Přejít na obsah

hydrostar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Hovorany
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

hydrostar's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. A bylo to přesně tak. Závada se neprojevila
  2. Otázkou je, jestli to zamrzne i když nebude zařazena rychlost. Já to nezkusím, protože ruční brzdu mám taky zamrzlou...
  3. Pokud jsem to dobře pochopil, tak kolega má stejný problém jako já. Řadit nelze ani při vypnutém, ani při zapnutém motoru. Pouze se podaří před nastartováním vyřadit stupeň, který je zařazený při parkování. Tedy jednou zpátečka a podruhé jednička. Pak jde řadit v podélné ose, tedy v prvním případě lze řadit zpátečka a pětka a ve druhém jednička a dvojka. A to při vypnutém i zapnutém motoru. Ostatní stupně nejdou zařadit, protože příčný pohyb řadicí páky je zablokovaný. Proto si myslím, že olejem to nebude viz:
  4. Vidím, že nejsem sám... Já mám ten stejný problém, jen mám při parkování zařazenou jedničku a můžu pak zařadit jen dvojku. Tedy posun dopředu - dozadu jde, ale posun do strany ne. Nemáte někdo schéma, jak vlastně ta táhla pracují? Děkuji všem za odpověď. Počkat na teplo...
  5. hydrostar

    P1351

    Jinak samozřejmě uznávám chybu s tím turbem. To byla kravina.
  6. hydrostar

    P1351

    Dobrá, nechal bych si tedy daný problém vysvětlit od odborníka, abych náhodou nejedl cibuli, když jsem se těšil na meloun. Jak je tedy možné, že motor 1.6 HDI je schopen nastartovat při teplotách hluboce pod bodem mrazu bez použití předehřevu spalovacího prostoru?
  7. hydrostar

    P1351

    No jak se to vezne popsat. Možná jsem to blbě napsal. Prostě při vyšším tlaku ve válci a dostatečně jemném rozstřiku se snižuje teplota okolí, při kterém je nutné předehřát spalovací prostor, aby došlo k nastartování. Při loňské zimě jsem bez předehřevu a bez problémů startoval při -20°C. Atmosférický diesel z Peugeotu 405 si bez předehřevu neškrtl. Potom naštěstí začal žhavit.
  8. hydrostar

    P1351

    Tuto chybu mám v autě taky už několik let. Jak píšeš, že auto startuje i při nízkých teplotách na první dobrou, tak to nemusí znamenat, že žhaviče při startu žhaví. U turba dochází přeci jen k dost vysokému tlaku, který je schopný nastartovat i bez předehřevu. Jediný problém je v tom, že se jedná o chybu motoru a na to mohou být hákliví u STK. Ale můj Peugeot prošel už třikrát i s touto chybou. Takže asi bych se s tím asi zbytečně nevrtal.
  9. Na Peugeotu 307 SW z roku 2007 se mně rozpadl mechanismus ovládání oken u levých zadních dveří. Ovládání je elektrické a motor jako takový je funkční. Po rozebrání dveří jsem našel zamotané lanko na bubnu a odpadlé napínací vahadlo. Potřeboval bych znát schéma lanování, protože netuším, kam to vahadlo patří.
  10. Funguje to aj kostra kostra. Díky moc za rady.
  11. Díky moc. Je na čase zkusit.
  12. Možná mě nechápete. Na mrtvém autě budou kabely normálně plus na baterii a mínus na kostře. Ale je možné na funkčním vozidle dat plus na baterii a mínus opět na kostru? Protože u 307 je mínus pól komplet pod plastem.
  13. To ano, to vím. Ale je možné na funkčním autě dát modrý mínus kabel taky na kostru? Nebo musím baterii odkrytovat a dat přímo na mínusový pólu baterie?
  14. Zdravím, rychlý dotaz. Dá se upevnit mínusový kabel někam jinam než na mínusový pól baterie? Třista sedmičků potřebuju nastartovat jiné auto a baterka je celá zakrytovaná... Díky
  15. Aha, díky moc, to bude ono. Hlavně, že to nemá žádnou souvislost s nádrží a když to tam nebude, tak se nic závažného nestane. Takže ještě jednou díky moc.
×
×
  • Vytvořit...