JohnnyGreen Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Ahoj, po mensi bouracce mi blika kontrolka airbagu, ale airbagy nevystrelily. Vycistenim konektoru pod sedadlem jsem to kupodivu nevyresil a z minulych prispevku jsem pochopil, ze je potreba vymazat CRASH DATA z ridici jednotky. Zajimalo by me, kde se da takovy zasah co nejlevneji udelat, kolik stoji, jak dlouho trva a jestli je to korektni - tedy jestli budou airbagy potom fungovat. Cim vic informaci, tim lip. Diky PS: ted me napadlo, jestli tam ty airbagy vubec mam , da se to nejak zjistit ? Citovat
chuck11 Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: JohnnyGreen Ahoj, po mensi bouracce mi blika kontrolka airbagu, ale airbagy nevystrelily. Vycistenim konektoru pod sedadlem jsem to kupodivu nevyresil a z minulych prispevku jsem pochopil, ze je potreba vymazat CRASH DATA z ridici jednotky. Zajimalo by me, kde se da takovy zasah co nejlevneji udelat, kolik stoji, jak dlouho trva a jestli je to korektni - tedy jestli budou airbagy potom fungovat. Cim vic informaci, tim lip. Diky PS: ted me napadlo, jestli tam ty airbagy vubec mam , da se to nejak zjistit ? Kolik myslíš,že jich tám máš 2,4 nebo 8 airbegů:papa Citovat
gvg Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Taky se připojuju k dotazu - měl bych mít dva. Kontrolka nafixlovaná není a i to vypadá, že tam jsou. Ale jen tak pro klid duše... Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: JohnnyGreen Ahoj, po mensi bouracce mi blika kontrolka airbagu, ale airbagy nevystrelily. Vycistenim konektoru pod sedadlem jsem to kupodivu nevyresil a z minulych prispevku jsem pochopil, ze je potreba vymazat CRASH DATA z ridici jednotky. Zajimalo by me, kde se da takovy zasah co nejlevneji udelat, kolik stoji, jak dlouho trva a jestli je to korektni - tedy jestli budou airbagy potom fungovat. Cim vic informaci, tim lip. Diky PS: ted me napadlo, jestli tam ty airbagy vubec mam , da se to nejak zjistit ? co znamena po mensi bouracce ? treba se ti taky mohl poskodit ten krouzek co slouzi jako kontakt pro airbag ve volantu, uz jsem slysel, ze to zaclo nekomu svitit pote, co ze vzteku mlatil do volantu Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: gvg Taky se připojuju k dotazu - měl bych mít dva. Kontrolka nafixlovaná není a i to vypadá, že tam jsou. Ale jen tak pro klid duše... videl jsi film Kulovy blesk ? dej matrace na protejsi zed a rozjed to proti nim Stejne to chces prodavat ne ? ) Citovat
chuck11 Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: gvg Taky se připojuju k dotazu - měl bych mít dva. Kontrolka nafixlovaná není a i to vypadá, že tam jsou. Ale jen tak pro klid duše... 2 tak to asi ridič a spolujezdec, Řidičův skontroluješ tak,že pod volantem je konektor který vede do volantu,když ho odpojíš pak pootočíš klíček tak by ti měla svítit kontrolka airbegu,pokud bys chtěl být důkladnější tak přímo vyndej airbeg řidiče a podiv se jestli tam je. Spolujezdec vyndej ten malý kaslik a nahmatej ten airbeg jestli tam je,samozřejmně že ho můžeš taky vymontovat:papa:papa Citovat
chuck11 Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: JohnnyGreen Ahoj, po mensi bouracce mi blika kontrolka airbagu, ale airbagy nevystrelily. Vycistenim konektoru pod sedadlem jsem to kupodivu nevyresil a z minulych prispevku jsem pochopil, ze je potreba vymazat CRASH DATA z ridici jednotky. Zajimalo by me, kde se da takovy zasah co nejlevneji udelat, kolik stoji, jak dlouho trva a jestli je to korektni - tedy jestli budou airbagy potom fungovat. Cim vic informaci, tim lip. Diky PS: ted me napadlo, jestli tam ty airbagy vubec mam , da se to nejak zjistit ? co znamena po mensi bouracce ? treba se ti taky mohl poskodit ten krouzek co slouzi jako kontakt pro airbag ve volantu, uz jsem slysel, ze to zaclo nekomu svitit pote, co ze vzteku mlatil do volantu Spirálový kabel je umístěn pod airbagem:roker Správná metoda kontroly spirálového kabelu spočívá v kontrole výstupu vlastní diagnostiky a ve vizuální kontrole kabeláže a připojovacích konektorů z hlediska poškození a koroze. Spirálový kabel může být také zdrojem kódů závad týkajících se airbagu řidiče. Jelikož má spirálový kabel maximální natažení, při demontáži volantu musíte volant natočit vždy do přímé polohy, v jaké byl před demontáží. Při výměně skříně převodky řízení je také důležité, aby se s volantem neotáčelo během provádění práce a aby se volant namontoval v přímé poloze. Vždy nasazujte spirálový kabel v jeho neutrální poloze. Máte-li podezření, že spirálový kabel byl nasazen nesprávně: spočítejte počet otáček od dorazu k dorazu zleva doprava, vydělte toto číslo dvěma a otáčejte zpět o výsledný počet otáček. Nyní nastavte nastavovací značky na spirálovém kabelu vůči sobě a nasaďte spirálový kabel.:papa Citovat
