Kvasky Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 mam na to naprosto stejnej nazor ... takze Netopyrko nestyd se ... (koneckoncu uz sis dlouho nehrala s fotackem ... ) [upravil dne 8.2.06 Petano] JJ, uz hledej fotacek :mrk:aut Citovat
Petano Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Kvasky ... JJ, uz hledej fotacek :mrk:aut Treba zase nejakou autoerotiku Citovat
Netopýrka Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 chlapi, ja se potim pod perinou a neni mi dobre. Muzu si vzit auticko a jezdit s nim po perine a nazvat to treba \"Peugeot zachranuje bilou velrybu uvizlou na sousi\" :D Citovat
Kvasky Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka chlapi, ja se potim pod perinou a neni mi dobre. Muzu si vzit auticko a jezdit s nim po perine a nazvat to treba \"Peugeot zachranuje bilou velrybu uvizlou na sousi\" :D Ajjajajaj... Takyto se pekne vypot a uzdrav... Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Mě je 21 ale fotku raději dávat nebudu abych vás nevyděsil :D:D Citovat
lexa Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Taky mi to utíká letos 41, už žádný věk na chlubení, do důchodu daleko a ty mladý holky už mi bohužel vykají a to je to nejhorší.:papa Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: Ludweek Původně zaslal: Karel mi bude letos 4:D5 tak lidicky...mame tady viteze...myslel jsem ze komisare nikdo netrumfne ale je tu jeden pan (pochopitelne v nejlepsich letech ) [upravil dne 8/2/06 Ludweek] Nerad Tě upozorňuji, ale jsou tu i starší. Například já - mě bude za měsíc 46 (ročník 60). Neboli mládí v prd...li a do důchodu daleko. Užívejte si mládí dokud jej máte!!!!!!! [upravil dne 8/2/06 Pinďa] tak to ses...teda to JSTE dalsi adept na vyteze (oficialni soutez to neni ale kdy je znam nejmladsi clen tak proc ne i ten nejstarsi ) ale Karel psal 45 takze jste stejnej rocni..asi...leda ze by Karel uprenil mesic narozeni Jinak teda preji predbezne vsechno nejlepsi Pindo a hlavne to ZDRAVI :roker:roker PS: panaka na tvoji pocest uz jsem si dal Citovat
lexa Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Pinďo, tak to nejsi o moc starší, můžeš mi tykat.:D:D:D Citovat
mi16 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 2 Petano : ALe nikde nemas podmienku, ze ked chces byt clenom musis mat auto. Citovat
kšanda Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 jé sakra teď sem si všim že moje auto má stejný označení jako je mě let. teda já sem ale všímavej. ještě muim doplnit že je to přesně rok co jsem na fóru renault club s 1235 přízpěvky. za chvíly mam oddieho:D [upravil dne 8.2.06 kšanda] Citovat
uulik Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Tak mě táhne na 43. Dá se říct druhá míza.Za deset let budu jezdit na Prostenal a za dalších pět dojde na Viagru. Autíčko je zatím adolescent 10. Citovat
Marcel505 Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: kšanda já bych si objednal netopírko jednu fotku...mě stařenky přitahujou:D:D:D ba ne. netopírka je mladá krásná holka. to moje sestra, tý je 26...nebo 7. to je ostuda. sem to zapoměl. no a ta je teprv pořádně stará. jo a hlavně netopírka vypadá pořád na krásných 16. teda nevim jestli pořád ale od tý doby co jsem na fóru tak vypadá:super:D Vypadá tak hezky pořád, já jí viděl nedávno a pořád vypadá na sladných 16 nebo 17 let... No, teď mě napadá, jestli třeba má vůbec Netopýrka svou občanku... Třeba, jestli nemá občanku někoho jiného... Citovat
Marcel505 Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: kšanda jé sakra teď sem si všim že moje auto má stejný označení jako je mě let. teda já sem ale všímavej. [upravil dne 8.2.06 kšanda] To se u Peugeotů asi nestane... Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 Hele moji pozici nejmladsiho mi nikdo nezebere a neni se za co stydet aspon toho mame hodne pred sebou.... :D:D:D:D Marda106: Je mi lito, ale 23. ledna mi bylo 19, cili jsem mladsi nez ty a celkově to vypadá na bronzové místo za mládí :papa:papa [upravil dne 9.2.06 King_Of_The_Cheese] Pochopitelně jsem uz to jmeno změnil zpet [upravil dne 9.2.06 King_Of_The_Cheese] Citovat
Kurt Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Marcel 106: Je mi lito, ale 23. ledna mi bylo 19, cili jsem mladsi nez ty a celkově to vypadá na bronzové místo za mládí :papa:papa [upravil dne 9.2.06 King_Of_The_Cheese] A hele, \"Marcel 106\" - že by nějakej novej člen?:aut Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: Kurt Marcel 106: Je mi lito, ale 23. ledna mi bylo 19, cili jsem mladsi nez ty a celkově to vypadá na bronzové místo za mládí :papa:papa [upravil dne 9.2.06 King_Of_The_Cheese] A hele, \"Marcel 106\" - že by nějakej novej člen?:aut Omlouvam se všem hlavně mardovi, pochopitelně jsem se spletl, napsal jsem to, vypl jsem pocitac a v tom jsem si uvedomil, co jsem provedl, takze se omlouvam, doufam, ze budete tolerantni Citovat
Neon Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: kšanda jé sakra teď sem si všim že moje auto má stejný označení jako je mě let. teda já sem ale všímavej. [upravil dne 8.2.06 kšanda] To se u Peugeotů asi nestane... Leda bys měl 106ku a měl hóóódně tuhej kořínek...:D:D Takže stošestkaři se musej snažit...ale aby vydržely i ty auta:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.