Pe.Tr Odesláno 4. duben 2021 Odesláno 4. duben 2021 ted ctu zes menil i hadice. mozna bych to komplet odvzdusnil pres diagnostiku (abys otevrel i abs jednotku) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. duben 2021 Odesláno 4. duben 2021 no tak to už je lepší ta zámkovka cihla klidně pukne když je na ní tlak to zámkovka neudělá. Ale nejlepší pokud nejsou kozičky tak jsou špalíky mám na dílně nařezané špalíky z hranolu tuším 8x8 cm a mám to asi 25 cm dlouhé a to už něco vydrží když na to opřu auto. brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 4. duben 2021 Autor Odesláno 4. duben 2021 @Pe.Tr to se odvzdusnilo a několikrát (Moje noha by mohla vyprávět ) Citovat
PaKr Odesláno 4. duben 2021 Odesláno 4. duben 2021 jj, teď by to chtělo tak týden ležet a nic nedělat Já jsem kupoval nové brzdy před dvěma lety (ještě před nečekanou návštěvou mého kufru od jedné fóbie) + vzadu rozhýbané třmeny a když jsem se zapomněl a zašlápnul to "jako vždycky", tak jsem měl párkrát nahnáno, že ten za mnou to nedá. A málem jsem si rozbil ciferník o volant brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 4. duben 2021 Autor Odesláno 4. duben 2021 No největší sranda byla, že jsem chtěl původně jen desky PaKr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 22. listopad 2021 Autor Odesláno 22. listopad 2021 Padlo 372 800km a coupe zase jezdí sláva No měnil se olej +filtry, při výměně spojky se to pochopitelně neobešlo bez komplikací. Nešli povolit dva šrouby nápravnice tak musela na řadu přijít flexa. Nakonec spojka zdárně vyměněná a snad bude na delší dobu klid. Bohužel jsem zjistil, že na půl roku staré poloose je ruplá manžeta, tak se oprava protáhla, naštěstí jí měli v AK skladem RichVa, radim.1008, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 22. listopad 2021 Odesláno 22. listopad 2021 Pěkná židlička brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 15. květen 2022 Autor Odesláno 15. květen 2022 @PaKr no může dělat ostudu i nemusí, ale tohle mě už nějaký pátek děsilo.. sice to není "profi" ale lepší jak drátem do oka PaKr ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 15. květen 2022 Odesláno 15. květen 2022 No a kdo ti poradil tu krásnou barvu, co tam padla jak prdel na hrnec? noo? Citovat
brixtr Odesláno 10. duben 2023 Autor Odesláno 10. duben 2023 Dlouho jsem neaktualizoval tohle vlákno, světe div se ale coupe stále jezdí Noc moc se naštěstí dělat nemuselo, jen se museli dát nové silenty ramen, a opravit těsnění u řízení. Jednoho večera jsem pod autem našel velkou kaluž a málem jsem zešílel Jinak se udělal menší upgrade rádia Citovat
JVT Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Ahoj Prosím. Můžeš mi popsat jak jsi opravil tešnění u řízení? Taky jsem našel loužičku oleje na silnici v prostoru řízení. Zajímám se o to co mne čeká až se dostanu k opravě. Klidně do SZ. Předem děkuji za případný popis opravy úniku oleje. Díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.