go.milan Odesláno 27. září 2016 Odesláno 27. září 2016 Zdravím Vás všechny, potřebuji nový svazek přítomnosti uzávěru 1503 Y1. V Peugeotu mi řekli 2000,- Kč a šel jsem do kolen. Jazýčkové relé se dá pořídit už za 20,- Kč a oni se nestydí si za to říct takovou raketu. Hledal jsem všude, ale nic nenašel. Nemá někdo nějaký tip? Díky všem. Citovat
vendelinek Odesláno 27. září 2016 Odesláno 27. září 2016 Hm,za 20 kč a na peugeota, to je asi jen autíčko na klíček, ne Jak je možný to sehnat,když to nemůžeš sehnat A proč máš písmo jiný než ostatní Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. září 2016 Odesláno 27. září 2016 pismo aby to bylo necitelny sehnat to jde za 2 tis jak pise - a pta se zda to muze nahradit jazyckovym rele muze kdyz to dostatecne odizoluje vuci vode a podobnym nesvarum Citovat
vladosr Odesláno 27. září 2016 Odesláno 27. září 2016 este treba pridat dva odpory, aby rj vedela rozoznat , ze je to zapojene v obvode a ze je vicko vybrate.... zaliat to...v dnesnej dobe do povodneho tvaru uz nie je taky problem.... Citovat
go.milan Odesláno 27. září 2016 Autor Odesláno 27. září 2016 Před hodinou, vendelinek napsal: Hm,za 20 kč a na peugeota, to je asi jen autíčko na klíček, ne Jak je možný to sehnat,když to nemůžeš sehnat A proč máš písmo jiný než ostatní Odesláno z Samsung J 5 Jiné písmo bylo, protože to bylo zkopírovaný a asi jsi nečetl pozorně, psal jsem jazýčkové relé-stojí 25,- Kč(dnes jsem ho kupoval), to je právě zalité v tom zeleném obalu, má funkci jen rozepnout a po přiblížení magnetu sepne. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. září 2016 Odesláno 27. září 2016 tak sup do toho - rozebrat puvodni obal , vyndat rele , dat druhe - zeleny nesmysl zalepit a cas straveny opravou by si mohl dat za novej kabel Citovat
go.milan Odesláno 13. říjen 2016 Autor Odesláno 13. říjen 2016 Tak konečně jsem to sehnal a v sobotu se na to vrhnu. Citovat
go.milan Odesláno 20. říjen 2016 Autor Odesláno 20. říjen 2016 Zdravím, hlavně Vlada. Povedlo se!!! Zatím provizorně s magnetem na zadní sedačce. Ale i tak je to úleva. Citovat
Maco74 Odesláno 13. červenec 2017 Odesláno 13. červenec 2017 Ahoj, ty odpory jsou 2x1,37 kohmu a 14 ohmu? Chápu to dle plánku správně. A relé je spínací, tzn když dám magnet (víčko) tak sepne? Citovat
Matyb66 Odesláno 16. říjen 2017 Odesláno 16. říjen 2017 já tam dal na 807 klasický vypínač vyp/zap když tankuju vypnu když dotankuju zapnu a je to Citovat
go.milan Odesláno 16. říjen 2017 Autor Odesláno 16. říjen 2017 Dobrý nápad, škoda, že nepřišel dříve. Nakonec jsem to dal do Peugeota, koupil jsem orig. spínač a oni mi to tam namontovali, už jsem na to neměl nervy. Ta sranda: 1.710,- Kč. No, ale na druhou stranu, je pokoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.