Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já si pamatuju za mých dětských let když nás chodili čerti strašit tak stačil čertovy umouněnej nebo začerněnej ksicht k tomu kudrnatá paruka a kudrnatej kabát místo opasku řetěz aby trochu chrastil a pytel na zlobivý haranty. A můžu říct že některý rok se to povedlo tak že z nich měli respekt i dospěláci a pamatuju si dvakrát že k nám přišli, čert rozhodnul že mi haranti jsme vyplašený  dost tak že básničku řekne tatík.  A taky si pamatuju že na celou vesnici šla jedna parta která zvládla od cca 17 do 20 oběhnout celej rajon a pak se dva dny účastníci zájezdu léčili. Protože v každým baráku dostali po panáčku nějakýho moku a pár deseti korun gáže.  Loni chtěli ve vsi operovat 4 družiny návštěva se objednávala telefonicky a za návštěvu chtěli všichni jen hotovost a počítali od 400 do 700 Kč a max. 15 min.  Takže se jako nedivím tomu když některý ty biomatky a podobný individua mikulášskou družinu domů nepustí (neobjednají) a radši jdou s harantama opruzovat někam do hospody jako to bylo včera. A dveře začali zavírat pořádně až po mém důrazném upozornění. Pravdou je že když jsem upozornění vyřkl tak se otočila půlka hospody včetně personálu. 

Odesláno
Před hodinou, Schreek napsal:

Klasický čerti u nás už přestali fungovat loni 😞 Tohle mělo úspěch, ale příští rok to ještě vytunim, chce to drápy :D Je to asi ta nejběžnější koupitelná maska, k tomu pár věcí od drákuly a pak už je to je samé "ano tatínku, už si jdu uklidit" :D 

příští rok doporučuji večer na Brandýském náměstí , i já měl co dělat abych se nepo... 😁

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Připomínám srazík tento čtvrtek 9.1. a už se na vás všechny moc těším... 😀😀😀 akorát nevím na kolik se dala ta rezervačka... 😅 tuším na 18:00...? Já tak cca přibližně asi kolem 18:17... 😎

Odesláno

Tak to abych si dala něco echt k jídlu.... 😂😂😂 jeden nápad by byl, ale to tam asi nebudou mít...... 🤣🤣🤣

Odesláno

No eště mu poraď... 😂😂😂 Klemoni, já tě varuju....... 😅😅😅 půjdeš na zahrádku.. a budeš tam sám... 😂😂😂

Guest Scratch
Odesláno
V 6. 12. 2019 at 9:05, Pe.Tr napsal:

příští rok doporučuji večer na Brandýském náměstí , i já měl co dělat abych se nepo... 😁

mas nejake upresneni, uz by me to s holkama zajimalo :)

před 9 hodinami, Klemoň napsal:

No jedu přes Olomouc a pak vrchem - mohu se stavit i na kopečku    🤢

hele, to skoro vypada na to, ze udelam objednavku v Losticich :D 

Odesláno

Jó chochu - buďte v klidu.  Budu mlčet.    Mne tak bolí v krku , že jediný kdo u nás doma mluví , je Kůstka když nadává , že pro můj kašel nemůže spát . . .  😴

Odesláno

A proč s takovým chrchlákem chodíš po světě? Proč netáhneš doktoru? A neříkej že jsi nedávno marodil dost dlouho. Třeba by jsi si odpočinul od práce a pak by Tě to tam začalo zase bavit.

Odesláno (upraveno)

Nehrozí ani jedno . . .  😞     K doktorovi nemůžu , jedu ve čtvrtek Kolosem a stálo to dost peněz a odpočinek od práce nezajistí , že mne začne bavit , protože stačí 3 - 6 hodin a už mne to tam zase se..... 😡

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň    nechci bejt hnusnej ale dej mi klidně vědět ve čtvrtek jak na tom zdravotně jsi a jestli dorazíš - já bych se teda docela rád vyhnul tomu že tam něco chytnu 🤕   Na druhou straně Tě samozřejmě rád uvidím...

Odesláno

Neboj tohle není chřipečka , ale normálně mám "dýbu" a jsem nastydlej . A jestli se bojíš bacila tak pozdě - to jsi neměl chodit v pátek na Lípu  :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...