Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja doufam, zr my vy se mozna uz mohly rany zcela zacelit. Delam vse pro to, ale pptrebuji kresilko a ne trestnou lavici.

Odesláno (upraveno)

Mam i 2 rozkládací (rybářský) židle navíc... 😊 s otvorem na pivo.. (škoda že řídím) něco jako na obr.

Za mě je buřt na ohni toooop...! 🤩🥰

coleman-standard-quad-chair_1.jpg

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

A tak to já si , prosím pěkně , u pana domácího objednávám 5x buřtíka + 5 x klobásku neb co nesním  "k obědu" sežeru k večeři . . .  :super    Chlebík a hořčici si také prosím . . .  :papa

A ještě mne jako řidiče , který musí brzy odjet , napadlo nealko pivo. Mám si ho dovézt a nebo budeš nějaké pití zařizovat ?    Vše samozřejmě zaplatím měnou západní 😉 

Odesláno
před 5 hodinami, Klemoň napsal:

neb co nesním  "k obědu" sežeru k večeři . . .  :super 

No po pravdě - zkouším ukecat 🦴 , aby jela se mnou.  😎       Předpokládám , že by vám to nevadilo ???  :mad:       A jak s tím nealkem ???    :myslim

Odesláno (upraveno)

@Jirkap   No ty jsi pořád  "problémovej"  🙃 

- Na motovýlet nemůžeš , protože prší i když vlastně celý den nepršelo 

- Na opékání buřtů nemůžeš , protože máš děti i když je můžeš vzít s sebou . . .

Podívej se na to takto , já kloudně nemohu sedět , ale alespoň na dobu vycházek tj cca na 2-3 hodiny dorazím , tak proč ty bys nemohl vzít děti a taky se přijet na chvíli podívat ??? Hostitele znáš, tak nedělej "Zagorku"  . . .   🙊

PS:  a co @Scratch family ???

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...