Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Pokaždé když vystupuju z mé 406 tak jak se dotknu dveří dostanu pecku - čím to? Tam není nějakej uzemňovací tentononc?Díky:myslim

to ja taky ;) nesmis nosit na sobe hadry, co maj v sobe nejaky umely vlakno ;):D a nebo musis zavirat dvere opatrne loktem, tak aby ses nedotkl karoserie holou rukou ;):D

Odesláno
Původně zaslal: Xplod

Tak si kupte ty uzemnovaci gumy co tahaj skodovky za autem a budete mit klid, ale na krase to moc neprida :P

myslim ze to moc nepomahalo, nevim, meli jsme to na ziguliku a stejne bil jako o zivot :D

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Pokaždé když vystupuju z mé 406 tak jak se dotknu dveří dostanu pecku - čím to? Tam není nějakej uzemňovací tentononc?Díky:myslim

Bez toho už ani neviem do auta nastúpi? :D

Odesláno
Původně zaslal: Xplod

Tak si kupte ty uzemnovaci gumy co tahaj skodovky za autem a budete mit klid, ale na krase to moc neprida :P

zbytečnost...teda pokud nejezdíte po ráfkách...jinak tudle funkci zastávají už pneumatiky

btw. taky jsem s tím měl problémy, ale od doby, co mám v autě kůži se mi to prakticky nestává...

Odesláno

na to existuje fígl na vystupování.já to četl v návodu na š1000mb,ale už si nepamatuju ten postup. Bylo to něco jako:\" nejprve otevřeme dveře, stoupneme nohou na zem, chytneme se dveří atd...\" nebo opačně, ale tak nějak to tam bylo:D

Odesláno

Máte agresivní auta :D 405 mě ještě nikdy nebouchla, ale BXko to do mě řezalo pokaždý...

Ty pásky, co tahyly škocky za sebou byly spíš na \"okrasu\" účel moc neplnily

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...