Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky - BUDÍČEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Máme 15. 1, 2006 a přihlášených je 33 lidí (Petr 406 dokonce 2x, Dodo + Aluška omluveni, tzn. 30 hlav), kapacita je však 50 lidí,

otázka zní

CO S TÍM JAKO PROVEDEME?

Při nenaplnění penzionu nemůžu zaručit, že na něm budeme jen my, a pokud tam budou ještě cizáci, tak se budeme muset poněkud přizpůsobovat ve svých radovánkách

TAK SE NENECHTE UKECÁVAT A ZKUSTE PŘEHODNOTIT SVÉ VZTAHY K DOMÁCÍM POVINNOSTEM A FINANCÍM A PŘIJEĎTE POBEJT

za přípravný výbor ve složení Medvěd, Pé?a a Kurt

toto vcancnul

Medvěd

[upravil dne 15-1-06 Medvěd]

Odesláno

Taky jsem myslel, že se najde těch minimálně 50 lidiček !!!!!

Vždy? club má 2677 členů a z toho 246 řádných - tak co se děje ??????

:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Já vám nebudu asi nic platnej že?když se objevim jen v sobotu přes den.Mam to z chaty 25km ale na noc musim být zase zpátky takže nezustanu:bojim.Možná přivezu i Kšandu jestli se nechá chytit.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Taky jsem myslel, že se najde těch minimálně 50 lidiček !!!!!

Vždy? club má 2677 členů a z toho 246 řádných - tak co se děje ??????

:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Pravda :myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Původně zaslal: Fx

Já bych i jel, ale mám ve škole zkouškový:myslim

Já bych jel. ale je to trochu z ruky.:papa

To nemas tak daleko jedou tam kluci z druhyho konca republiky a ja to mam taky skorem 160km mozna vic ted nevim ale jedu staci chtit vsak spat tam je kde. Jidlo se da koupit.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

2 Marda106 : No, já jsem jenom z \"prvního\" konce republiky.:o:o:o:D:D

Kasli na to pokud je chut tak se da jed i velka dalka ja tam pojedu i kdyz to mam daleko jak rikam spat tam je kde a co vic bychom potrebovali.... ja se dival na mapy.cz jak to mas daleko neboj takze vim.... a neni to tak hrozny a aspon nas bude dost a bude dobra zabava

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak nakonec mam trochu jiny rozlozeni zkousek a padlo mi neco jinyho na ten vikend, tak ze bych se ukazal? Je jeste moznost se ubytovat? Vyplata mi prijde az ve stredu/ctvrtek, do ty doby jsem absolutne na suchu... Pujde to udelat?

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Tak nakonec mam trochu jiny rozlozeni zkousek a padlo mi neco jinyho na ten vikend, tak ze bych se ukazal? Je jeste moznost se ubytovat? Vyplata mi prijde az ve stredu/ctvrtek, do ty doby jsem absolutne na suchu... Pujde to udelat?

Nevím, jestli tady je Méďa, tak raději píšu já :D Na stránkách P-C je přihlašovadlo, ze kterého vyplývá, že místa ještě jsou. Napiš se tam: Tady je ten článek :D

Na placení nejsem kompetentní, ale že by jsi neměl ani 400,-- ?

Odesláno

Peta: No prave ze cela rodina je dost na suchu, byly tu nejaky prusery a na konte mam presne 309 korun a v penezence asi 40:bojim Hlavne uz jsem mel zaplaceny hory na ten vikend a nevim, jak to ted s nima bude, protoze mi kazdejch pet minut nekdo vola nejakou zmenu, jako ze budou a pak zas nebudou...:myslim:myslim:myslim

Tak ja proste uvidim:o

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

No tak lidi co blbnete!!!!!!!! Takovej volnejch míst!!!!!!!! :grr

Přidávam se k petovi vždy? je mist dost tak přidejte se bude srandy kopec:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...