Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

renovace alu kol vč změny barvy

Recommended Posts

Odesláno

@MilanF1 , nezapomeň že @radim.1008 je tu novej , je drzej nevstřícnej , ta jeho je jeho kopie a ještě ho k tomu navádí. Viděl bych to tak jedno kolo za 7 - 8 tisíc a ještě bych si to nechal dovézt , rozdělal to a pak na to neměl  rok čas  😂

Odesláno

Pro ceně 7 až 8 tisíc za kolo bych si to mechal docest a pak bych to já osobně odvezl do Chrudimi, abych to měl bez práce, stejně by mi dvacka zbyla, proč se dřít.  😄

Odesláno
Před hodinou, MilanF1 napsal:

stejně by mi dvacka zbyla, proč se dřít

Protože jsi pošuk a chybělo by ti to  🙂

Odesláno

jen se zepatam 16" Rial kola - barvu tu co na nich byla jen teda okopane od obrubniku a jedno ma malou prasklinu - pritom kolo drzelo nafouknute
takze TIG mame ?? neco na obrouseni hrany mame ? cena za kolo by byla ??

dopravu bych neresil to bych dovezl :P

• O 1 měsíc později...
Odesláno

@MilanF1 to znám velmi dobře z letošního léta až podzimu. Pokud je počasí a dá se pracovat venku (opalovat, brousit, napouštět, lakovat) tak je to ,,příjemná" práce. Jen ty různé záhyby, hranky a podobně, tak ty dají zabrat. Já jsem opaloval dvře horkovzdušnou pistolí z AK = Starline a brousil vibrační bruskou od Makity. Kdyby si nebyl tak daleko, tak bych pro tebe ,,měl" práci a to moje alu kola z 406;).

Odesláno

Hoši, tohle je zimní provoz, ani moc orvany nejsou. Zato oxidace značná. 

Na lestenych ten lak nikdy pořádně nedrží... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...