Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , prosím vás o řadu. Dnes jsem chtěl vyměnit žárovku ve třetím brzdovém světle. Podle návodu co jsem našel to mělo jít zevnitř kufru ale nešlo to, tak jsem to musel odmontovat zvenku ale to mi praskly plastové úchyty. Budu si tedy muset koupit nové . No a můj dotaz spočívá v tom jak nato příště . Děkuji za věcne pripomynk

• O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

Je to opravdu jedinný způsob, jak to světlo sehnat? Hledám světlo pro 307 SW po faceliftu. Zatím procházím internet a nikde nic...

Jinak všem doporučuji, dokud svítí i třeba jen jedna žárovka, tak na to nešahejte. Za ty roky provozu je to tak zkřehlé a vytřepané, že se to rozsype samo a může te být opatrní, jak chcete...

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

Kdyby se mně polovička světla od včerejška neválela někde ve škarpě, tak bych to zkusil taky slepit... Vypadalo to, že drží...

Každopádně díky za odkaz.

Edit:

Tak bohužel. Odkaz je sice hezký, ale je to stejné, jako všude jinde. Zboží je nedostupné.

Upraveno uživatelem hydrostar
Odesláno (upraveno)

Pak zbejvá jen vrakáč. A ano, je jedno, zda je to face nebo předface.
Ale včera na tom odkazu ještě byla možnost koupit, měli 1 skladem :P 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Díky za rady. Vrakáče si zkusím obvolat v okolí bydliště, něco by tam mít měli. V první řadě jsem chtěl najít nové světlo. Ta z vrakoviště budou mít určitě stejný problém, že za ty roky provozu plasty zkřehnou a vytřesou se. A taky, kdo ví, jaký odborník v tom někdy měnil žárovky.

Anglický návod z youtube měl být dostatečným varováním, abych to kvůli jedné žárovce nerozdělával. Každý druhý slovní obrat byl "very gently"... Tak jsem na to šel "very gently" a i tak mně zůstala v ruce hromada plastu. Ten, kdo to vymyslel by potřeboval po paprčách. No ale, chybami se člověk učí.

Odesláno

Jak jsem psal, nejsnazší je průhledný silikon (za předpokladu, že máš všechny části). Třeba hatchback to má hezky na matičku. Nechápu, proč kombi má takhle nastrkávací. Stejná situace jak ze světlama z kábra. Tam taky padaj vnější kryty.

Odesláno

To se řekne nerýpat do toho, ale já mám radši pokud všechno svítí.  Navíc třeba loni jsem to řešil na dvou autech před technickou. 

Jinak je dobré, dělat v teple.  Protože ty plasty ( a vůbec všechno) je zkřehlé, takže se to snadno poláme.  Není to stoprocentní,  ale bývá to lepší. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...