Gargamell Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Pokaždé když vystupuju z mé 406 tak jak se dotknu dveří dostanu pecku - čím to? Tam není nějakej uzemňovací tentononc?Díky:myslim Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Gargamell Pokaždé když vystupuju z mé 406 tak jak se dotknu dveří dostanu pecku - čím to? Tam není nějakej uzemňovací tentononc?Díky:myslim to ja taky nesmis nosit na sobe hadry, co maj v sobe nejaky umely vlakno a nebo musis zavirat dvere opatrne loktem, tak aby ses nedotkl karoserie holou rukou Citovat
Xplod Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Tak si kupte ty uzemnovaci gumy co tahaj skodovky za autem a budete mit klid, ale na krase to moc neprida Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Xplod Tak si kupte ty uzemnovaci gumy co tahaj skodovky za autem a budete mit klid, ale na krase to moc neprida myslim ze to moc nepomahalo, nevim, meli jsme to na ziguliku a stejne bil jako o zivot Citovat
Steve McSteve Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 mozno by pomohlo nosit ine topanky,,,,, Citovat
kšanda Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 ty gumy musej určitě pomoct.od toho tam jsou Citovat
Lavak_Bob Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Gargamell Pokaždé když vystupuju z mé 406 tak jak se dotknu dveří dostanu pecku - čím to? Tam není nějakej uzemňovací tentononc?Díky:myslim Bez toho už ani neviem do auta nastúpi? Citovat
Tommy306 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Xplod Tak si kupte ty uzemnovaci gumy co tahaj skodovky za autem a budete mit klid, ale na krase to moc neprida zbytečnost...teda pokud nejezdíte po ráfkách...jinak tudle funkci zastávají už pneumatiky btw. taky jsem s tím měl problémy, ale od doby, co mám v autě kůži se mi to prakticky nestává... Citovat
Jirkap Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Taky jsem na to úplně stejně, když zavírám dostanu ránu Citovat
Hadra Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 na to existuje fígl na vystupování.já to četl v návodu na š1000mb,ale už si nepamatuju ten postup. Bylo to něco jako:\" nejprve otevřeme dveře, stoupneme nohou na zem, chytneme se dveří atd...\" nebo opačně, ale tak nějak to tam bylo:D Citovat
chuck11 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 To vám vaše auti říkají ,že nemáte nikam chodit ,že máte jezdit:D:D:D:D:D:D:D Mě taky kope:( Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Zkuste se při vystupovaní držet třeba dveří, než šlápnete na zem. Tím celý auto uzemníte. Mě to pomohlo. Citovat
Neon Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Máte agresivní auta 405 mě ještě nikdy nebouchla, ale BXko to do mě řezalo pokaždý... Ty pásky, co tahyly škocky za sebou byly spíš na \"okrasu\" účel moc neplnily Citovat
rimmer Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 bracha dostane od 406tky taky pokazde ranu jak svina, me se to na 605tce jeste myslim ani jednou nestalo... Citovat
bobo7 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Me tluce i bratrova A6 ,ale pomaha drzet dvere a potom vystoupit.Kdyz zapomenu jsem vytocenej:mad: Citovat
Karel Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Nesmíš mít bundu s umělým vláknem, jinak je to jako lišči ohon Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 jejda, to jsou problémy, už se pomalu začínám bát, že se mi to bude stávat taky . Citovat
kovi Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 to chce za auto plechovky na řetízku já je nemám tak taky fasuju, když zapomenu zavírat loktem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.