Davidak79 Odesláno 11. říjen 2019 Autor Odesláno 11. říjen 2019 Tocej to pres nejakou masinu , maj to napojeny nahore dole a potom na nejakou pruhlednou bandasku kde je videt cistota oleje. Potom kontrola hladiny a nastaveni degradace. Jestli jsem to dobre pochopil tak spotreba 12l Citovat
Davidak79 Odesláno 19. říjen 2019 Autor Odesláno 19. říjen 2019 Tak to nějak rychle uběhlo a je za námi první rok společného užívání 508 Dokážu to shrnou velice rychle , jsme stále nadšeni, spokojeni, myslím že nebudu kecat když napíšu ve všech směrech Jarin011, radim.1008, Schreek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Davidak79 Odesláno 3. listopad 2019 Autor Odesláno 3. listopad 2019 Tak přezuto, umyto, provozí kapaliny zkontrolovány některé vyměněny Rikic339, mfiolek a Pažout508 ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 13. květen 2020 Autor Odesláno 13. květen 2020 Tak jsem byl dnes zjistit kolik toho za těch 145tis km pod kapotou vychcípalo Výsledek měření 144kw a 465Nm. Čekal jsem to horší Citovat
Agrafik Odesláno 13. květen 2020 Odesláno 13. květen 2020 Točivý moment dokonce narostl. Ještě změřit 0-100. Citovat
Davidak79 Odesláno 21. květen 2020 Autor Odesláno 21. květen 2020 Příprava na sobotu TommyC4 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. květen 2020 Odesláno 21. květen 2020 prvni oranzova plechovka a az pak olej! jasny!? k cemu ten hruby filtr? Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 21. květen 2020 Autor Odesláno 21. květen 2020 obejdu palivovej filtr , tak kdyby se mi tam někde objevil nebo spadl do plechovky nějakej marast , ještě mám jeden filtřík menší . Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 23. květen 2020 Autor Odesláno 23. květen 2020 (upraveno) Tak hotovo , využil jsem chvíle kdy přestalo pršet a povedlo se ,respektive počasí vydrželo. Tek 2000 na čištění palivového systému jsem napojil přímo bez filtru . Jelikož jsem měnil i palivový filtr , mohl jsem z něho odřezat výstupní a přívodní příruby , ty jsem pak použil jako spojky na hadice s vnitřní, průměrem 8 a 10 mm a následné napojení na originál spojky palivových hadic . Ještě jsem pro jistotu omotal spoj el . páskou ale nebylo to potřeba. Na přívodní hadičku jsem dal malý filtr kdyby se tam náhodou něco dostalo. Poté následoval start , kdy motor po několika vteřinách chcípnul na nedostatek paliva , prostě to nestačilo natáhnout Tec ( příště budu chytřejší a pořídím ještě balonek k natažení Tecu ) Následovaly asi tři pokusy o start kdy to nebylo schopné natáhnout Tec , zalil jsem filltr a hadice ručně a hubou trochu foukl do hadice , pak už proběhl start, chvilku to vrčelo trochu hádavě ( viz video ) pak se to ustálilo a vydrželo cca 30 minut kdy v plechovce nezbylo téměř nic . Následoval nový filtr , jeho zalití pomocí balonku , nacvaknutí spojek opět balonek a start na 1* Poté zbytek servisu , proplach motoru , filtry , olej a přísada od Tecu. Mám na chvilku klid Edit: přípravky a postup provedení je pro mou vlastní potřebu, v případě že by se to někomu nepodařilo a vznikla nějaká škoda , nemám s tím nic společného 20200523_115827.mp4 Upraveno 23. květen 2020 uživatelem Davidak79 Pe.Tr, Péťa, TommyC4 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Davidak79 Odesláno 25. květen 2020 Autor Odesláno 25. květen 2020 až budu příště používat TEC 2000 , půjdu si v klidu dát oběd , bez strachu že hadička vyskočí Citovat
Davidak79 Odesláno 26. květen 2020 Autor Odesláno 26. květen 2020 Mám si vymýšlet nebo pravdu ? hele, nikdy jsem nezaznamenal zlepšení na lepší benzín , nikdy na lepší naftu , nikdy na Vif v naftě - benzínu . Jelikož jsem neměl žádné problémy , projel jsem to Tecem čistě z preventivních důvodů. marcel307, ozzy56, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Agrafik Odesláno 26. květen 2020 Odesláno 26. květen 2020 Tak to jsme na tom stejně. TEC jsem dával občas taky, na zlobivé EGR s hláškou na palubce nepomohl, to až kupodivu jiná vodička, kterou budu dávat znovu před výměnou filtrů a oleje. Až budu mít čas, podívám se ,jak vypadá box sání za vstupem z EGR. Citovat
Davidak79 Odesláno 15. červen 2020 Autor Odesláno 15. červen 2020 Od začátku roku čekám až někdo naskladní Uniroyal Rainsport 5 , trojky byly super , chtěl jsem pětky . Jelikož jsem jezdil na zimních ( né moc často ) vedro mě donutilo tam dát letní , jedna guma byla nahraně asi spíš za minimem vzorku , vydržel jsem to jeden den a obul to na Continentálky . Citovat
Rikic339 Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 Nikde nejsou jo? Já je kupoval na přelomu únor/březen a to jich bylo ještě poměrně dost Ale pravda že jsem kupoval 17" rozměr, na jiné jsem nekoukal.. Za mě dobrá guma, teď čerstvě jsem ji otestoval i za hustého deště a paráda. Jediné co bych vytkl je hluk, v rychlostech 60 až 80km/h hučí, ale není to nic strašnýho, jinak je to tichoučký Citovat
Davidak79 Odesláno 16. červen 2020 Autor Odesláno 16. červen 2020 Není rozměr 235/40/19 , zbytek jich je hromada , Rainsport 3 by se daly sehnat . Jeden shop píše že je má skladem do 3 dnů , ale má tak nesmyslný ceny že si může dovolit napsat skladem cokoli , protoze za ty prachy nemůže nikdo projevit zájem. Citovat
Rikic339 Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 Nechci nijak dělat reklamu, ale zkus napsat na pneugumy.cz (propagují je v pořadu Ukaž káru). Kameraman je můj bývalý kolega a říkal že prý opravdu seženou všechno i když to nemají zrovna v nabídce, jen se člověk musí ozvat Za zkoušku nic nedáš, při nejhorším to neseženou.. A s cenou uvidíš Citovat
Davidak79 Odesláno 16. červen 2020 Autor Odesláno 16. červen 2020 Myslím že nové Continentalky mi vydrží min 3 sezóny řešil jsem to i s firemním pneuservisem , kde bych ty gumy měl za dobrou cenu a stejně je nesehnal . Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 Tak to rozhodně, Contiky vedou - taky jsem nad nima uvažoval ale to už mi přišlo zbytečně drahý Davidak79 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.