Guest StibTo Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 (upraveno) No nevím, zda rapidně, ale pod 9L se dostat dá. A kdybych jezdil "klobouka" možná i pod 8L. Ale proto jsem si V6 nekupoval @Milan+ No aspoň se tu netvarim jak prorok, že všem ukazuju tu jedinou správnou cestu. Benzín tu byl daleko dřív, než já. Já jen vytrvale tvrdím, že mi nafta do domu nesmí a fertig. Upraveno 31. červenec 2018 uživatelem StibTo Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. srpen 2018 Odesláno 8. srpen 2018 (upraveno) Tak po sobotním ošetření prahů a nadkolí máme další a tentokrát velký update. Dnes jsem si konečně vyzvedl zkompletovaná 18" kola s novými letními pneu. Myslím, že @MilanF1 odvedl tradičně dobrou práci Samozřejmě jsem neodolal a přezul ... Upraveno 8. srpen 2018 uživatelem StibTo Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2018 Odesláno 8. srpen 2018 budu upřímný --s těma novýma kolama je nějak velká mezera nad kolem , vpředu i vzadu ale možná se to jen zdá... Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. srpen 2018 Odesláno 8. srpen 2018 Uprimnost se ceni. Ale mezera by mela byt stejna, leda jestli jsem to vyfotil po sundani auta na zem a jeste jsem nepovolil rucni brzdu? Ted nevim ... Koncil jsem levym zadnim kolem. 225/45/17 > 225/40/18 Citovat
Tony Stark Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 Ty Themista jsou prostě jediné origo nejkrásnější liťáky od ŠA, závidím, já je nemám povolené v TP. Jen bych na ně, nedával takové nic moc gumy, které doslova mizí před očima (ale to je čistě moje zkušenost). Schreek a MilanF1 ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 @Tony Stark Uvažoval jsem o nějakých lepších, ale upřímně už takhle mě ta "nová" sada vyšla na dvacet tisíc, tak možná kvalitnější gumy budou až tyhle zlikviduju... Citovat
agresssor Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 Cim vic to ctu a koukam to SBéčko tim vic se mi zacina libit.Hlavne teda ten motor Citovat
SV 24 Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 (upraveno) dal bych pružiny.. je to pěkná koza takhle a pneu za mě proč ne. Mám je na 406 a za ty peníze paráda. I na okruhu v Mostě nebyl problém! Upraveno 12. srpen 2018 uživatelem SV 24 Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 před 5 hodinami, agresssor napsal: Cim vic to ctu a koukam to SBéčko tim vic se mi zacina libit.Hlavne teda ten motor Jo, na ten si rozhodně stěžovat nebudu Jak jsem psal už - je třeba smířit se se spotřebou 10 na 100 (ale kdybych pořád prasil dá se samozřejmě i za o hodně víc) a tím, že to je jen s automatem a není co řešit. Na DSG jsem si ale zvykl hodně rychle, ve verzi s řazením pod volantem se i s automatem můžu hezky sportovně povozit. Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 před 55 minutami, SV 24 napsal: dal bych pružiny.. je to pěkná koza takhle a pneu za mě proč ne. Mám je na 406 a za ty peníze paráda. I na okruhu v Mostě nebyl problém! Nevím, nevím... Sportovní pružiny jsem si kdysi vyzkoušel na 306 a už se mi do toho moc nechce. Mohlo by to být sice i nižší, to jo, ale utrpěl by komfort a už teď je lehoulince znát přechod z 225/45/17 na 225/40/18 Citovat
Moral3z Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 Themisto jsou podle mě také nejhezčí kola, které kdy Škodovka udělala. Vždycky jsem je chtěl mít na Supovi, ale jelikož jsem nakonec pořídil Passata, tak jsem je měl alespoň na něm. Hned to auto prokouklo. Neměl jsem nikoho, kdo by mi je tak hezky udělal, takže jsem je dával do prášku a pak se lakovali. Takovou volovinu už nikdy neudělám... Celkově paráda. Zvuk motoru musí být mocnej Citovat
Milan+ Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 A co myslíš,že se stříká v Ronalu? Prášek a navrch lak,vše se zapeče,jináč by to v lince snad dnes ani nešlo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 před 1 hodinou, Moral3z napsal: Themisto jsou podle mě také nejhezčí kola, které kdy Škodovka udělala. Vždycky jsem je chtěl mít na Supovi, ale jelikož jsem nakonec pořídil Passata, tak jsem je měl alespoň na něm. Hned to auto prokouklo. Neměl jsem nikoho, kdo by mi je tak hezky udělal, takže jsem je dával do prášku a pak se lakovali. Takovou volovinu už nikdy neudělám... Celkově paráda. Zvuk motoru musí být mocnej Jo jo návykové Citovat
Moral3z Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 Milan+: jenže já měl hrubý prášek, pak broušení, mokré lakování (3 vrstvy) a nakonec lak. A bylo to uplně nanic StibTo: Na tohle se zvyká dobře, ale do horšího už asi nikdy jít nebudeš chtít. Ale co pak Citovat
pavelu96 Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 jak se začal na konec toho videa plašit po tý kontrolce teploty Ale dobrý Citovat
Agrafik Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 Zrychlení pěkné. Schválně jsem to porovnal s 308GTi 270. Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 (upraveno) před 3 hodinami, Moral3z napsal: StibTo: Na tohle se zvyká dobře, ale do horšího už asi nikdy jít nebudeš chtít. Ale co pak Těžko říct .... Zatím to neřeším. Možná Chrysler 300C 5.7 V8 Hemi? Upraveno 18. srpen 2018 uživatelem StibTo Citovat
MilanF1 Odesláno 18. srpen 2018 Odesláno 18. srpen 2018 před 1 hodinou, Agrafik napsal: Zrychlení pěkné. Schválně jsem to porovnal s 308GTi 270. A jak to dopadlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.