Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to mi ani neříkej 🙈

Na zítřek jsem objednaný. Když jsem tam byl na jaře, tak to odešlo auto přede mnou, takže jsem tam byl zbytečně. Pozitivní bylo aspoň to, že se to nerozbilo na mém autě a neskejslo mi tam auto čtrnáct dnů.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nemate niekto typ kde udelat olej v prevodovke v Prahe ? Vyzera ze AVCAR uz do toho hodil vidle, a nedelaji to.
Teda vraj pokazena masina ale skor to vyzera na koniec.
Termin na vymenu mi uz nedaji a vraj je to dlhodobo pokazene, haha, lepsi vypluvu asi nemaji. Dikes ...

Odesláno

Doplním i sem :) 

Aktuálně se stále čeká na certifikaci náhradního oleje od společnosti Total. 

Oproti AT6 je v AT8 zcela jiný olej, do kterého total měl pouze zatím pouze jeden olej a to v ceně přes 2 tisící za litr.. v případě, kdy se převodovkou prohání okolo 20L, je to výměna skoro za 50t, což je nesmysl. 

Mluvil jsem zároveň s člověkem z Totalu a náhradní olej je aktuálně ve schvalovacím procesu, kdy certifikát by měl být hotov v první půli září. 

Odesláno

A když si zákazník donese svůj? Někde jsme to tady řešili, že už se "druhovyrobní" olej prodává. I když cena taky nebyla lidová :myslim

Odesláno

To je bohužel cesta do pekel :( Ty tam máš 50L kanystr z kterého bereš olej a po každé výměně oleje ho čistit je nesmysl :( Do měsíce by měl olej být od Totalu, tak snad 

Odesláno
On 8/9/2022 at 5:06 PM, ChouLu said:

Doplním i sem :) 

Aktuálně se stále čeká na certifikaci náhradního oleje od společnosti Total. 

Oproti AT6 je v AT8 zcela jiný olej, do kterého total měl pouze zatím pouze jeden olej a to v ceně přes 2 tisící za litr.. v případě, kdy se převodovkou prohání okolo 20L, je to výměna skoro za 50t, což je nesmysl. 

Mluvil jsem zároveň s člověkem z Totalu a náhradní olej je aktuálně ve schvalovacím procesu, kdy certifikát by měl být hotov v první půli září. 

ok dikes za info.

Len este dotaz, na web strankach uz propagujete dlouho masinu na prevodovky, ako ste  teraz riesili  EAT8 ? Alebo nedelali ?

• O 2 roky později...
  • O 5 měsíců později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

ahojte,

byl jsem na výzvědách v KAPSu. Ti co mají 6ti stupňový Aisin ty ať mění olej do zblbnutí včas a dobré; Ti co mají Aisin 8stupeň tak tam bylo méně veselo. docházelo tam cca kolem 80-100tkm k poruše a poškození převodovky. Hlavně u Toyoty ale u Peugeotu mizivě (v té době možná byly i menší prodeje). Tady tyto převodovky TG... Nejsou stejné pro bratrské/sesterské modely... Mají jiný počet lamel pro jak pro Toytotu  tak pro Opel a zrovna tak pro Peugeot/Citroen. WTF? No ale co bylo za problém, docházelo k osekání bubínku v kterém jsou uloženy lamely a ten se nedal sehnat Aisin ho neposkytoval jako náhradní díl - měnili se celé převodovky. Situace je teď taková že to již lze měnit - minimálně KAPS již na to má lék a náhradní díly... není to zadarmo ale je to proveditelné...

Ano ta převodovka má svoje mouchy... filtr víme kde je... ale i když se občas tahá přívěs/karavan tak žádný problém. jen je třeba olej měnit a měnit a měnit...  

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...