Péťa Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Já Ti teda nevím, na mapu jem nekoukal, ale není pro vás z jihu lepší se v Brně napíchnout na dálnici a přes Olomóc jet až do Mohelnice? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Jo a u Vyškova si dám tak dvě hodinky pauzu Né, nemám známku a kvuli srazu ji kupovat nebudu, jedu přes Svitavy, nebo varianta přes Vyškov, Prostějov a nemusím ani přes Brno, jenže to jsou samý okresky Citovat
Klemoň Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Vy jste ale "srandíci" Důležité je dorazit a ne kudy dorazím - no néééé ??? Citovat
KoudaK Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 @Radek Hurvajzpojedu po paměti.. Se s tou krávou teď nebavím... Jezdím do Uničova pro dřevo tak to mám najetý... Citovat
Péťa Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Co Ti Martina udělala? regius a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Marina je v poho ale ta z čelního skla mě furt nutí jezdit polama... To nastavení je takový divně popsaný... Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Schreek Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Vážení přátelé a kamarádi potřeboval bych někoho z Vás zneužít k transportu několika krabic na sraz, aby tam byli v pátek co nejdříve... Není toho moc, ale organizátoři to potřebují ještě než se tam všichni nahrnete Neměl by někdo cestu kolem? Vyzvednutí Odolena Voda kemp Jordán kdykoliv Případně jsem po večerech schopen někam poblíž dovézt... Citovat
FrantaCV Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 @Schreek Teoreticky bych se tam mohl cestou stavit. Pojedu po D8 směr D11, takže zajížďka jen pár km. Ale bylo by to až cestou na sraz počítám tak kolem 11-cté, možná o něco dřív, nechci uvíznout někde v koloně při odpolední špičce. Citovat
radim.1008 Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Hlavně na I/35 mezi Hradcem a Holicemi a potom přes Mýto počítejte se zdržením. V Býšti by měla být do 10.9. nějaká stavba, protože směr na Hradec je vedený přes Pardubice. Alespoň ve čtvrtek to tak bylo. Co je dál od Mýta směr Svitavy nevím. Ale počítal bych s možným zdržením až do Moravské Třebové/Mohelnice. Silnice je přetížená kamionovou dopravou. Je to severní alternativa k D1 spojení s Moravou. Citovat
Schreek Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 V pátek budu doma cca do 12ti, takže pokud Ti to nevadí a nepojede-li někdo dřív, budu rád Citovat
KoudaK Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Výborně... Megafon... Bude skvělá pártýýýý.... regius a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 před 38 minutami, radim.1008 napsal: Hlavně na I/35 mezi Hradcem a Holicemi a potom přes Mýto počítejte se zdržením. V Býšti by měla být do 10.9. nějaká stavba, protože směr na Hradec je vedený přes Pardubice. Alespoň ve čtvrtek to tak bylo. Co je dál od Mýta směr Svitavy nevím. Ale počítal bych s možným zdržením až do Moravské Třebové/Mohelnice. Silnice je přetížená kamionovou dopravou. Je to severní alternativa k D1 spojení s Moravou. neplati jeste pravidlo ze v patek odpoledne kamiony nejezdi? No a pak to jedine chce mit silne auto at se to da predjet. S tema slabejma sragorama to totiz moc nejde Citovat
FrantaCV Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 (upraveno) @Schreek Hloupý dotaz: Doma, to znamená v tom kempu "Jordán"? Případně mi dej ( třeba do SZ ) číslo na mobil. P.S.: A bude-li někdo rychlejší, tak dej taky vědět. Upraveno 4. září 2017 uživatelem FrantaCV Citovat
Schreek Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Jasně, já tam bydlím Moje číslo je 608 972 181 Citovat
FrantaCV Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 OK, číslo uloženo a moje ( kdyby bylo třeba ) je 603 425 780. Citovat
Tommans Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Ahojte všichni, Měl bych takový dotaz na účastníky srazu, je mezi Vámi někdo kdo horolezí a nebo by chtěl zkusit horolezit? Kousek od Mohelnice je docela pěkná lezecká oblast Rabštejn tak by se dalo v neděli zajít na pár cest. Vybavení mám všechno co je potřeba tak kdyby někdo měl chuť tak mi dejte vědět a domluvíme se. Péťa ohodnotil 1 Citovat
FrantaCV Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Vybavení bych snad taky dal ještě do kupy, ale od doby co jsem si naposledy sáhl na skálu uteklo už hodně vody. Nicméně nápad je to perfektní i kdybych měl jen "Čumět" jak se houpeš na laně. Citovat
Tommans Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Super. Hele tak výbavčo a lana vezmu. Počasí by mělo být v poho jako že pod mrakem ale bez dešťa. Na srazu se pak domluvíme. Mě bylo docela líto když už budu kousek od Ráblu toho nevyužít na neděli po odhlášení z kempu si jít dát nějakou cestu. Podle situace. Hlavně jsem potřeboval vědět jsetli by byl někdo další abychom byli alespoň 2, Třeba se pak ještě někdo přidá. Ještě mě napadlo že ba se dala udělat nějaká aktivita s lanama přímo v kempu mezi stromama ;-) Pro účastníky srazu a jejich potěr ;-) Upraveno 4. září 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
FrantaCV Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Udělat něco pro partu v kempu je taky bezva nápad. Tak já taky zabalím co ještě najdu, třeba se to bude hodit. Citovat
Tommans Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Natáhneme slacklinu na chození mezi stromy nebo tak ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.