Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

nenašel jsem žádné táma tak zakládám nové a chtěl bych se zeptat jestli tu není někdo z okolí vysočiny kdo dělá fap on nebo kde jste si ho nechali opět někteří zapojit díky

Upraveno uživatelem ZdenekN
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Vzdyt je to jednoduchy. Koupis si novej FAP kdekoliv (origo servis s prehranim), nebo koupi dil na vrakaci a prehrani kdekoliv, nebo treti varianta zajedes si tam kde jsi mel FAP OFF a nechas ho to vratit do puvodniho stavu.

Odesláno

Třetí varianta a říct, že to chceš vrátit zpět do původního stavu. Každý solidní upravce má tvou zálohu nebo ti ji dal na CD. Přehrání ze zálohy je to otázka pár minut, takže za to nebude ani nic chtít :P :D  

Odesláno

Televizi nesleduju, ale kdyz chces jet do zahranici tak s FAP OFF si podle me celkem koledujes...

Specialne u nasich jiznich sousedu...

FAP ON ted resim pro 307SW motor RHR, filtr jsem koupil pouzitej, nechal jsem ho vycistit a ted resim kdo mi to tam da a hlavne nakoduje.

Bud Straky tady z fora a nebo zkusim autorizak

Odesláno

Ale ho....

U našich sousedů???

Ted dělám fapoff víc našim deutsch sousedům než čechům. 

Německo a Rakousko neřeší FAP. Tahle bublina je jenom tady. Ale tohle lidem ne a ne vtlouct do hlavy. 

Odesláno

Myslím Straki, že nemáš pravdu. Rakušáci po tomhle tvrdě jdou. Pochybuju, že mimo bláznů, by si opravdový rakušák nechal vykuchat FAP a pak s takovým autem jezdil po rakousku.

Co mně ale dojímá u nás, je to že mnozí si s FAPem nechají vymlátit i katalyzátor. Takovým bych doporučil garážovou léčbu - zavřít s jejich autem v garáži a nechat je to chilku čuchat, ať vědí, co dělají oni všem těm, co jezdí za nima.

Odesláno

Netvrdim ze rakusaci si to kuchaji ale ze to cajti nemeri a neresi.Nemci vyhazuji FAP ve velkem.

A to s tim katikem?

Za tohle lidi nemuzou a ani 90% z nich to nevi ze kat tam nemaji ze jim ho vymlatili.

Za tohle muzou zkurv...ne firmy ktere provadeli a provadi FAPoff a jsou chamtivci a vymlati i kat protoze ho prodaji.

Odesláno

..jo ale jestli to myslis tak ze chces dat zpet Fap....tak potom k tomu rovnou vymen olej a dej 5w/30 ineo....a je jedno jestli mas najeto tolik........jsou ale i taci co na 5w/40 jezdi i s funkcnim Fapem.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 9. 4. 2017 at 7:11, HonzaC2 napsal:

Myslím Straki, že nemáš pravdu. Rakušáci po tomhle tvrdě jdou. Pochybuju, že mimo bláznů, by si opravdový rakušák nechal vykuchat FAP a pak s takovým autem jezdil po rakousku.

Co mně ale dojímá u nás, je to že mnozí si s FAPem nechají vymlátit i katalyzátor. Takovým bych doporučil garážovou léčbu - zavřít s jejich autem v garáži a nechat je to chilku čuchat, ať vědí, co dělají oni všem těm, co jezdí za nima.

no tak si dovolím nesouhlasit, mám 307 79kW vykuchanej fap hodnota kouřivosti 0,21 přítelkyně IV golfa kouřivost 0,48 a prošla emisema než jsem ho nechal vykuchat tak jsem najezdil stovky killáků že to nezregenerovalo, jet extra na státovku regenerovat, neustále dávat prachy za zjištování a mazání chyb no hnus, a pak si jedeš vesele za passatem nebo to byla parní lokomotiva co naložila uhlí pod kotel ? kdyby jim šlo tak o ekologii tak ten filtr budou prodávat za 3-4 tisíce a né za 15 tis!! jenom trestaj ty kteří starýho čmodila hoděj do šrotu a koupěj něco ekologičtějšího

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...