Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No.. taky sem evidentně chválila dne před večerem... Mobil :(  ale celkově mi přijde, že ne tak často jako to bylo... Už někdy od tý soboty.., přihlášení tak 8x třeba.. Před tím i 6x denně.... 

Odesláno

Hm tak v práci jsem také na Chrome promazal komplet cookies, historii atd., jen ne hesla. Výsledek pořád stejný, dvojí přihlášení, přesto že v tom druhém už JE vše předvyplněno, tak se to nepřihlásí samo :grr

FAIL_1.JPGFAIL_2.JPG

Odesláno

Mě to dělá stejně, navíc to chce přihlášení každou chvilku po nečinnosti. Tedy pokud se to tu již neprobíralo to neustálé odhlašování.

Odesláno

To jde ruku v ruce .... Prostě to nepodrží ani po aktualizaci stávající přihlášení, nevím sice přesně, jak fungují cookies, ale předpokládám, že když se někde přihlásíš, musí se to někam "zapsat" a aplikace si pak ty data ("údaje") najde při dalším startu nebo v tomhle případě otevření nové záložky třeba (pokud byla předtím ta s P-C klubem zavřena). A to se teď neděje. To odhlašování po neaktivitě je další věc, stejně jako odhlašování někdy po odeslání příspěvku. 

Odesláno

Já vím, jen mě to dost štve a navíc mi to přestalo v IE brát hesla uložená v Norton Identity Safe, takže i když jsem dřív i po odhlášení to měl předvyplněné tak teď to musím zadávat ručně.

Odesláno

Po delší době jsem opět na PC,čekal jsem,že se budu přihlášet tak jak tady všichni píšou,takže,jak jsem psal nedávno z mobilu,u mě není problem ani z PC,jsem stále přihlášen jak na mobilu tak na PC,jen si kliknu a jsem zde,automaticky mě to přihlašuje

Odesláno

No mě to dělá jak na PC IE 11 tak i na tabletu Samusng Tab S2 Android 5.02 Chrome, Takže v tom z čeho se člověk hlásí to nebude. 

Odesláno (upraveno)

Stejně se nakonec zjistí, že tam někde zapomněl ChouLu vražený párátko a proto to nefungovalo :aut

Jinak, zatím

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Tak já taky už dobrý - včetně mobilu - díky :super :potlesk

Ale že to trvalo. Kdybyste ty úpravy udělali rovnou, tak to mohlo být dřív :D :D :D 

Odesláno (upraveno)

Vše funguje jak má. Nyní zapomeňme na problémy, vánoce za rohem! A buďme už jen veselí! :papa

Omlouvám se za :xvul ale musel jsem! :D Pokud je to nevhodné, tak to smažu :P

Upraveno uživatelem minimaxa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...