Háček Odesláno 5. červenec 2022 Autor Odesláno 5. červenec 2022 Tak příběh 106 se blíží konci , co se týče mého vlastnictví. Jelikož mám zas další povoz jako daily a na 106 se podepsal zub času a taky moje nekompletní vyvářka (kroutí se jak houba v zatáčkách, nosníky shnilé a celkově to zespod není hitparáda) , tak půjde do světa, zatím mám zájemce co by si jí nechal vyvařit za což jsem rád a je to muj kamarád takže zustane vice méně v mé blízkosti a doufám že neskončí někde na vrakáči.. Já na to bohužel nemám finance ani čas řešit, čas pluje dál a jsou primárnější auta , bude mi chybět nebudu vám lhát
Háček Odesláno 1. únor 2023 Autor Odesláno 1. únor 2023 Novinky ze světa Háček motorsport (výmysl mých kamarádů.. ) 106 jde do šrotu očesal jsem co mě napadlo, od motoru až po brzdy. Něco končí a něco začíná. Bílou vystřídá červená do které zasadím můj motor 1.6 z bílé, kola jsou se zimním obutím ale ty uz asi potřeba nebudou, v zimě to pojede maximálně na stk ale to se možná stihne až na jaře takze letní budou původní z gti. Je to 1.1 sport, el okna, šíbr, hezčí interiér plus do něj mam připravené červené pásy z rallye. Zadni naprava pred cca dvěma lety kompletní repas kus. Mam k ni spoustu dílů, od lemu a narazniku v barvě az po dveře řidiče. Pruziny eibach, nové bubny a další drobnosti. Vyfuk je taky v celkem dobrém stavu. čakom, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3
radim.1008 Odesláno 1. únor 2023 Odesláno 1. únor 2023 Z té bílé zámek kufru je stejný jako na 306ce?
Háček Odesláno 1. únor 2023 Autor Odesláno 1. únor 2023 Tyjo tak to si nejsem jistý mrkni na nejaky shop s dilama najdi zamek a mrkni do aplikací
Háček Odesláno 1. únor 2023 Autor Odesláno 1. únor 2023 Ten nedam, ten pujde na cervenou radim.1008 ohodnotil 1
PaKr Odesláno 1. únor 2023 Odesláno 1. únor 2023 Koukám, že ta červená má plynové vzpěry kapoty to bych u 106 ani nečekal
Háček Odesláno 1. únor 2023 Autor Odesláno 1. únor 2023 A ja to beru hako standard.. Bílá je ma taky.. PaKr a Péťa ohodnotil 2
Péťa Odesláno 2. únor 2023 Odesláno 2. únor 2023 Standard to je u starých dobrých aut. U nových bohužel ne ozzy56, radim.1008 a Háček ohodnotil 3
Háček Odesláno 3. únor 2023 Autor Odesláno 3. únor 2023 To každopádně, trochu mě mrzí že to neni třeba u 206 gti nebo dokonce ani u 208 gti .. když si to tak člověk veme je to věc za par stovek tak to za ty penize novýho modelu mohli dát .. holt se všude šetří
Háček Odesláno 17. únor 2023 Autor Odesláno 17. únor 2023 Milí klubáci, špatné zprávy ve spolek. červená sice měla prahy z venku zdravý, ale zbořilo se to až na podlahu. Vnitřní stěny a výztuhy prahů jsou KO, nosníky taky nic moc a ja už na to nemam nervy to zas po roce zmuchlat a vyhodit. Tak prosím o lock. Bylo to několik let srandy, 106ka je jedno z mála aut který mě sice občas štvalo, ale byla s ní pořád sranda do poslední chvíle. Nezoufejte, zase přitáhnu nějaký pelech ..
Recommended Posts