ChouLu Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 @rass76 Pošli mi prosím tel. číslo do zprávy zítra pořeším Citovat
Pijerek Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 No to mi ani neříkej Na zítřek jsem objednaný. Když jsem tam byl na jaře, tak to odešlo auto přede mnou, takže jsem tam byl zbytečně. Pozitivní bylo aspoň to, že se to nerozbilo na mém autě a neskejslo mi tam auto čtrnáct dnů. Citovat
ChouLu Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 Ty máš EAT6 s jiným olejem tam je to určitě bez problému EAT8 pořeším... Pijerek ohodnotil 1 Citovat
rass76 Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 Nemate niekto typ kde udelat olej v prevodovke v Prahe ? Vyzera ze AVCAR uz do toho hodil vidle, a nedelaji to. Teda vraj pokazena masina ale skor to vyzera na koniec. Termin na vymenu mi uz nedaji a vraj je to dlhodobo pokazene, haha, lepsi vypluvu asi nemaji. Dikes ... Citovat
ChouLu Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 Doplním i sem Aktuálně se stále čeká na certifikaci náhradního oleje od společnosti Total. Oproti AT6 je v AT8 zcela jiný olej, do kterého total měl pouze zatím pouze jeden olej a to v ceně přes 2 tisící za litr.. v případě, kdy se převodovkou prohání okolo 20L, je to výměna skoro za 50t, což je nesmysl. Mluvil jsem zároveň s člověkem z Totalu a náhradní olej je aktuálně ve schvalovacím procesu, kdy certifikát by měl být hotov v první půli září. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 A když si zákazník donese svůj? Někde jsme to tady řešili, že už se "druhovyrobní" olej prodává. I když cena taky nebyla lidová Citovat
ChouLu Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 To je bohužel cesta do pekel Ty tam máš 50L kanystr z kterého bereš olej a po každé výměně oleje ho čistit je nesmysl Do měsíce by měl olej být od Totalu, tak snad MJSytic ohodnotil 1 Citovat
rass76 Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 On 8/9/2022 at 5:06 PM, ChouLu said: Doplním i sem Aktuálně se stále čeká na certifikaci náhradního oleje od společnosti Total. Oproti AT6 je v AT8 zcela jiný olej, do kterého total měl pouze zatím pouze jeden olej a to v ceně přes 2 tisící za litr.. v případě, kdy se převodovkou prohání okolo 20L, je to výměna skoro za 50t, což je nesmysl. Mluvil jsem zároveň s člověkem z Totalu a náhradní olej je aktuálně ve schvalovacím procesu, kdy certifikát by měl být hotov v první půli září. ok dikes za info. Len este dotaz, na web strankach uz propagujete dlouho masinu na prevodovky, ako ste teraz riesili EAT8 ? Alebo nedelali ? Citovat
go.milan Odesláno 15. září 2024 Odesláno 15. září 2024 Zdravím a koukám, že nám téma na dva roky usnulo. Ale přeci jenom, může se to někomu hodit. 508 (R8) - B2CI011TP0 - 92 - 10_07_2024 - Vypuštění-naplnění-úprava hladiny _ Automatická převodovka typu AMN8 _ ATN8.pdf Péťa ohodnotil 1 Citovat
kamov Odesláno 20. únor 2025 Odesláno 20. únor 2025 Mate update ohladom spolahlivosti automatu? Citovat
martg Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 ahojte, byl jsem na výzvědách v KAPSu. Ti co mají 6ti stupňový Aisin ty ať mění olej do zblbnutí včas a dobré; Ti co mají Aisin 8stupeň tak tam bylo méně veselo. docházelo tam cca kolem 80-100tkm k poruše a poškození převodovky. Hlavně u Toyoty ale u Peugeotu mizivě (v té době možná byly i menší prodeje). Tady tyto převodovky TG... Nejsou stejné pro bratrské/sesterské modely... Mají jiný počet lamel pro jak pro Toytotu tak pro Opel a zrovna tak pro Peugeot/Citroen. WTF? No ale co bylo za problém, docházelo k osekání bubínku v kterém jsou uloženy lamely a ten se nedal sehnat Aisin ho neposkytoval jako náhradní díl - měnili se celé převodovky. Situace je teď taková že to již lze měnit - minimálně KAPS již na to má lék a náhradní díly... není to zadarmo ale je to proveditelné... Ano ta převodovka má svoje mouchy... filtr víme kde je... ale i když se občas tahá přívěs/karavan tak žádný problém. jen je třeba olej měnit a měnit a měnit... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
LuBosch78 Odesláno 2. leden Odesláno 2. leden (upraveno) Olej do 8st. převodovky jaký ? Může být Total Fluidmatic DVI MV ? Nebo? Díky Upraveno 3. leden uživatelem LuBosch78 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden Odesláno 3. leden hoj, tady píšou že DVI MV ano, dal bych ten Total--naklikej si přesně svoje auto...(já dal rok 2020, 2.0 HDi 110 kw, automat) https://totalenergies.co.uk/lub-advisor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.