gvg Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Díky, u spolujezdce to asi kontrolovat nebudu, ale na ten volant mrknu. Ale dolů ho určitě dávat nebudu. Snad ten konektor bude přístupnej lépe než relé cyklovače, který teď taky řeším... Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: gvg Taky se připojuju k dotazu - měl bych mít dva. Kontrolka nafixlovaná není a i to vypadá, že tam jsou. Ale jen tak pro klid duše... 2 tak to asi ridič a spolujezdec, Řidičův skontroluješ tak,že pod volantem je konektor který vede do volantu,když ho odpojíš pak pootočíš klíček tak by ti měla svítit kontrolka airbegu,pokud bys chtěl být důkladnější tak přímo vyndej airbeg řidiče a podiv se jestli tam je. Spolujezdec vyndej ten malý kaslik a nahmatej ten airbeg jestli tam je,samozřejmně že ho můžeš taky vymontovat:papa:papa Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 no je treba sundat tu krytku na volantu bud je na dvou sroubech zezadu volantu a nebo nacvakavaci, ale BTW v servisnim manualu docela varujou pred zasahama do airbagu, doporucujou pred zapocetim praci odpojit baterku, odpojit ridici jednotku airbagu a pak teprve neco delat na pytlich, a to jeste opatrne, pri nasladne opetovne aktivaci doporucujou dokonce otocit klickem zapalovani tak ze jses mimo vuz, kdyby to nahodou vybouchlo Citovat
gvg Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Jo jo, taky bojím a tak se jen mrknu na ten konektor, jestli v něm třeba není vraženej odpor a asi to nechám. Citovat
Swallow Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Ty dva šrouby z airbagu už taky vyšroubuješ a uvidíš, je-li tam.Měl jsem ho vyndanej z volantu několikrát a ještě žiju.Pravda, zbaběle jsem odpojoval baterku Citovat
Karel Vítek Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Po menší nehodě - to může znamenat,že jsou odstřelené předpínače pásů. Signalizuje to také kontrolka airbagu. Mám ten samý problém s 306 break. Mechanicky na nich není nic poznat, ale vykazují vysoký odpor . Měly by vykazovat malý odpor asi okolo 2 ohmů (tak se aspoň nahrazují rezistory) při měření airbagů byl odopr ještě nižší. Při měření pozor na konektory-při rozpojení je v některých konektorech plíšek, který skratuje oba kontakty. Při měření měřidlem s hrubší stupnicí vypadá airbag nebo předpínač jako dobrý (odpor 0),ale po rozpojení zkratovací propojky vyběhne odpor na nekonečno (airbag špatný). Podobně si testuje airbag i řídící jednotka. Bohužel po odsřelení se musí řídící jednotka napíchnout na počítač,sama si tento záznam nesmaže. Citovat
TITANa Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 tiez si myslim ze mas strelene predpinace pasov. je to na to aby sa ihned pri naraze pasi pritiahli. Karel Vitek>Uf tak to som sa este neodvazil merat pyropatronu multimetrom. Nemas obavu ze to streli? neviem aka velka energia by ich odpalila ale multimetrom sa to bojim merat. Radsej dam do kabelaze odporovu nahradu a tak system testujem. Jednotka airbagu sa da spravit asi tak za 1500Sk. Chod do servisu nech ti povedia ci je alebo nieje strelena pretoze po odpaleni je v nej zavada>Trvala zavada: Odpaleni ... Citovat
JohnnyGreen Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 Diky za rady. Vsechno zkontroluju . Co se tyka tech predpinacu pasu - jedna se o to predepnuti pasu, kdyz treba prudceji brzdim ? Jestli je to ono, tak bych to mohl dost jednoduse overit, ne ? Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: JohnnyGreen Diky za rady. Vsechno zkontroluju . Co se tyka tech predpinacu pasu - jedna se o to predepnuti pasu, kdyz treba prudceji brzdim ? Jestli je to ono, tak bych to mohl dost jednoduse overit, ne ? Ne pyrotechnicke predpinace pasu se rozumi ta patrona co mas pod sedackou a je k tomu pridelan ocelovym lankem ten mechanismus, do kteryho zapinas pas ( to u rucni brzdy s cervenym cudlikem ) Pri bouracce pak ridici jednotka airbegu odpali tyhle patrony o zlomek vteriny driv nez samotne airbagy, ten pist v te patrone explozi zatahne za to ocelovy lanko a pritahne tak pasy ( zaroven se pasy zablokuji jako kdyz s nimi prudce trhnes treba pri brzdeni ) a cely tenhle system te pritahne k sedacce a pusti te az ve chvili kdy uz jsou airbagy ne ve fazi nafukovani ale naopak vyfukovani, takze nejdes hlavou proti prave explodujicimu airbagu, kterej by ti srazil vaz, ale pusti te to do relativne mekkeho polstare, kterej te zbrzdi Proto je taky dobry se v aute s airbagem vzdy poutat, protoze jinak kdyz te nic nezadrzi v okamziku vybuchu pytle, mas to temer jiste spocitany Citovat
