Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,

rád bych Expertíka trochu poladil na kempování, postel už mám. Marne sháním otočnou konzoli pod přední sedadla abych si je mohol otočit. Pro peugeoty vyrábějí jen na boxery, Jumpery.... a pak VW.....  a MB.  Nemáte někdo info, ze kterého modelu by to mohlo pasovat, případně to upravit /převrtat díry apod. Je těch konzolí celá hromada a kupovat to uplně  naslepo nechci. Zase tak levný to není. Děkuju za radu.

zdravím,

Jamesson 

Odesláno
V ‎25‎. ‎10‎. ‎2018 at 6:37, sallyk napsal:

Ahoj, díky za odkazy,

předpokládám, že i když jsou to angláni a mají to obráceně, pokud budu objednávat obě, tak by pravá/levá mělo být jedno. Ty jsi to z UK objednával? A kterej typ bys doporučil? Ta levnější varianta je stejná, jakou jsem nakonec našel u našeho prodejce KRS, ale v UK je skoro za polovic...!

Tomu říkám dobrý obchod 🙂

Děkuju, Jamesson

Odesláno
Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

expert je 806 ne ?? teda zalezi na modelu
nebo 807 a ta snad ma taky otoc

Ahoj, já mám Expert/Scudo/Jumpy 2008- 17 a ten otoč nemá. Ta 806(7) je asi ten starší, to nevím jistě.

Odesláno

@Jamesson  nic jsem neobjednával jen jsem na to koukal a nakonec odsunul na neurčito. To byl v UK ještě bratránek a tak nějak jsem počítal, že mi to doveze ale jako spoustu věcí jsem to propásnul - jinak bacha na tu váhu 8kg to už by se mohlo na poštovným docela prodražit.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Před expertem jsem měl Renault espace a tam otoč byla tak jsem zapátral a zjistil že na espace jsou skoro stejné rosteče ,po vykuchání to jde namontovat  pod sedalo experta funguje a slouží

Po 4 letéch provozu mam sedadlo šofera vysezene tak pří opravě  zvažuji jiné tak jestli mate zkušenosti tak dejte vědět

• O 7 měsíců později...
  • O 4 roky později...
Odesláno

tak ať hledám jak hledám tak jsem na experta teepee 2007 - 2015 nic nenašel... když jsem o tom uvažoval před 6ti lety tak se dali alespoň vygooglit...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ty co si dal z bazoše dělá pan Zimák, vyrábí otoče na kde co. Co vím, tak jsou kvalitně provedené, ale homologace neměl, i když na nějaké otočen to řešil. Jestli nebudeš řešit přepis auta na obytné, tak bych se na nějakou homologaci vykašlal, na STK si povětšinou ani nevšimnou, že tam otoč je. Nevím jestli Expert mohl mít otočné sedačky i z výroby nebo ne.

Odesláno

Ano mohl mít jmenovalo se to Jumpy ocean a nebo Expert weekend...

Ne na obytné to přepisovat nebudu, žádná na pevno spojená vestavba se nekoná... 😉 

Jen nechci to namontovat a pak vyfasovat B závadu na STK. Jo našel jsem i toho pána od Jičína. A ten by to i upravil. Potřebuju u spolujezdce přidat 2cm. Mám tam box s elektrikou. A hlavně tad ty pánové to mají evidentně stabilní. Nejhorší co je když se technik STK posadí do sedadla a to se bude kývat... Tam je to jasný. 

Koukal jsem a v autě nejsou mezi pojezdem a základnou ani pevnostní šrouby...klasika 8.8

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...