Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak příběh 106 se blíží konci , co se týče mého vlastnictví. Jelikož mám zas další povoz jako daily a na 106 se podepsal zub času a taky moje nekompletní vyvářka (kroutí se jak houba v zatáčkách, nosníky shnilé a celkově to zespod není hitparáda) , tak půjde do světa, zatím mám zájemce co by si jí nechal vyvařit za což jsem rád a je to muj kamarád takže zustane vice méně v mé blízkosti a doufám že neskončí někde na vrakáči.. 

Já na to bohužel nemám finance ani čas řešit, čas pluje dál a jsou primárnější auta , bude mi chybět nebudu vám lhát :) 

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Novinky ze světa Háček motorsport (výmysl mých kamarádů.. 😄

106 jde do šrotu očesal jsem co mě napadlo, od motoru až po brzdy. 

Něco končí a něco začíná. 

Bílou vystřídá červená do které zasadím můj motor 1.6 z bílé, kola jsou se zimním obutím ale ty uz asi potřeba nebudou, v zimě to pojede maximálně na stk ale to se možná stihne až na jaře takze letní budou původní z gti. 

Je to 1.1 sport, el okna, šíbr, hezčí interiér plus do něj mam připravené červené pásy z rallye. Zadni naprava pred cca dvěma lety kompletní repas kus. Mam k ni spoustu dílů, od lemu a narazniku v barvě az po dveře řidiče. Pruziny eibach, nové bubny a další drobnosti. Vyfuk je taky v celkem dobrém stavu. 

DSC_0064.JPG

DSC_0059.JPG

DSC_0060.JPG

DSC_0053.JPG

Odesláno

Tyjo tak to si nejsem jistý mrkni na nejaky shop s dilama najdi zamek a mrkni do aplikací 

Odesláno

To každopádně, trochu mě mrzí že to neni třeba u 206 gti nebo dokonce ani u 208 gti .. když si to tak člověk veme je to věc za par stovek tak to za ty penize novýho modelu mohli dát .. 

holt se všude šetří 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Milí klubáci, špatné zprávy ve spolek. červená sice měla prahy z venku zdravý, ale zbořilo se to až na podlahu. Vnitřní stěny a výztuhy prahů jsou KO, nosníky taky nic moc a ja už na to nemam nervy to zas po roce zmuchlat a vyhodit. 

Tak prosím o lock. Bylo to několik let srandy, 106ka je jedno z mála aut který mě sice občas štvalo, ale byla s ní pořád sranda do poslední chvíle. 

Nezoufejte, zase přitáhnu nějaký pelech .. 😄 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...