Medvěd Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Lidičky - BUDÍČEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!! Máme 15. 1, 2006 a přihlášených je 33 lidí (Petr 406 dokonce 2x, Dodo + Aluška omluveni, tzn. 30 hlav), kapacita je však 50 lidí, otázka zní CO S TÍM JAKO PROVEDEME? Při nenaplnění penzionu nemůžu zaručit, že na něm budeme jen my, a pokud tam budou ještě cizáci, tak se budeme muset poněkud přizpůsobovat ve svých radovánkách TAK SE NENECHTE UKECÁVAT A ZKUSTE PŘEHODNOTIT SVÉ VZTAHY K DOMÁCÍM POVINNOSTEM A FINANCÍM A PŘIJEĎTE POBEJT za přípravný výbor ve složení Medvěd, Pé?a a Kurt toto vcancnul Medvěd [upravil dne 15-1-06 Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 zkousel jsem presvedcit kamarada, ale bude na horach tak co vy ostatni? sup at je plno Citovat
Bohouš Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Taky jsem myslel, že se najde těch minimálně 50 lidiček !!!!! Vždy? club má 2677 členů a z toho 246 řádných - tak co se děje ?????? :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Capy Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Já vám nebudu asi nic platnej že?když se objevim jen v sobotu přes den.Mam to z chaty 25km ale na noc musim být zase zpátky takže nezustanu:bojim.Možná přivezu i Kšandu jestli se nechá chytit. Citovat
Marcel505 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Taky jsem myslel, že se najde těch minimálně 50 lidiček !!!!! Vždy? club má 2677 členů a z toho 246 řádných - tak co se děje ?????? :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Pravda :myslim:myslim:myslim Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Šak je to o víkendu a učit se můžeš i tam Citovat
Marda106 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: Fx Já bych i jel, ale mám ve škole zkouškový Kašli na to nemuzes se porad ucit a kdyz bude chvile volna tak se da ucit i tam.. Citovat
Bohumil Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: Fx Já bych i jel, ale mám ve škole zkouškový Já bych jel. ale je to trochu z ruky. Citovat
Marda106 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: Fx Já bych i jel, ale mám ve škole zkouškový Já bych jel. ale je to trochu z ruky. To nemas tak daleko jedou tam kluci z druhyho konca republiky a ja to mam taky skorem 160km mozna vic ted nevim ale jedu staci chtit vsak spat tam je kde. Jidlo se da koupit. Citovat
Bohumil Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 2 Marda106 : No, já jsem jenom z \"prvního\" konce republiky.:o:o:D:D Citovat
Marda106 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: Bohumil 2 Marda106 : No, já jsem jenom z \"prvního\" konce republiky.:o:o:D:D Kasli na to pokud je chut tak se da jed i velka dalka ja tam pojedu i kdyz to mam daleko jak rikam spat tam je kde a co vic bychom potrebovali.... ja se dival na mapy.cz jak to mas daleko neboj takze vim.... a neni to tak hrozny a aspon nas bude dost a bude dobra zabava Citovat
Fx Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Tak nakonec mam trochu jiny rozlozeni zkousek a padlo mi neco jinyho na ten vikend, tak ze bych se ukazal? Je jeste moznost se ubytovat? Vyplata mi prijde az ve stredu/ctvrtek, do ty doby jsem absolutne na suchu... Pujde to udelat? Citovat
Péťa Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Původně zaslal: Fx Tak nakonec mam trochu jiny rozlozeni zkousek a padlo mi neco jinyho na ten vikend, tak ze bych se ukazal? Je jeste moznost se ubytovat? Vyplata mi prijde az ve stredu/ctvrtek, do ty doby jsem absolutne na suchu... Pujde to udelat? Nevím, jestli tady je Méďa, tak raději píšu já Na stránkách P-C je přihlašovadlo, ze kterého vyplývá, že místa ještě jsou. Napiš se tam: Tady je ten článek Na placení nejsem kompetentní, ale že by jsi neměl ani 400,-- ? Citovat
Fx Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Peta: No prave ze cela rodina je dost na suchu, byly tu nejaky prusery a na konte mam presne 309 korun a v penezence asi 40:bojim Hlavne uz jsem mel zaplaceny hory na ten vikend a nevim, jak to ted s nima bude, protoze mi kazdejch pet minut nekdo vola nejakou zmenu, jako ze budou a pak zas nebudou...:myslim:myslim Tak ja proste uvidim:o Citovat
Péťa Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Hmmm, i to se muze stat Zkus cinknout Medovi... Citovat
Petr 406 red Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 No tak lidi co blbnete!!!!!!!! Takovej volnejch míst!!!!!!!! Citovat
Marda106 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Původně zaslal: Petr 406 red No tak lidi co blbnete!!!!!!!! Takovej volnejch míst!!!!!!!! Přidávam se k petovi vždy? je mist dost tak přidejte se bude srandy kopec:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.