Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nulu ukazuje okamžitá spotřeba vždy, když jedeš se zařazeným rychlostním stupněm a nešlapeš na pedál plynu.

K tématu - regeneraci jsem nikdy nepoznal, protože na to asi nemám buňky...neřeším :aut

Odesláno
před 15 hodinami, gadri napsal:

Nulu nikdy neukazuje. Okamzitsu spotrebu vyhodnocuje z poslednych cca 10 sekund. A tak dlho nebrzdis bezne motorom. P 3008 l r.2015

Jel jsem s vice Peugeotama a nad 30km/h a brždění motorem ukazovaly všechny 0.0 prakticky "okamžitě" - i když ne tak rychle jako koncern, to samé při akceleraci.Letí to hned nahoru .Průměr za 10s máš odkud?.

Odesláno

Pokud ti kolísají na volnoběh ot. a za jízdy škube, podívej se na podtlaky, myslím v  době kdy se snaží regenerovat.  Tím bych začal. Je možné , že se ti přivírá klapka v sání. Začni podtlakamu dole u klima kompresoru. Pak ventil na klapku. A klidně se dá s FAP jezdit i když regeneruje po 200Km.

Taky jsem to pořád řešil dokola, okamžitá spotřeba ti žadný info o regeneraci na 100% nedá, výhřev zadního skla - musí být v diag. nastaveno, aby se spouštělo. jedině jak to poznám je lehčí pocukávání a cvakání v BSI. Když dám dobrou naftu a jedu dálku ani nevím že regeneruje.

Odesláno

Agrafik- odlial to mam? Nuz  sam som sa cudoval. Ukaxuke dlhodoby priemer, po prepnuti fo 2 rezimu na packe stieracov okamzitu, a veru nulu neukazuje nikdy. Ale ete sa na to kuknem lepsie az pojdem z kopca. Nebude to tym ze automat EAT6?

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Agrafik napsal:

Jel jsem s vice Peugeotama a nad 30km/h a brždění motorem ukazovaly všechny 0.0 prakticky "okamžitě" - i když ne tak rychle jako koncern, to samé při akceleraci.Letí to hned nahoru .Průměr za 10s máš odkud?.

Ano máš pravdu ukazuje to nulu  pri brzdení motorom. cca 2-3 sek. po pustení plynu.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
před 23 hodinami, gadri napsal:

Ukaxuke dlhodoby priemer, po prepnuti fo 2 rezimu na packe stieracov okamzitu, a veru nulu neukazuje nikdy.

Nevím jak to má 3008, ale většinou to bylo přepínání režimu PP okamžitá - průměr1 - průměr2.

Na brždění motorem přece numusíš jet z kopce :D, Na každém autě v 95%, když zpomaluju, brzdím motorem.

Odesláno

Dik Agrafik. Ja som na to čumel a prepínal "preistotu" pod 30km/h. Ešte to nemám omakané, tak sa furt vypytujem. Už je všetko jasné, presne ako si písal.Ešte raz vďaka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...