Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Héj hóu héj hóu....! :D

hlásím, že do rána mě to na mobilu neodhlásilo..!!! :D  Začínám pomalu věřit, že to budou fakt krásný Vánoce.... :aut:D 

Odesláno

To bude tím japkem... ;)  Zkusila sem teď PC W - a i PC M a jede to jak na drátku... a ani na jednom mě to tak ňák celkově neodlašovalo.., snad asi 2x za celou dobu... - to je divný..

tak co se s tím teda děje, jestli se teda vůbec něco děje/lo..? :) 

Odesláno (upraveno)

Jen námět na zamyšlení. Jak už jsem psal dříve - problém s odhlašováním na PC ani na NTB nemám. Na PC používám Operu na Ntb Google. Nějakou dobu už používám i přístup přes mobil a tablet ( tedy OS Android ) s prohlížečem Google a také bez problémů s odhlašováním. 

Problém tedy nevidím na straně klubu ale na straně nastavení prohlížečů resp. způsobu přihlašování.

Možná se mýlím, ale celý problém může spočívat v tom, že při prvním přihlášení se prohlížeč dotáže zda si má heslo pro přihlášení uložit. Pokud mu u ověřených kontaktů zadám ano, tak už se mě příště neptá a jednoduše mě rovnou přihlásí. Tato varianta je samozřejmě diskutabilní a je je na každém zda toto riziko podstoupí. Takto uložená hesla jsou poměrně snadno dostupná hackerům. Z toho plyne, že hesla na citlivé stránky, jako jsou bankovní účty a obecně informační portály finančních institucí nikdy neukládám do paměti prohlížeče.  

Jo a ještě jeden postřeh: Pokud jsem přihlášen např. na PC a následně se přihlásím třeba z tabletu, tak jsem z PC odhlášen stejně jako kdybych odklikl "odhlášení". Otázka je, zda je to správně, ale z logiky věci bych řekl, že ano.

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

Franto můžu dát třeba 100x aby si zapamatoval prohlížeč heslo, ale vždy mě to odhlásí. Někdy i při prohlížení vlákna na clubu a přejití na druhé vlákno. Kromě toho se musím vždy přihlásit na dvakrát. A je jedno jestli je to na mém stolním PC, na dvou stolních PC v práci a dvou noteboocích doma. Prostě jen na telefonu Windows jsem stále přihlášený.

Odesláno (upraveno)

Já mám paralelně přihlášený mobil i tablet a za poslední půlrok mě to odhlásilo snad 3x nebo 4x, tak jen doufám, že to teď nezačne, když jsem to napsal "nahlas" ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Teda nevím,co tady stim furt děláte, tomuhle to nejde, tomuhle to jde, já  s tím nemám  vůbec problém jak na pc tak na mobilu a tam jsem poslední dobou skoro furt,furt prič me to automaticky přihlašuje at jsem kde jsem

Ťuk,Ťuk,Ťuk,hned to zatukam abych něco neprivolal 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno
před 11 hodinami, Laďa napsal:

Franto můžu dát třeba 100x aby si zapamatoval prohlížeč heslo, ale vždy mě to odhlásí. Někdy i při prohlížení vlákna na clubu a přejití na druhé vlákno. Kromě toho se musím vždy přihlásit na dvakrát. A je jedno jestli je to na mém stolním PC, na dvou stolních PC v práci a dvou noteboocích doma. Prostě jen na telefonu Windows jsem stále přihlášený.

Mam to naprosto stejně, teda krom toho telefonu s Windows, ten nemam

Odesláno
před 11 hodinami, vendelinek napsal:

Teda nevím,co tady stim furt děláte, tomuhle to nejde, tomuhle to jde, já  s tím nemám  vůbec problém jak na pc tak na mobilu a tam jsem poslední dobou skoro furt,furt prič me to automaticky přihlašuje at jsem kde jsem

Ťuk,Ťuk,Ťuk,hned to zatukam abych něco neprivolal 

Odesláno z Samsung J 5

Vendi nezlob :bacha:P,nedělám nic, resp.,dělám furt to samé, jako před tou modernizací, třeba si odskočím na WC a jsem najednou odhlášený...,že by to noťas poznal??? :D, ale už si pomalu zvykám na to, že místo aby se svět zlepšoval, jde to všecko do hoven

Odesláno

Ještě neproběhla aktualizace, takže neustálé hlášení známého bugu nedává moc smysl. I když chápu, že vás to pěkně štve.

Pevně věřím, že až bude vydána a nainstalována oprava, tak že to admin nebo předseda oznámí. Pak teprve budou mít další hlášení nestandardního chování smysl.

Odesláno

Ještě mě napadla jedna možnost, ale je to jen hádání. Jakou máte v prohlížeči zadanou URL pro spuštění stránek klubu?

Já používám tento odkaz: https://www.peugeot-club.com/?&stream_read=all&stream_date_type=relative&stream_date_relative_days=1 

Možná, že jednoduchý odkaz: https://www.peugeot-club.com se chová jinak, ale jak říkám, je to už jen hádání z křišťálové koule. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...