mfiolek Odesláno 10. červenec 2018 Odesláno 10. červenec 2018 Zdravim, v piatok obdržím "nove" autičko, Peugeot 508 SW RXH r.v 4/2014, samozrejme so Start/Strop systémom... Nie je tu niekto, kto v okolí Spišskej Novej Vsi, Popradu, Prešova, Košíc dokáže vypnút Start/Stop systém natrvalo? Prápadne či je to vôbec možné... dik Citovat
escape Odesláno 16. září 2018 Odesláno 16. září 2018 (upraveno) no tak dik za sdileni o vypnuti START/STOP. V mem pripade nejde START/STOP, ale zaroven je vyrazen i ciste EV system. Vozidlo ma stale stejny vykon i se zapojovanim zadni napravy a dobijenim baterii, a napriek tomu spotreba klesla o litr !!! Upraveno 16. září 2018 uživatelem escape :) Citovat
eon2 Odesláno 9. listopad 2021 Odesláno 9. listopad 2021 Ahoj, mam 508RXH 2014 a tiez by som mal zaujem o vyp start/stop a vyradenie ev pohonu, moze mi niekto poradit ako na to? Citovat
doctortom508 Odesláno 14. listopad 2021 Odesláno 14. listopad 2021 Start stop jde trvale vypnout trvalym zmacknutim tlacitka. Mel jsem nekolik let v mezere u tlacitka nacpanou vizitku jako klinek a tlacitko bylo tim padem porad zmacknuty. A cajk Citovat
eon2 Odesláno 15. listopad 2021 Odesláno 15. listopad 2021 Ahojte, po odjazdeni 45000 km na tomto hybride musim konstatovat chyby softveru, ktore by som rad doriesil s pomocou niekoho ochotneho, ktory vie robit s diagboxom, ak sa to da riesit. Tyka sa to moznosti vypnutia sklapania zrkadiel, vypnutia zasuvania head-up displeja po vypnuti zapalovania, nedobijania hybridnej baterie pri jazde v meste do kopca, moznost vypnut EV rezim, rsp jeho neskorsiu aktivaciu pri jazde, hlasenie regeneracie fap s predstihom aspon 5 km, ak niekto ma ine vylepsenie, budem vdacny za rady. Citovat
MJSytic Odesláno 15. listopad 2021 Odesláno 15. listopad 2021 Tak na takového "Copperfielda" s DIAG jsem zvědavý Obávám se, že půjdou tak max ta zrcátka. Zbytek bude "Mission Impossible" Multiplex406 a martg ohodnotil 2 Citovat
eon2 Odesláno 15. listopad 2021 Odesláno 15. listopad 2021 Neviem co dokaze diagbox, ten head-up po zamknuti auta, ten kopec a dobijanie by mohol nejaky regulator zataze zvladat alebo senzor naklonu, regeneraciu fapu az ked sa regeneruje, ma ide rozhodit ked idem domov 90 km po dialnici a ked parkujem napise ev nie je k dispozicii, particle filter regen... RXH som kupil kvoli tomu, ze je to pekne auto, ze ma 4x4,ktore potrebujem v zime na 300m mierny kopec a preto, ze aj ked je hybridna baterka vybyta, mal by elmotor zvladnut alternator. Skusal niekto odpojit hybridnu baterku? Ci to jazdi bez nej alebo hodi engine fault a poslednych 1000 km do servisu? Citovat
David Plundr Odesláno 28. prosinec 2021 Odesláno 28. prosinec 2021 V 14. 11. 2021 at 17:01, doctortom508 napsal: Start stop jde trvale vypnout trvalym zmacknutim tlacitka. Mel jsem nekolik let v mezere u tlacitka nacpanou vizitku jako klinek a tlacitko bylo tim padem porad zmacknuty. A cajk Tak to musím vyzkoušet. Já myslel ze mám start stop trvale vypnutý, ale po výměně baterie mi včera začal fungovat Citovat
David Plundr Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 (upraveno) Tak zatím dobrý Upraveno 1. leden 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Thoman Odesláno 17. prosinec 2025 Odesláno 17. prosinec 2025 Zdravím všechny, poradil by mě někdo jak vypnout trvale Start/Stop systém na mém Peugeotu 508sw, 2016, 2.0 Blue HDI? Děkuji předem všem moc za radu Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2025 Odesláno 17. prosinec 2025 Má samostatné mechanické tlačítko? Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2025 Odesláno 17. prosinec 2025 Několikrát jsem doporučoval (někdy i instaloval) modul z Aukra, všichni zatím jsou spokojení. PS: Prodejce neznám, nemám z toho žádný osobní profit. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 17. prosinec 2025 Odesláno 17. prosinec 2025 buď modul, nebo sáhnout do SW motoru oboje je možné Péťa ohodnotil 1 Citovat
escape Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Ahoj, Peugeot 508 RXH SW (2012–2014) Výhradně pohon Hybrid4 (Diesel 2.0 HDi + elektromotor na zadní nápravě). START/STOP je automaticky deaktivovany. Sháním schéma zapojení Hybrid4 (Rescue Sheet / Wiring) – Peugeot 508 RXH (2012) Text: Ahoj všem, neměl by někdo k dispozici schéma zapojení hybridního systému pro Peugeot 508 RXH (r.v. 2012–2014)? Sháním něco podobného, jako jsou moderní „Rescue Sheets“ pro modely 2019/2023, ale přímo pro tuto první generaci Hybrid4 (naftový hybrid). Jde mi hlavně o trasování vysokonapěťové kabeláže k zadní nápravě a umístění všech bezpečnostních prvků. Předem díky za nasdílení! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.