Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Po pěti letém odloučení od Peugeota (po tuto dobu jsem jezdil Citroënem C5) jsem se opět vrátil. Přivezl jsem si z Německa Peugeota 508 SW HDi 160 Automatik Business-Line. Peugeot je po prvním majiteli, koupen a servisován pouze v autorizovaném servise Löwencentrum Bocholt. Má najeto 97 000 km. Zatím jsem absolvoval pouze cestu domů a jsem naprosto spokojený.

Výbava: navigace, hlídání mrtvého úhlu, head up display, vyhřívané sedačky, parkovací senzory vpředu a vzadu, panoramatická střecha. nic dalšího mě nenapadá :)

Pár fotek.

$_3_9.jpg

$_3_12.jpg

$_3_8.jpg

$_3_7.jpg

Upraveno uživatelem David1400
Odesláno

Tak ať slouží. Nový model s halogenem se jen tak nevidí :myslim Ale vše důležité z výbavy tam koukám nechybí :super 

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem si přivezl domů CZ papíry a RZ. Konečně mohu jezdit.

Vybírám si kryty prahů a nemůžu se rozhodnout zda pořídit originál nebo nerezové.

Můžete mi prosím ukázat jaké máte na svých autech, abych se mohl rozhodnout. Děkuji 

Upraveno uživatelem David1400
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zatím mám naježděno něco málo přes 1000 km a spokojenost.

Objednal jsem si originál kryty prahů a dnes si je budu vyzvedávat, pokud bude čas, tak o víkendu je namontuji. Vybral jsem tyto:

Mám prosbičku, zda někdo nevíte jestli se dají koupit spodní nerezové lišty kolem oken. Bohužel na netu jsem je nikde nenašel. Jedná se mi o ty co jsou na obrázku.

Děkuji

Bez názvu.jpg

res-P_508_kom_2.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...