Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 22 minutami, Veverka napsal:

Ha, teď koukám, že ta nová šipka "nahoru" mi v tomhle vlákně zmizela :myslim Zdá se, ze to dělá snad jen tahle poslední stránka tohohle vlákna :myslim

Zmizí když jsi na strance uplně nahoře

Odesláno

Ta zmizí, to jo,a ten modrej  proužek, v kterým ta šipka je a byla,ten tam je furt,to si myslím,je taky zbytečný,ten proužek tam překáží víc než ta šipka :myslim

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Zmizí když jsi na strance uplně nahoře

Díky za logické, leč skutkovému stavu nepřiléhavé vysvětlení :roll Fakticky se to chová tak, jak jsem napsal - zajímavé je, že patrně jen na předchozí (tj. 20.) stránce tohoto vlákna (mimochodem, můj příspěvek je na té stránce poslední, tedy usuzují, že je "dost dole") :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Předpokládám, že onu předchozí stránku Ti tvůj tablet/mobil načítá z nějaké cache, jinak není technicky možné aby se to takto chovalo... Zkus jiné oříšky :D 

Odesláno

Já bych jí taky asi chtěla pohřbít... Šipičku jednu malou... modrou zatracenou... :D Na Ajfounu mi totiž zajíždí dolu ovládací lišta.. (zpět,vpřed,nabídka,listovat...) a přesně když jí potřebuju vyrolovat, tak musím kliknout zrovna do míst, kde je ta modrá šipka.. :D

Lišta mi nevyjede, ale bleskem mě to pošle nejdřív nahoru (takže šipka funguje, to je dobrá zpráva :D) pak čekám tak 2 vteřiny až zmizí a pak teprve si můžu kliknout, aby se mi zobrazila lišta..

většina už stejně asi máme rychlej posun textu.., takže... Možná je fakt zbytečná :papa 

Odesláno

Weri: Co je rychlém posun textu?

Schreek: Já mu neříkám, odkud si má co tahat. Je mi prostě divný, že to dělá jen jedna konkrétní stránka jednoho konkrétního vlákna. A na oříšky mi NEŠAHEJ :bacha

Odesláno

rychlej posun textu..? tzv "scrolling" jestli to píšu dobře... znamená, že palcem po mobilu nebo tabletu přejedeš prstem jen jednou a on ti přejede třeba 5 stránek najednou..., nebo klidně až na začátek.. jakoby to roluje velice rychle stránku... jestli je to pochopitelný... :) mám totiž asi 3 promile... :D

Odesláno

Něco se po kazilo, po každé když odejdu od počítače, nebo z fora, se musím znova přihlašovat. Před tím to nedělalo a docela mi to vadí.

Odesláno
V 2. 11. 2016 at 19:06, Péťa napsal:

Tady v tom příspěvku jsem smazal spustitelný exe soubor. Překvapilo mě, že vůbec takový soubor jde vložit. Neměly by se některé typy souborů zakázat (typicky spustitelné)?

Opraveno, děkuji za upozornění. Nyní jsou povoleny jen vybrané typy souborů, takže kdyby někomu chyběl nějaký typ souboru co by nešel přidat jako příloha, ať se ozve. 

před 8 hodinami, Přema napsal:

Já myslím že až to začně dělat někomu z vedení tak se to začne vážně řešit......

Trochu podpás nemyslíš? Budu dnes urgovat rešení u podpory, já to pravit nedokáži, sorry... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...