Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na PC to vypadá OK (zkoušel jsem Chrom a IE11). Na mobilu ale nic :( Zkusím to ještě jednou promáznout ...

Edit:  Tak ee, nejde :nevim

Odesláno

Taky nepomohlo:(. To je ale pěkná ,,vizitka" firmy, která nabízí takový to produkt! Trvá to docela dlouho. Ale platby za používání jsou ze strany P-C pravidelné. Jak dlouho ještě se budu muset na dvakrát přihlašovat? Hlavní je, že je zvýšená bezpečnost stránek. Opravdu není ve smlouvě nějaká ,,páka", jak urychlit daný problém?

Odesláno

Bylo by dobré, pokud byste napsali, kde vám to nefunguje. Případně jaké kroky jste před otestováním provedli. U PC jsem to projel CCleanerem a oba prohlížeče si přihlášení již pamatují :myslim Na mobilu (WP) se zatím nedaří. (Možná bude problém, že se pouští mobilní verze webu??? - jen nahlas přemýšlím :myslim )

Odesláno

Nevím, jestli to tu už bylo, ale když se odhlásim přes tlačítko, tak se pak jde přihlásit hned na poprvé. Když ukončím prohlížeč (Safari) bez odhlášení, tak se první přihlášení nezdaří a naskočí ta druhá login stránka. Možná špatně napsané cookies, ale nevím, hádám. Naštěstí mi na macu běží aplikace na pozadí, takže to přihlašování absolvuji tak po dvou dnech.

Odesláno

Instalace už doběhla. Prosím o testování. Případně o přesné chování problému. Jdu to řešit dál... 

U mne se problém už neprojevuje... 

Odesláno

Mě to nedrží v PC v chromu ani v IE. V mobilu v Chromu to drží (zatím).

Odesláno (upraveno)

proč nemůžu odpovědět na téma Totálka Dacia Logan atd., které je na první stránce? prostě tam nemám ten řádek, kde kliknu a jde to

na ostatní témata normálně odpovídat lze...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tak bohužel.. Přihlašováni na mobilu stále nutné i po dvojím promazáni cookies (jez uložených hesel tedy) ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...