Vvitty Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 kdysi jsem tu daval fotky jak pyropasy vypadaji... Citovat
Karel Vítek Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: TITANa tiez si myslim ze mas strelene predpinace pasov. je to na to aby sa ihned pri naraze pasi pritiahli. Karel Vitek>Uf tak to som sa este neodvazil merat pyropatronu multimetrom. Nemas obavu ze to streli? neviem aka velka energia by ich odpalila ale multimetrom sa to bojim merat. Radsej dam do kabelaze odporovu nahradu a tak system testujem. Jednotka airbagu sa da spravit asi tak za 1500Sk. Chod do servisu nech ti povedia ci je alebo nieje strelena pretoze po odpaleni je v nej zavada>Trvala zavada: Odpaleni ... Taky se trochu bojím,proto měřím digitálním multimetrem na rozsahy kde není test diod - napětí na hrotech je menší než 0,5 V. K odpálení se zřejmě používá 12V tudíž 12V/2 ohm = 6 A. - To je jen doměnka. Mělo by to fungovat trochu jako vlákno žárovky. A mimoto když se bojíte měřit, nebojíte se dát na autorádiu maximální hlasitost? Kabely vedou v jednom svazku a indukce udělá taky svý. [upravil dne 16/2/06 Karel Vítek] Citovat
Parc Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 titana: ono ak by niekto chcel zamaskovat buracku tak kludne da odpory a info v rj zmaze a je za vodou... osobne by som ako jedinu serioznu moznost videl vsetko pekne skontrolovat... btw ako sa to da skontrolovat na 406? cidla co su pod sedackou sice funguju (sem tam sa to uvolni a blika mi kontrolka airbagu ale ci tam ten airbag aj je netusim :-(... afto bolo buchnute presne na predok ale ako silno netusim... teda ci airbagy strelili alebo nie..... Citovat
ALFWORKS Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Původně zaslal: Karel Vítek Po menší nehodě - to může znamenat,že jsou odstřelené předpínače pásů. Signalizuje to také kontrolka airbagu. Mám ten samý problém s 306 break. Mechanicky na nich není nic poznat, ale vykazují vysoký odpor . Měly by vykazovat malý odpor asi okolo 2 ohmů (tak se aspoň nahrazují rezistory) při měření airbagů byl odopr ještě nižší. Při měření pozor na konektory-při rozpojení je v některých konektorech plíšek, který skratuje oba kontakty. Při měření měřidlem s hrubší stupnicí vypadá airbag nebo předpínač jako dobrý (odpor 0),ale po rozpojení zkratovací propojky vyběhne odpor na nekonečno (airbag špatný). Podobně si testuje airbag i řídící jednotka. Bohužel po odsřelení se musí řídící jednotka napíchnout na počítač,sama si tento záznam nesmaže. Presne takto to je ! Ked mas CRASH DATA, tak to treba vymazat. Stoji to zhruba ~1000 Sk-2000Sk .. podla typu RJ. Ked ti nebuchli airbagy, tak su to urcite tie pasy. Odpoj kabely k napinacom a daj tam rezistor 2,6 ohm.. ked mas vycistenu riadiacku od CRASH DATA, tak ti kontrolka zhasne. Ked bude nadalej nieco chybne, tak ani vymazanie CRACH DATA ti nepomoze. BTW - vymazanim CRASH DATA sa uvedie jednotka do povodneho stavu.... ci je to uplne bezpecne ti bohuzial nikto nezaruci prave preto by sa ta jednotka mala menit - lebo ten senzor co snima naraz sa vnej moze pri tom naraze poskodit a druhykrat uz nemusi pracovat spravne Faktom vsak je, ze na nasich cestach jazdi takmer kazde burane auto s opravovanou riadiackou, kedze nova stoji 10-15 tisic a \"repasacia\" okolo tych 1500 ako som spominal.... Citovat
piškotek Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Původně zaslal: JohnnyGreen Ahoj, po mensi bouracce mi blika kontrolka airbagu, ale airbagy nevystrelily. Vycistenim konektoru pod sedadlem jsem to kupodivu nevyresil a z minulych prispevku jsem pochopil, ze je potreba vymazat CRASH DATA z ridici jednotky. Zajimalo by me, kde se da takovy zasah co nejlevneji udelat, kolik stoji, jak dlouho trva a jestli je to korektni - tedy jestli budou airbagy potom fungovat. Cim vic informaci, tim lip. Diky PS: ted me napadlo, jestli tam ty airbagy vubec mam , da se to nejak zjistit ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.