Přejít na obsah

go.milan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli go.milan

  • Datum narození 11.11.1963

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Teplice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    go.milan@seznam.cz

Návštěvy profilu

697 zobrazení profilu

go.milan's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. go.milan

    Engine fault: Repair needed

    Zdravím, snad to někomu pomůže. Taky se mi tato hláška zjevila a po prohnání diagnostikou: turbo-tlak.
  2. Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou, zda máte někdo zkušenosti se zadáváním IMA kódů vstřiků do počítače motoru pomocí DiagBoxu(postup)? Potřebuji totiž povést výměnu vstřiků za nové. Jedná se o Peugeot 508SW, 1.6HDi, 84 kW. Kód ze vstřiku se zadává celý? Někde jsem snad četl, že by měl být 6-ti místný, ale to už nevím, jestli se to týkalo vstřiků VDO Siemens Continental. Za jakoukoli radu a poznatek děkuji.
  3. Dobrý nápad, škoda, že nepřišel dříve. Nakonec jsem to dal do Peugeota, koupil jsem orig. spínač a oni mi to tam namontovali, už jsem na to neměl nervy. Ta sranda: 1.710,- Kč. No, ale na druhou stranu, je pokoj.
  4. Zdravím, hlavně Vlada. Povedlo se!!! Zatím provizorně s magnetem na zadní sedačce. Ale i tak je to úleva.
  5. go.milan

    Printova 106 SPORT

    Pěkný, ty kola tomu sedí i ty sedáky jsou super. Taky jsem měl 106, 5-ti dvéř, no spíše to byla motorka s kastlí, měla obsah snad litr, ale do města super. Zbyl mi z ní volant Victor s nábou, kdyby byl zájem pošlu foto.
  6. Tak konečně jsem to sehnal a v sobotu se na to vrhnu.
  7. Díky, asi to tak vyřeším, měnit nádrž nebudu. Ještě jednou dík.
  8. dokážeš při nedělním odpoledni potěšit. No, zaslepím a uvidím. Doufám, že nebudu muset po každých 50 km otvírat víko nádrže. Díky!
  9. Zdravím, při natankování plné nádrže, jsem si všiml, že mi po nádrži kape nafta. Šel jsem "po tom". Vyvěsil jsem nádrž a zjistil, že to uniká vyústěním pro vyrovnávání tlaku v nádrži(viz foto - červená šipka). Jde mi o to, jestli jde tento ventil vymontovat (vyčistit, opravit, nebo vyměnit), a nebo, což se domnívají tady u nás v Peugeotu, je to součástí nádrže. VIN : VF32K9HZA44510508
  10. Jiné písmo bylo, protože to bylo zkopírovaný a asi jsi nečetl pozorně, psal jsem jazýčkové relé-stojí 25,- Kč(dnes jsem ho kupoval), to je právě zalité v tom zeleném obalu, má funkci jen rozepnout a po přiblížení magnetu sepne.
  11. Zdravím Vás všechny, potřebuji nový svazek přítomnosti uzávěru 1503 Y1. V Peugeotu mi řekli 2000,- Kč a šel jsem do kolen. Jazýčkové relé se dá pořídit už za 20,- Kč a oni se nestydí si za to říct takovou raketu. Hledal jsem všude, ale nic nenašel. Nemá někdo nějaký tip? Díky všem.
×
×
  • Vytvořit...