Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

v piatok obdržím "nove" autičko, Peugeot 508 SW RXH r.v 4/2014, samozrejme so Start/Strop systémom...

Nie je tu niekto, kto v okolí Spišskej Novej Vsi, Popradu, Prešova, Košíc dokáže vypnút Start/Stop systém natrvalo? 

Prápadne či je to vôbec možné... dik 

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

no tak dik za sdileni o vypnuti START/STOP. 

V mem pripade nejde START/STOP, ale zaroven je vyrazen i ciste EV system. Vozidlo ma stale stejny vykon i se zapojovanim zadni napravy a dobijenim baterii, a napriek tomu spotreba klesla o litr !!!  :)

Upraveno uživatelem escape
:)
  • O 3 roky později...
Odesláno

Ahojte, po odjazdeni 45000 km na tomto hybride musim konstatovat chyby softveru, ktore by som rad doriesil s pomocou niekoho ochotneho, ktory vie robit s diagboxom, ak sa to da riesit. Tyka sa to moznosti vypnutia sklapania zrkadiel, vypnutia zasuvania head-up displeja po vypnuti zapalovania, nedobijania hybridnej baterie pri jazde v meste do kopca, moznost vypnut EV rezim, rsp jeho neskorsiu aktivaciu pri jazde, hlasenie regeneracie fap s predstihom aspon 5 km, ak niekto ma ine vylepsenie, budem vdacny za rady. 

Odesláno

Neviem co dokaze diagbox, ten head-up po zamknuti auta, ten kopec a dobijanie by mohol nejaky regulator zataze zvladat alebo senzor naklonu, regeneraciu fapu az ked sa regeneruje, ma ide rozhodit ked idem domov 90 km po dialnici a ked parkujem napise ev nie je k dispozicii, particle filter regen... 

RXH som kupil kvoli tomu, ze je to pekne auto, ze ma 4x4,ktore potrebujem v zime na 300m mierny kopec a preto, ze aj ked je hybridna baterka vybyta, mal by elmotor zvladnut alternator. Skusal niekto odpojit hybridnu baterku? Ci to jazdi bez nej alebo hodi engine fault a poslednych 1000 km do servisu? 

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 14. 11. 2021 at 17:01, doctortom508 napsal:

Start stop jde trvale vypnout trvalym zmacknutim tlacitka. Mel jsem nekolik let v mezere u tlacitka nacpanou vizitku jako klinek a tlacitko bylo tim padem porad zmacknuty. A cajk

Tak to musím vyzkoušet. Já myslel ze mám start stop trvale vypnutý, ale po výměně baterie mi včera začal fungovat 🙁

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím všechny, poradil by mě někdo jak vypnout trvale Start/Stop systém na mém Peugeotu 508sw, 2016, 2.0 Blue HDI? Děkuji předem všem moc za radu 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, Peugeot 508 RXH SW (2012–2014) Výhradně pohon Hybrid4 (Diesel 2.0 HDi + elektromotor na zadní nápravě). START/STOP je automaticky deaktivovany.

Sháním schéma zapojení Hybrid4 (Rescue Sheet / Wiring) – Peugeot 508 RXH (2012)

Text:
Ahoj všem, neměl by někdo k dispozici schéma zapojení hybridního systému pro Peugeot 508 RXH (r.v. 2012–2014)? Sháním něco podobného, jako jsou moderní „Rescue Sheets“ pro modely 2019/2023, ale přímo pro tuto první generaci Hybrid4 (naftový hybrid). Jde mi hlavně o trasování vysokonapěťové kabeláže k zadní nápravě a umístění všech bezpečnostních prvků. Předem díky za nasdílení!

Peugeot 508 Hybrid 2019.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...