Weri 605 Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 No.. taky sem evidentně chválila dne před večerem... Mobil ale celkově mi přijde, že ne tak často jako to bylo... Už někdy od tý soboty.., přihlášení tak 8x třeba.. Před tím i 6x denně.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Hm tak v práci jsem také na Chrome promazal komplet cookies, historii atd., jen ne hesla. Výsledek pořád stejný, dvojí přihlášení, přesto že v tom druhém už JE vše předvyplněno, tak se to nepřihlásí samo Citovat
MotoMoto Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Mě to dělá stejně, navíc to chce přihlášení každou chvilku po nečinnosti. Tedy pokud se to tu již neprobíralo to neustálé odhlašování. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 To jde ruku v ruce .... Prostě to nepodrží ani po aktualizaci stávající přihlášení, nevím sice přesně, jak fungují cookies, ale předpokládám, že když se někde přihlásíš, musí se to někam "zapsat" a aplikace si pak ty data ("údaje") najde při dalším startu nebo v tomhle případě otevření nové záložky třeba (pokud byla předtím ta s P-C klubem zavřena). A to se teď neděje. To odhlašování po neaktivitě je další věc, stejně jako odhlašování někdy po odeslání příspěvku. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Já vím, jen mě to dost štve a navíc mi to přestalo v IE brát hesla uložená v Norton Identity Safe, takže i když jsem dřív i po odhlášení to měl předvyplněné tak teď to musím zadávat ručně. Citovat
vendelinek Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Po delší době jsem opět na PC,čekal jsem,že se budu přihlášet tak jak tady všichni píšou,takže,jak jsem psal nedávno z mobilu,u mě není problem ani z PC,jsem stále přihlášen jak na mobilu tak na PC,jen si kliknu a jsem zde,automaticky mě to přihlašuje Citovat
MotoMoto Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 No mě to dělá jak na PC IE 11 tak i na tabletu Samusng Tab S2 Android 5.02 Chrome, Takže v tom z čeho se člověk hlásí to nebude. Citovat
Schreek Odesláno 7. prosinec 2016 Autor Odesláno 7. prosinec 2016 Dokončili jsme nějaké úpravy, prosím o nové reporty jestli vám to dělá dal? Diky všem za info.... Citovat
regius Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 Asi hodinu procházím různé vlákna a zatím mě to neodhlásilo Předtím 3-4krát PC prohlížeč CHrome Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 (upraveno) Stejně se nakonec zjistí, že tam někde zapomněl ChouLu vražený párátko a proto to nefungovalo Jinak, zatím Upraveno 7. prosinec 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 čeče čumim ja jsem přihlašenej hned po otevření fora Citovat
Veverka Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Heh?! Jestli si to teď tu funkcionalitu udrží, tak stejně nebudou moci říct nahlas, čím to bylo Citovat
elton Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Zatím od včerejška přihlášení funguje, snad to vydrží. Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Tak já taky už dobrý - včetně mobilu - díky Ale že to trvalo. Kdybyste ty úpravy udělali rovnou, tak to mohlo být dřív Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) Vše funguje jak má. Nyní zapomeňme na problémy, vánoce za rohem! A buďme už jen veselí! Omlouvám se za ale musel jsem! Pokud je to nevhodné, tak to smažu Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Weri 605 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Já věděla, že to dokážete..! díky Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Takže to bylo tím párátkem? Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.