachtím dolů na Kbelskou, stojím v levém odbočovacím a najednou kde se vzala , tu se vzala - připlachtila @Weri 605. Tak na ní zatroubím , koukala na mne a co si myslela asi ani nechci vědět 🤣

A proč jsi jel přes půl světa? 😀 jo aha já Ty jsi neměl nikoho kdo by Ti udělal cestu tam těma kančíma stezkama.  Já se polepším ale tentokrát jsem malinko neodhadl situaci a vzal jsem opravu která se dík distribuci ND protáhla přes víkend a Po - St jsem byl i jezdit takže jsem to rozebíral po chvilkách po ježdění a včera jsem to musel poskládat zpátky a odevzdat.  A přiznám se bez červenání že večer jsem padnul na kanape a ani jsem nedokoukal to první co jsem si pustil a usnul jsem jako špalek. Jo a za chvilku valím z domu od 6 služba na odtahu a ještě nevím jestli jen 24 nebo 48 hod. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...