PetraliasKuba Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 Čus...Někde na netu jsem zahlédl tvrzení, že životnost benzínových 605etek je tak kolem 200.000km, pak prej když to klekne, tak už s motorem nic nenaděláte...obzvláště prej tomu tak je u třílitrů...Co si o tom myslíte? Citovat
P607Olda Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 605 - Benzínovým třílitrem jsme jezdili 450 t, pak jsme ho dali na vrakáč neb se kazila elektronika v kabině a klima už dva roky nefungovala - auto bylo zalito při povodních. Motor bez problémů. 605 - druhým třílitrem jsem jezdil já, prodán ve 300 t km, kvůli problémům s klimou a elektronikou. Motor bez problémů. 406 3V6 24V - jezdí, má najeto 450 t, a bez problémů (kdybych teď tvrdil že má 150 t tak to nikdo nepozná) [upravil dne 22.1.06 P607Olda] Citovat
Chip Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 A kde jsi to zahlédl? já sem teda vždy slyšel pravej opak, jak píše Olda, 500 tisíc by neměl být pro Ty motory velkej problem pokud se k nim chováš normálně tak toho vydrží dost. Nevím teda jak sou na tom ty dvoulitry ale na třílitr si lidi stěžovaly maximálně na spotřebu a na povinný ručení :aut Citovat
PetraliasKuba Odesláno 22. leden 2006 Autor Odesláno 22. leden 2006 Já si taky myslel, že je to blbost... Ale až tak velký čísla (450tis.) u benzínu mě taky překvapily... holt o 605 ještě málo vím...dík za poučení... Citovat
Petr605 Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Ale já, když jsem se rozhodoval, jakej model koupím, jsme to četl taky. A dokonce vím kde. Na stránkách peugeot clubu, sekce \"Modely\". Už jsem to tady jednou kdysi rozvířil a nikdo mi to nepotvrdil (že je to typická závada třílitrů). Zkuste se zeptat Ondry odkud to opsal. Bude to asi silně neověřená informace... Citovat
Petano Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 co jsem si tak procital tak se to jedna jenom SV 3.0 litrove verze - bych rekl (24 ventilu) a ze je to kvuli praskani hlavy. Ale za slovo me neberte ... je to neovereny jenom takova domenka A nevite jak je na tom ten preplnovanej dvoulitr? Spotreba zivotnost ... Citovat
Fx Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Ja bych spis rekl, ze se to bude tykat tachometrovych udaju... Ptal bych se, pokolikate tam tahle cifra (200000 km) muze svitit Citovat
Neon Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Přesně tak, to je jedna z možností. Ta cifra tam nemusí bejt poprvý, a druhou věcí je, že s každym autem je jinak zacházeno a osobně si myslim, že při dobrém zacházení auta vydrží 500.000km a? je auto benzíňák, nebo ropák. A potom nějakou recenzi, že 605 vydrží jen 150.000 může napsat kdokoli, kdo si jí koupil ojetou 605 (a nejen 605, ale o kterémkoli autě) a nebylo s ní zacházeno zrovna v rukavičkách (stačí uvařit, pozdě menit oleje - to vše ubere pochopitelně na životnosti)... Takže asi tak - každej si může prostě napsat svůj subjektivní názor v recenzi... Citovat
Petr605 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Neon Přesně tak, to je jedna z možností. Ta cifra tam nemusí bejt poprvý, a druhou věcí je, že s každym autem je jinak zacházeno a osobně si myslim, že při dobrém zacházení auta vydrží 500.000km a? je auto benzíňák, nebo ropák. A potom nějakou recenzi, že 605 vydrží jen 150.000 může napsat kdokoli, kdo si jí koupil ojetou 605 (a nejen 605, ale o kterémkoli autě) a nebylo s ní zacházeno zrovna v rukavičkách (stačí uvařit, pozdě menit oleje - to vše ubere pochopitelně na životnosti)... Takže asi tak - každej si může prostě napsat svůj subjektivní názor v recenzi... Přesně tak. Jenom to některý lidi, co by si to jinak koupili, může vystrašit a oni pak kvůli jednomu chytrolínovi přijdou o celoživotní zážitek řídit takový krásný a pohodlný auto. Sice se ho chystám v nejbližší době prodat, ale vzpomínat na něho budu dlouho i přes různý trampoty (za který jsem si ale většinou mohl sám)... Citovat
BonePM Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Ja jsem to taky cetl (150000 a dost, myslim zrovna pro muj SV24), takze to musi byt na nejakem miste na internetu, kde se to da lehko najit. Ja mam na tachometru neco pres 160000, ale tezko rict pokolikate. Mam pocit, ze to bylo mozna na strankach radiozurnalu, vzdy tam mluvi znalec v oboru ojetych vozu a hodnoti jejich koupi. Mozna to bylo tam, protoze takovy clanek existuje a da se najit pres google. (ted se mi to ale hledat nechce Citovat
Pechy Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Jak je to tedy s 2.0? Nestrašte mě! Zatim vypada takhle: Citovat
BonePM Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Myslim, ze predchozi majitel mel to tve auto docela v lasce, tak bych se problemu s motorem snad ani nebal. Motor vice-mene nema duvod klekat, pokud se vse dela jak ma. (i kdyz tady v Brne se uz dlouho mezi lidem rikalo, ze Peugeoty maji spatne motory, ze odchazeji. Byla to spise fama, ono totiz lidi mozna desi, ze kdyz se takovy motor odporouci, oprava nema casto (uz delsi dobu) z financniho hlediska smysl.) Kdyz mel bracha 605ku s automatem (pet let zpatky), stalo se mu plno veci, zejmena kvuli nekvalitni elektrice. Treba mu prestaly brzdit brzdy, vypadla desticka nebo co (problemy nebyly signalizovany kontrolkou) to rikal, coz bylo \"legracni\" ve verzi s automatickou prevodovkou (rucni brzda byla taky slaba-tu mam slabou i ja. V takove situaci by me asi trefil slak. Pak mu odeslo neco, na cem si mistni Peugeot servisy vylamaly zuby, tak jel kamsi do nemecka nebo kam, ale nakonec to nezvladali ani tam (neco s motorem ci kolem nej). Dalo se myslim pristoupit k rozsahle vymene (bez zjisteni priciny), ale to nemelo smysl, tak slo auto pryc.. (do jake miry si to vybasnil, nevim, moc jsem se o to tehdy nezajimal. Ale bracha je profesionalni ridic - Daewooo Avia - tak treba nekecal) Citovat
Fusion Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Můj motor to vzdal ve 190tis. (můj odhad spíš 290tis.), klika prorazila blok. Nevím jestli to nebylo nedostatkem oleje, tenkrát sem to bohužel nehlídal. O novej motor pečuju, vše bez problémů, krásně točí, malinko žere olej. Zatím najeto 55tis. na novým (použitým). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.