Návštěvník Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 před 20 minutami, Radovanek napsal: Naše tělo je nastaveno na 140 let Uff Radovánku...radovánku... Citovat
Radovanek Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 (upraveno) Co Tě na tom překvapuje Vagi? Je to tak. Dlouhověkých lidí máme dost i u nás, recepty na dlouhověkost jsou jasné. Stačí je jen dodržovat, což je obtížnější. Počínaje třeba tím nutným každodenním pohybem, když člověk nepracuje fyzicky. Většinou při bádání jak na to najdeš jednoduchou odpověď- Je to správné stravování a aktivní život. Upraveno 15. listopad 2020 uživatelem Radovanek Doplněny odkazy Citovat
Hafity Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 před 8 minutami, Radovanek napsal: To Tě ale musí hrozně iritovat vlaky, tramvaje, trolejbusy, metro, lanovky.... A ty v "běžném provozu" jsou bateriové Medvěd ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Sis toho nevsiml? Koleje maji nad sebou troleje jen na dobijeni. @Radovanek je regulerni elektrofasista a fanatik. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Radovanek Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Bavili jste se o elektrovozidlech. Ne o bateriových, trolejových či vodíkových. Jinak bateriové tramvaje jsou, bateriové trolejbusy a autobusy také a přibývá jich. U trolejbusů se obvykle označují slovy parciální, elektrobusy pak s rychlým nabíjením. Tramvaje se vybavují bateriemi už přes 10 let kvůli možnosti provozu historickými centry nebo k překlenutí úseků, kde se nevyplácí nebo obtížně budují troleje. Vyrábí se i u nás, jen se vozí ven. Citovat
MJSytic Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 před 2 hodinami, Radovanek napsal: Máš to říci rovnou a nepsat, že je k ničemu, protože se Tobě nehodí. Pak to vygumovanej zjevně není na mne. Co? Kde píšu, že je k ničemu? A hlavně, co má být k ničemu, co se mi nehodí? Citovat
AlBunda Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Radovanek. Ale ja pouze hledam el . alternativu k memu stylu jezdeni. Vecer cestou z prace si za 5 minut natankuji 72l. Rano sednu do auta, na dalnici drzim tempo +-200km/h (a ze z BW na hranice je spousta useku neomezenych), nicmene limity s nejakou toleranci dodrzuji. Do cile dorazim se ctvrtkou nadrze s kterou pak muze klidne dal pokracovat dal k rodicum ci pritelkyni. Nemusim planovat kam az dojedu, nemusim jet rychlosti 110km/h, abych si prodlouzil dojezd a pritom se nebal, ze v tomhle tempu za tmy usnu, kde budu cestou dobijet a kolikrat, jak tam asi zaplatim, nebudou stojany obsazene.....? Jen sednu, vystoupim a neresim. Nicmene jsem tohle tema objevil nahodou a necetl jsem vsech 144 stranek. Takze pokud to tu je o EV co jezdi okolo komina a kousek dal s moznosti nabijeni doma, tak se omlouvam. brixtr a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Radovanek Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Časem se dočkáš. Dej tomu 120 let jako spalovákům a jejich infrastruktuře a současně si uvědom, že jsi výjimka. A na výjimky se obvykle u masové věci dostane až nakonec, když nechce za výjimečnost platit. Citovat
Hafity Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 (upraveno) před 12 minutami, Radovanek napsal: Bavili jste se o elektrovozidlech. @Medvěd s pravděpodobností, hraničící s jistotou, myslel bateriové samohyby.... To jenom ty jsi si to opět narouboval, jak potřebuješ.... Upraveno 15. listopad 2020 uživatelem Hafity Citovat
Radovanek Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Cituji - Já jsem o něco málo mladší a DOUFÁM že se masivního rozšíření ekektro ***** nedožiju Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 před 3 minutami, Hafity napsal: @Medvěd s pravděpodobností, hraničící s jistotou, myslel bateriové samohyby.... To jenom ty jsi si to opět narouboval, jak potřebuješ.... Děkuji Ti, že jsi můj příspěvek pochopil tak, jak byl napsán. S demagogem se rozumně diskutovat nedá - snažím se se do debaty nezapojovat, ale občas mi to ujede a já prakticky hned v zápětí vidím, že debata zde je čistě jednosměrná. Hafity a sitler ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 před 7 minutami, Radovanek napsal: Cituji - Já jsem o něco málo mladší a DOUFÁM že se masivního rozšíření ekektro ***** nedožiju Vyhvězdičkoval jsem "debility", ale asi jsem to tam měl pro lepší pochopení nechat. Hafity ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 To neni debata, to je jednostranny slovni prujem. Jako argument toho, ze pokud elektroauto neujede pozadovanou vzdalkenost, tak se auto pouziva spatnym zpusobem... Auto ma slouzit. Ne byt zdrojem potizi. Medvěd, AlBunda, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radovanek Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Ne, opravdu neznám elektrodebility. V pátek jsem pojezdil Teslou Brno-Praha a zpět a velká spokojenost. A to byly ojetiny 168 tis. km a baterka jen 85 kWh. Jedna zadokolka, druhá čtyřkolka. Kolega používá spalováka výjimečným způsobem oproti 99% nás ostatních a pokud jste si všimli, tak tankuje 72 L. Které Vaše auto má takovou nádrž? Moje největší byla v Citroenu BX 1.9 D a to 65 iltrů až po víčko. S PSA motorem bylo schopno při slušném zacházení ujet skoro tisíc km. A to jsem měl jednu z největších nádrží v té době v západním osobním autě. Citovat
Hafity Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 (upraveno) P806 měl 80 litrů.... Až ke špuntu 87.... Upraveno 15. listopad 2020 uživatelem Hafity Medvěd ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 (upraveno) do 406HDi se veslo v pohode 75, do uplne plne 80l... na pohodu. A umela na to 1500km. Tzn na dovolenou v Rakousku jsem nemusel vubec resit nejaky tankovani, natoz pak aby trvalo pres hodinu a ja kvuli tomu nekde musel nucene tvrdnout. Aktualni passat 2.0 ma 70l treba... A vubec tyhle business fleet kary maj docela slusny najezd. Upraveno 15. listopad 2020 uživatelem sitler Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 @AlBunda : všimni si významné změny.... Už nepoužíváš auto nesmyslným, ale vyjímečným způsobem.... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 (upraveno) Ve 406 opravdu byla 70 l nádrž, ve 306ce tuším 60 l - dojezd obou minimálně 800 km. Teď mám v Galaxii taky 70 l a vydržím na 2 - 3 tankování měsíčně (a v klidu dojedu na plnou z Prahy do Rumunska) Upraveno 15. listopad 2020 uživatelem Medvěd Citovat
AlBunda Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 (upraveno) Hafity Momentalne hledam nejake tlacitko ignore:-) Tohle tema jsem nemel najit. Upraveno 15. listopad 2020 uživatelem AlBunda Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Al. Bunda Když se na to vlákno dokážeš dívat pod rozumným úhlem, dá se říct, že je to i p*del *nohafuc*, skypeja a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.