Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vedení Peugeot clubu

Bylo by možné zjistit, kde se zasekla moje objednávka  #2482 ? Je to už dva týdny, co jsou peníze na klubovém účtu a zatím mi nic nepřišlo, ani mail o odeslání. Poslední mail byl , že byla platba přijata a od té doby nic. 

Díky za odpověď

Odesláno (upraveno)

@straki007 Já z tvé reakce taky. Tento postup mě byl doporučen jedním moderátorem, který mi alespoň odpověděl na SZ. Jinak pro info: psal jsem mail na info@peugeot-club.com v sobotu. Na ChouLu@peugeot-club.com v pondělí a dnes dopoledne jsem Chouluovi psal SZ. Zatím odnikud žádná reakce. Tak se ptám tady. 

Upraveno uživatelem mjtwister
Odesláno (upraveno)

Problém je v tom, že na dotazy jinou cestou nikdo neodpověděl. Proto jsem mu doporučil další kanál, který lze k dotazu využít. 14 dnů je docela dlouhá doba.

Navíc dotaz je položený slušně.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

24.6 v 10:40h jsem tvuj mail z infa přeposlal Choulovi a v kopii Schreekovi. Asi se k tomu ještě nedostali, nebo nevím. Omlouvám se že jsem ti nedal vědět že to přeposílám, ale měl jsem za to že to Choulu vyřeší obratem.

Odesláno

V pohodě Radku, díky za info.  

Jinak ale musím říct, že další den pryč a stále žádná zpráva od ChouLu, který se zde sice od včera párkrát ukázal, nicméně SZ si stále ještě ani nepřečetl :( 

Odesláno

Njn, ChouLu má dlouhý reakční časy. Tak to prostě je :) Věřím, že to nedělá naschvál.

Odesláno

Ahoj,

Omlouvám se, ale poslední dobou nestíhám skoro nic a klub musím trochu zanedbávat :( a aktuálně bez pořádného telefonu jsem i mimo klubovej email pokud se nedostanu k PC.

Koukám na tvoji objednávku. Tvoje vybraná samolepka je zakázková samolepka, tzn. že jde po zaplacení potvrzení do reklamky, která samolepku vyrobí a dodá mi jí na sklad. Samolepku mám od pondělí doma připravenou. Aktuálně řeším ještě zašantročený modrý klobouček, který nemohu na skladu najít (máme celkem 3 sklady vzdálené od sebe cca 150km, tak to chvíli trvá, než tam někoho dostanu).

Zbytek pořešíme přes zprávy ;) 

L. 

Odesláno

Děkuji za SZ, záhada vyřešena :)

Založení vlákna tedy nakonec nebylo zbytečné. Dokonce to nepřímo pomohlo vyřešit dvě záhady. Jednak problém s objednávkou a navíc jako bonus už vím, proč mi straki007 před asi rokem neodpověděl ani jedním slovem na jasně a stručně formulovaný dotaz v SZ ohledně BSI na 406. Asi zrovna zvracel z téhle hnusné doby, nebo psal hodnotný příspěvek do témat, které se ho vůbec netýkají. 

Takže ještě jednou děkuji za vyřešení a můžete to tady klidně uzamknout :super

Odesláno

Je to hodně mimo. A asi mi to ani nepřísluší přesto budu reagovat na tvůj poslední příspěvek. Slušně řečeno nevím proč ve vlákně které s tím nesouvisí napadáš jiného člena který je troufnu si napsat že většinou zdejšího osazenstva uznávám jako odborník ve svém oboru.  straki007 je podle mého poznání dost zaměstnanej člověk a nemá tolik času aby pořád vysedával u PC a řešil SZ,  v podpisu má telefonní číslo a také tam má jasně formulováno co nemá cenu mu do SZ  posílat.  A co se týče ostatního obsahu tohoto vlákna tak si dovolím neznalé seznámit s tím že všichni členové vedení práci pro klub dělají zadarmo a na úkor svého volného času tudíž si myslím že by každý kdo se na kohokoliv z vedení obrací s jakoukoliv žádostí měl být shovívaví  k času který je potřeba k vyřízení žádosti.

Odesláno (upraveno)

Já vím, že členové vedení to zde obhospodařují ve svém volném čase. Také jsem se ptal slušně a přeci jenom, když mám objednávku a dva týdny se nic neděje, tak je pomalu čas začít zjišťovat, co se děje a proč nemám několik dní odpověď na dotazující maily.

A co se týče strakiho, tak můj dotaz v SZ k němu rozhodně nebyl "obrázek z diag" ani nic, čím by snad konkurenci pomohl vydělat na mě. Stačila odpověď ANO/NE/NEVÍM. O tom, že má práce nad hlavu a že zde hodně lidem pomohl vyřešit problémy s jejich auty, nepochybuji. Proto moc nerozumím tomu, proč píše do tohoto tématu, s kterým nemá vůbec nic společného a navíc výše uvedeným stylem. 

Upraveno uživatelem mjtwister

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...