ondra 83 Odesláno 16. duben 2017 Odesláno 16. duben 2017 Ahoj , prosím vás o řadu. Dnes jsem chtěl vyměnit žárovku ve třetím brzdovém světle. Podle návodu co jsem našel to mělo jít zevnitř kufru ale nešlo to, tak jsem to musel odmontovat zvenku ale to mi praskly plastové úchyty. Budu si tedy muset koupit nové . No a můj dotaz spočívá v tom jak nato příště . Děkuji za věcne pripomynk Citovat
pajas502 Odesláno 16. duben 2017 Odesláno 16. duben 2017 Odmáčknul jsem pojistku na jedné straně a světlo mírně povysunul, to samé pak na druhé straně a světlo bylo venku.Teda aspoň u combi Citovat
pajas502 Odesláno 16. duben 2017 Odesláno 16. duben 2017 JJ podle tohodle návodu na kombík jsem to dělal a dá se to Citovat
ondra 83 Odesláno 16. duben 2017 Autor Odesláno 16. duben 2017 Moc děkuji za odpovědi. Snad u nového světla to už neulomim Citovat
ondra 83 Odesláno 16. duben 2017 Autor Odesláno 16. duben 2017 před 2 hodinami, P607Olda napsal: Nepíšeš, jestli HB nebo kombi. Kombi Citovat
hydrostar Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 (upraveno) Je to opravdu jedinný způsob, jak to světlo sehnat? Hledám světlo pro 307 SW po faceliftu. Zatím procházím internet a nikde nic... Jinak všem doporučuji, dokud svítí i třeba jen jedna žárovka, tak na to nešahejte. Za ty roky provozu je to tak zkřehlé a vytřepané, že se to rozsype samo a může te být opatrní, jak chcete... Upraveno 31. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! 307rg ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 Tak můžeš koupit nový, že. Já je mám na obou 307 sw lepený. 2 litry za to nedám a z vrakáče je to podobný. https://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/860195/Zadni-brzdove-svetlo--PEUGEOT-307--3--.htm Citovat
hydrostar Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 (upraveno) Kdyby se mně polovička světla od včerejška neválela někde ve škarpě, tak bych to zkusil taky slepit... Vypadalo to, že drží... Každopádně díky za odkaz. Edit: Tak bohužel. Odkaz je sice hezký, ale je to stejné, jako všude jinde. Zboží je nedostupné. Upraveno 1. duben 2025 uživatelem hydrostar Citovat
PaKr Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 Myslím, že nemusí být nutně na facelift @hydrostar zkus tady. Sice nenabízí jenom světlo, ale celé dveře, ale třeba by to odmontoval https://www.dilypeugeotcitroen.cz/zobraz-dil.php?model=307 Ještě se můžu podívat na jiném vrakovišti ( asi zítra), kdybych uspěl tak napíšu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 (upraveno) Pak zbejvá jen vrakáč. A ano, je jedno, zda je to face nebo předface. Ale včera na tom odkazu ještě byla možnost koupit, měli 1 skladem Upraveno 1. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
hydrostar Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 Díky za rady. Vrakáče si zkusím obvolat v okolí bydliště, něco by tam mít měli. V první řadě jsem chtěl najít nové světlo. Ta z vrakoviště budou mít určitě stejný problém, že za ty roky provozu plasty zkřehnou a vytřesou se. A taky, kdo ví, jaký odborník v tom někdy měnil žárovky. Anglický návod z youtube měl být dostatečným varováním, abych to kvůli jedné žárovce nerozdělával. Každý druhý slovní obrat byl "very gently"... Tak jsem na to šel "very gently" a i tak mně zůstala v ruce hromada plastu. Ten, kdo to vymyslel by potřeboval po paprčách. No ale, chybami se člověk učí. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 Jak jsem psal, nejsnazší je průhledný silikon (za předpokladu, že máš všechny části). Třeba hatchback to má hezky na matičku. Nechápu, proč kombi má takhle nastrkávací. Stejná situace jak ze světlama z kábra. Tam taky padaj vnější kryty. Citovat
hydrostar Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 Tak jsem měl štěstí. Na vrakovišti nalezli a bez úhony vymontovali. A funguje... Péťa a PaKr ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 1. duben 2025 Odesláno 1. duben 2025 To se řekne nerýpat do toho, ale já mám radši pokud všechno svítí. Navíc třeba loni jsem to řešil na dvou autech před technickou. Jinak je dobré, dělat v teple. Protože ty plasty ( a vůbec všechno) je zkřehlé, takže se to snadno poláme. Není to stoprocentní, ale bývá to lepší. hydrostar ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.