Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi před rokem a půl sem sem se hrabal v pojistkách a elektrice a pak sem zjistil že mě nefunguje probliknutí když zmáčku DO. Tak sem se s tím smířil, nechtěl sem se hrabat znovu v té elektrice.

No a před chvilkou sem šel do auta pro něco, zmáčknu centrál, BLIK BLIK. Sem na to čuměl jak puk. Sem to asi 4x zkusil jestli se mě to nezdá :D Přitom sem s tím jel ještě včera a blikání nefungovalo. Od té doby auto stojí na parkálu a nikdo na něj nešáhl.

Haluz největší.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Asi před rokem a půl sem sem se hrabal v pojistkách a elektrice a pak sem zjistil že mě nefunguje probliknutí když zmáčku DO. Tak sem se s tím smířil, nechtěl sem se hrabat znovu v té elektrice.

No a před chvilkou sem šel do auta pro něco, zmáčknu centrál, BLIK BLIK. Sem na to čuměl jak puk. Sem to asi 4x zkusil jestli se mě to nezdá :D Přitom sem s tím jel ještě včera a blikání nefungovalo. Od té doby auto stojí na parkálu a nikdo na něj nešáhl.

Haluz největší.

to je naprosto jasný...umrzlo ti \"kurvítko\":D:D

Odesláno

Tak to ně se zimou \"pokazilo\".

Začel vzrat ventilátor. Je to rachot se změnou otáček, sem tam po zahřátí vzduchu se to dá do normálu.

Ale budu muset veškerej tem plastovej ansábl z interieru vyndat, dostat se na ventilátor a promáznout ho.

Odesláno
Původně zaslal: Ladis

Začel vzrat ventilátor. Je to rachot se změnou otáček, sem tam po zahřátí vzduchu se to dá do normálu.

Ale budu muset veškerej tem plastovej ansábl z interieru vyndat, dostat se na ventilátor a promáznout ho.

taky jsem si myslel že na ventilátor musíš rozdělat hromadu plastů, ale pak jsem byl mile překvapen že ventilátor je dole pod palubovkou nad nohaa spolujezdce čili za kastlíkem. vyndat se dá třemi šrouby za cca 1min. tak se mrkni jestli to nemá 205 stejně at nekuchášš zbytečně auto:mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

taky jsem si myslel že na ventilátor musíš rozdělat hromadu plastů, ale pak jsem byl mile překvapen že ventilátor je dole pod palubovkou nad nohaa spolujezdce čili za kastlíkem. vyndat se dá třemi šrouby za cca 1min. tak se mrkni jestli to nemá 205 stejně at nekuchášš zbytečně auto:mrk

U 309tky to je obdobne. Myslim, ze 309 a 205 si jsou hodne podobny a tak by to tak mohlo byt...

Odesláno

mk405 : Díky, ještě na to skouknu. Jak jsem to minulý léto měl všechno vydělaný, tak sem měl pocit že je tam šroub i nahoře, jekoby směrem pod spodní hranou skla.

Pokud by to bylo uchycený jen dole, tak by to vyndat šlo a to docela rychle.

Díky za dobré upozornění ;)

Odesláno

Tak kurvítko se opět po... chjo, chvilková radost.

Nevíte někdo kde by to mohlo být zapojený? Mám jablotron.

Mě to funguje na parkovačky. Kdysy to aji zahouklo ale potom co houkal alarm za jízdy sem ho vytrhl :grr

Odesláno

Tak kurvítko se opět po... chjo, chvilková radost.

Nevíte někdo kde by to mohlo být zapojený? Mám jablotron.

Mě to funguje na parkovačky. Kdysy to aji zahouklo ale potom co houkal alarm za jízdy sem ho vytrhl :grr

No ještě že mně to nepotkalo:D:Dtrhat sto v tom vsteku hned nemusel moh sto dpojit:D:D:papa

Odesláno
:D To já měl neco podobného s tlaksonem. Stím rozdílem, že to za tepla fungovalo v pořádku a v zimě občas. Vyměnil jsem ten prstenec na volantu a je to O.K.
Odesláno

musis to kurvitko nechat vymrznout, :mrkjak mu je teplo, tak se ZkuR..!!:D:D:super

Odesláno

Ahoj.V oddílu pro 806 jsem psal o zamrzajících posuvných dveřích.S postupujícími mrazy zřejmě voda v zavíracím mechanizmu vysublimovala a za jízdy mi začla kontrolka hlásit otevřené dveře.Zastavil jsem a šel jsem je zavřít.Vyzkoušel jsem i ty druhé a ejhle,také už šly otevírat!Teď i přes mrazy pod deset stupňů a celonoční stání u fabriky,dveře fungují.Mráz opravil.P806

Odesláno

Haluz největší.

Mozna nebudes verit...presne tohle se me stalo..jak zaclo byt -20 a mene zaclo to nejadnou zase blikat pri pouziti DO...zatim to furt blika. Kde je onen kontakt, na to jsem nikdy neprisel, ty ano ?

Odesláno

Mne v tech mrazech stalo auto asi 10 dni a od ty doby nepretlakovava a chova se zcela korektne (predtim mi turbo tlakovalo trosku vic nez melo) .. taky nechapu .. :super.

Odesláno

A myslíte, že mi mráz opraví oba nárazníky, přední světlo, blatník a blinkr po dnešním karambolu? Kdyby měl někdo návod, kde to nechat zmrznout, sem s tím....:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...