PaKr Odesláno 18. září 2023 Odesláno 18. září 2023 Hlavně bude lahůdka ten volant zase někdy sundávat díky nějakému takovému expertovi, co nasadil volant přes tu plošku jsem pak sháněl celý sloupek řízení a volant VojtouNerCZ, ozzy56 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
hakavcak Odesláno 18. září 2023 Odesláno 18. září 2023 před 26 minutami, Radek Hurvajz napsal: Snímač je v modulu společně s páčkama, takže když otočíš volant na hřídeli tak nebudou synchronní. Asi by se musela udělat nějaká kalibrace. Normalně se prostě udělá geometrie, s volantem se vuči hřídeli nehýbe Mě to takhle řekl v servisu co mi byl doporučen, že jsou dobrý a mají nějakou 3D sbíhavost, když jsem to chtěl udělat. Že prý je tam vždycky vůle že ta ploška není tak velká aby to nešlo o zub což mi dělá ten 1,5cm. Teď jsem z toho špatnej ohledně toho snímače. Ale auto jede rovně volant je rovně. Co by ten snímač mohl dělat teď za chybu? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. září 2023 Odesláno 18. září 2023 (upraveno) Jsou na tom závislé systémy ESP, ABS, ASR a tak dále..... i pitomý vypínání blinkrů a přisvěcování do zatáček Upraveno 18. září 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. září 2023 Odesláno 18. září 2023 (upraveno) Ono až ti auto veme čáru tak poznáš, jestli to rozhodilo ESP nebo ne Ploška tam je z určitých důvodů. Jestli v servise kde dělají geo nedokáží seřídit kola tak, aby dali rovně volant a kola, něco dělají blbě. Že by tam byla vůle? Nedokážu si představit jakou silou se ten volant musel na tisicihran narvat, protože normálně, i když člověk zatlačí rukama, to fakt nejde. Jakej servis tohle poradil, to rovnou můžou šrouby od kol dávat přes závit, proč by ne, že jo. Teoreticky to teď ničemu nevadí, prakticky až budeš kalibrovat kroužek ve volantu bude volant zase křivě si myslím. Upraveno 18. září 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
hakavcak Odesláno 18. září 2023 Odesláno 18. září 2023 (upraveno) Zajel jsem do servisu, který mi byl doporučen pro 3D sbíhavost a chtěl jsem srovnat volat, že mám jiný nový a že je kousek doprava koukl se na to a 1 až 1.5cm to je o zub. Přesadit. Říkám tam je ploška. On: ta ploška je menší. Přišlo mi, že o tom všechno ví tak hlavně to dělají nenapadlo mě pochybovat přesadil jsem vše vypadá v pořádku. Mám to přesadit a zítra zkusit zajet s tím jinam nebo to mám už nechat jak to je? Upraveno 18. září 2023 uživatelem hakavcak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.