Guest minimaxa Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Mě to tedy nepomohlo, nefunguje... Citovat
MJSytic Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Na PC to vypadá OK (zkoušel jsem Chrom a IE11). Na mobilu ale nic Zkusím to ještě jednou promáznout ... Edit: Tak ee, nejde Citovat
parizov Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Já jsem tady většinou přes Tapatalk a to je v pohodě. No, tak jsem teda zkusil v Pc to pomazání cookies a už to taky ohlašuje, přihlášení nadvakrát... Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 (upraveno) Tak taky nepomohlo ...pořád odhlašuje.....moje nervy Upraveno 6. prosinec 2016 uživatelem Přema Citovat
OK406 Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Taky nepomohlo. To je ale pěkná ,,vizitka" firmy, která nabízí takový to produkt! Trvá to docela dlouho. Ale platby za používání jsou ze strany P-C pravidelné. Jak dlouho ještě se budu muset na dvakrát přihlašovat? Hlavní je, že je zvýšená bezpečnost stránek. Opravdu není ve smlouvě nějaká ,,páka", jak urychlit daný problém? Citovat
Laďa Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Ale zase to má jedno pozitivum. Dnes mi přišla na email informace o změně termínu vánočního večírku Citovat
OK406 Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 To je jako naše Česká pošta = ta rychlost! Dnes podáte, zítra dodáme! Citovat
MJSytic Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Bylo by dobré, pokud byste napsali, kde vám to nefunguje. Případně jaké kroky jste před otestováním provedli. U PC jsem to projel CCleanerem a oba prohlížeče si přihlášení již pamatují Na mobilu (WP) se zatím nedaří. (Možná bude problém, že se pouští mobilní verze webu??? - jen nahlas přemýšlím ) Citovat
Schreek Odesláno 6. prosinec 2016 Autor Odesláno 6. prosinec 2016 Na pozadí běží jěště nějaké indexace, počkejte ještě chvíli s tím testováním Citovat
urdemala Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Nevím, jestli to tu už bylo, ale když se odhlásim přes tlačítko, tak se pak jde přihlásit hned na poprvé. Když ukončím prohlížeč (Safari) bez odhlášení, tak se první přihlášení nezdaří a naskočí ta druhá login stránka. Možná špatně napsané cookies, ale nevím, hádám. Naštěstí mi na macu běží aplikace na pozadí, takže to přihlašování absolvuji tak po dvou dnech. Citovat
Schreek Odesláno 6. prosinec 2016 Autor Odesláno 6. prosinec 2016 Instalace už doběhla. Prosím o testování. Případně o přesné chování problému. Jdu to řešit dál... U mne se problém už neprojevuje... Citovat
parizov Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Mně to od promazání v CCleaneru na PC W7 odhlásí při zavření prohlížeče IE11. Přihlašovat se musím stálé nadvakrát... Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Tak chvíli to vypadalo dobře ale teď už mě to zase odhlašuje a opět 2x přihlašování.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 U mě je to beze změn, vymazal jsem komplet historii prohližeče a po restartu je to pořád stejný, jen poprvé se to přihlasí hned, ale jak se uloží cookies tak je to stejný jako předtím Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Mě to nedrží v PC v chromu ani v IE. V mobilu v Chromu to drží (zatím). Citovat
parizov Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 před 13 hodinami, MJSytic napsal: ...tak snad jedině ještě napsat škodovkářům, kteří používají stejný základ... Tam se zdá všechno v pořádku Citovat
ozzy56 Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 (upraveno) proč nemůžu odpovědět na téma Totálka Dacia Logan atd., které je na první stránce? prostě tam nemám ten řádek, kde kliknu a jde to na ostatní témata normálně odpovídat lze... Upraveno 6. prosinec 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Tak bohužel.. Přihlašováni na mobilu stále nutné i po dvojím promazáni cookies (jez uložených hesel tedy) ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.